Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim ölü spermler için ne yapmam gerek nerdeyse %50 is ölü yada yerinde titrek
Aramıza döndüğün için teşekkür ederim kuzum. Kafayı aşılama ve tüp bebeğe takmış durumdasın ne zaman acaba güncel konulara dönecek diyordum.
Hız için l carnitin l arjinin 2/3 g kadar ve Q10 100 mg kullansın o yerinde titrekler koşmaya başlar. Yarış yapacaklar inşallah.
Benim adet belirtilerim bir hafta on gün önceden başlıyor.

Biz kullandık bu hafta sonu test vericez bakalım bu üçü ne işe yaramış sizede fikir olur canm

2 milyondan 72 milyona diye bir yer varya orada hep yükseltmiş adamların fsh değerlerini. Yükselince haraketlilik ve sayı artmış.
Canım bizim de önce 4 civarı idi. Kaan hocanın verdiği takviyelerden sonra geçen hafta içi tahlil yaptık. 8.8 civarına yükselmiş. Mail attık cevap bekliyoruz. Ben de merak ediyorum bu durumu ?

Biz kullandık bu hafta sonu test vericez bakalım bu üçü ne işe yaramış sizede fikir olur canm
İnşallah işe yaramıştır. Araştırmalar çok etkili olduğunu söylüyor. Sizler de değerler yükselince bana da umut oluyor. Bizde salı test vereceğiz bakalım bizde neler değişmiş.

Canım bizim de önce 4 civarı idi. Kaan hocanın verdiği takviyelerden sonra geçen hafta içi tahlil yaptık. 8.8 civarına yükselmiş. Mail attık cevap bekliyoruz. Ben de merak ediyorum bu durumu ?
Fsh yükselince değerler ne oldu. Sayı ve haraket yükseliyormuş. Testosteron da yükseldi mi?

Fsh yükselince değerler ne oldu. Sayı ve haraket yükseliyormuş. Testosteron da yükseldi mi?
Testesteron yükselmiş canım 167 imiş şimdi 289 olmuş. Eşim spermiyogram baktırmıyor Kaan hoca bu süreçte düşer yükselir hız hareketlilik önemli değil dedi diye Yok gerek Yok diyor DNA hasarı düşünce baktıracakmış.

Haauahah napim ya arada kanal değişiyormuş normalde yarın eşimin testini alıp ürologa gitcektim eşim aşılamadan sonuç alalım öle git dedi bu ilaçları araştırayım canım bide progeny falan icmesinmi e vitamini de iyi diyorlar

Ooo süper haber demek ki herşey yolunda gidiyor fsh yükselince testis harakete geçiyor ve testosteron üretip spermleri harakete geçiriyor hadi inşallah DNA hasarı da düşmüştür.

Kullandığınız vitamin iyi aslında ama eksikleri de var. Sizde morfoloji de Yükselme olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…