- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Belirti olmaması da bir bakıma iyi adet olmayacağının göstergesi olabilirCanım iyiyim çok şükür bı belirtim falan yok ağrı falan da yok hayırlısi
Adetime erken daha canım 1 hafta var yaklaşıkBelirti olmaması da bir bakıma iyi adet olmayacağının göstergesi olabilir
Bizim ölü spermler için ne yapmam gerek nerdeyse %50 is ölü yada yerinde titrekBelirti olmaması da bir bakıma iyi adet olmayacağının göstergesi olabilir
Dayanamadım verdim. Bu kez 2 ye yakın katladı. Yaırn kese ölçümü var bakalım ne diyecek. Dua edin.Bestttt naptin canim kan verdin mi tekrar?
Hadi maşallah canm bu sefer goooool benceeeeeDayanamadım verdim. Bu kez 2 ye yakın katladı. Yaırn kese ölçümü var bakalım ne diyecek. Dua edin.
Dayanamadım verdim. Bu kez 2 ye yakın katladı. Yaırn kese ölçümü var bakalım ne diyecek. Dua edin.
Aramıza döndüğün için teşekkür ederim kuzum. Kafayı aşılama ve tüp bebeğe takmış durumdasın ne zaman acaba güncel konulara dönecek diyordum.Bizim ölü spermler için ne yapmam gerek nerdeyse %50 is ölü yada yerinde titrek
Biz kullandık bu hafta sonu test vericez bakalım bu üçü ne işe yaramış sizede fikir olur canmAramıza döndüğün için teşekkür ederim kuzum. Kafayı aşılama ve tüp bebeğe takmış durumdasın ne zaman acaba güncel konulara dönecek diyordum.
Hız için l carnitin l arjinin 2/3 g kadar ve Q10 100 mg kullansın o yerinde titrekler koşmaya başlar. Yarış yapacaklar inşallah.
Benim adet belirtilerim bir hafta on gün önceden başlıyor.
Canım bizim de önce 4 civarı idi. Kaan hocanın verdiği takviyelerden sonra geçen hafta içi tahlil yaptık. 8.8 civarına yükselmiş. Mail attık cevap bekliyoruz. Ben de merak ediyorum bu durumu ?2 milyondan 72 milyona diye bir yer varya orada hep yükseltmiş adamların fsh değerlerini. Yükselince haraketlilik ve sayı artmış.
İnşallah işe yaramıştır. Araştırmalar çok etkili olduğunu söylüyor. Sizler de değerler yükselince bana da umut oluyor. Bizde salı test vereceğiz bakalım bizde neler değişmiş.Biz kullandık bu hafta sonu test vericez bakalım bu üçü ne işe yaramış sizede fikir olur canm
Fsh yükselince değerler ne oldu. Sayı ve haraket yükseliyormuş. Testosteron da yükseldi mi?Canım bizim de önce 4 civarı idi. Kaan hocanın verdiği takviyelerden sonra geçen hafta içi tahlil yaptık. 8.8 civarına yükselmiş. Mail attık cevap bekliyoruz. Ben de merak ediyorum bu durumu ?
Testesteron yükselmiş canım 167 imiş şimdi 289 olmuş. Eşim spermiyogram baktırmıyorFsh yükselince değerler ne oldu. Sayı ve haraket yükseliyormuş. Testosteron da yükseldi mi?
Canım bende çok merak ediyorum. 2 ay olmak üzere daha vermedik. Gerçi spermiyogram vermek de istemiyor adam taktı.Biz kullandık bu hafta sonu test vericez bakalım bu üçü ne işe yaramış sizede fikir olur canm
Haauahah napim ya arada kanal değişiyormuş normalde yarın eşimin testini alıp ürologa gitcektim eşim aşılamadan sonuç alalım öle git dedi bu ilaçları araştırayım canım bide progeny falan icmesinmi e vitamini de iyi diyorlarAramıza döndüğün için teşekkür ederim kuzum. Kafayı aşılama ve tüp bebeğe takmış durumdasın ne zaman acaba güncel konulara dönecek diyordum.
Hız için l carnitin l arjinin 2/3 g kadar ve Q10 100 mg kullansın o yerinde titrekler koşmaya başlar. Yarış yapacaklar inşallah.
Benim adet belirtilerim bir hafta on gün önceden başlıyor.
Ooo süper haber demek ki herşey yolunda gidiyor fsh yükselince testis harakete geçiyor ve testosteron üretip spermleri harakete geçiriyor hadi inşallah DNA hasarı da düşmüştür.Testesteron yükselmiş canım 167 imiş şimdi 289 olmuş. Eşim spermiyogram baktırmıyorKaan hoca bu süreçte düşer yükselir hız hareketlilik önemli değil dedi diye Yok gerek Yok diyor DNA hasarı düşünce baktıracakmış.
Hadi maşallah canm bu sefer goooool benceeeee
vurdu gol oldu
Haha benimki de aksine sperm testi vermeye alıştı galiba ben bir tane yaptıralım yeter diyorum o iki tane yaptırıyor. :)Canım bende çok merak ediyorum. 2 ay olmak üzere daha vermedik. Gerçi spermiyogram vermek de istemiyor adam taktı.
Kullandığınız vitamin iyi aslında ama eksikleri de var. Sizde morfoloji de Yükselme olmuşmuydu?Haauahah napim ya arada kanal değişiyormuş normalde yarın eşimin testini alıp ürologa gitcektim eşim aşılamadan sonuç alalım öle git dedi bu ilaçları araştırayım canım bide progeny falan icmesinmi e vitamini de iyi diyorlar
Biri 60 biri 61 diKullandığınız vitamin iyi aslında ama eksikleri de var. Sizde morfoloji de Yükselme olmuşmuydu?
Önceki testlere göre aynı mı çıktı?Biri 60 biri 61 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?