Ahhh amin inşallah. Dün bebiş görmeye gittim annesinden süt emiyordu çok duygulandım. İnşallah benimde bebişim olur. İnşallah buradaki tüm arkadaşlarımın da olur inşallahhhh..Apple storedan b program indirdim hafta hafta hamilelik takibi .. bebeginiz susam kadar bebeginiz mercimek buyuklugunde bebeginiz erik cekirdegi boyutuna ulasdi bebeginiz uzum tanesi kadar ..ay cok tatli yaa . ALLAH herkese bu duyguyu nasip etsin
İnşallah canım ya ozamanlara geleyim tek tek isim isim dua ederim Alllahn izni ileAhhh amin inşallah. Dün bebiş görmeye gittim annesinden süt emiyordu çok duygulandım. İnşallah benimde bebişim olur. İnşallah buradaki tüm arkadaşlarımın da olur inşallahhhh..
Hamişşş olan arkadaşlarım.Beth18 @ruyagokk Selvi25 @Afilim92 tabiki sen de abla ismimi söyleyeceğim Doğum sancısında mı oluyor Doğumda mı oluyor bilmiyorum ama özel dua istiyorum karışmam..
Söz kardesim. Amin. Insallah .. sirayla pes pese ...Ahhh amin inşallah. Dün bebiş görmeye gittim annesinden süt emiyordu çok duygulandım. İnşallah benimde bebişim olur. İnşallah buradaki tüm arkadaşlarımın da olur inşallahhhh..
Hamişşş olan arkadaşlarım.Beth18 @ruyagokk Selvi25 @Afilim92 tabiki sen de abla ismimi söyleyeceğim Doğum sancısında mı oluyor Doğumda mı oluyor bilmiyorum ama özel dua istiyorum karışmam..
valla önceki 2 tedavide hic sorun yasamamisken merkez degistirdik burda bi suru sorun yaşadık. 14 yumdan 5i olgun cikti sadece 2 si dollenebildi dediler şok olduk. önceki tedavilerde ne esimde morfoloji sıkıntısı vardi ne bende yum sıkıntısı ne de döllenme sorunu... hepsi ayni anda denk gelince şaşırdık. dna hasar testi merkezde yoktu ros yapti ros pozitif cikinca bu dnada hasar yapiyor olabilir dedi.Ben sizin sperm sonuçlarına bahtımda gayet iyi önemli bir bozukluk göremedim. Basıl spermler kötü oluyormuş anlam veremedim açıkcası!!
Bir önceki tedavi de dölleme mi olmadı?
DNA hasarı mı vardı?
Ros DNA da hasar yapmadığı sürece dölleme de sorun oluşturmuyormuş.
Aynı tepkileri zaman zaman bende yaşıyorum peki sen bilirsin diyorum biraz soğuk davranmaya başlıyorum sonra kendisi yavaş yavaş düzeliyor canm tek senin eşin değil suçlanma duygusu yaşadıkları benimki kendini cok suçlu hissedip vicdan azabı çekiyor cnmKızlar eşimde varikosel var. Varikosel ve sperm sayısındaki düşük nedeniyle tedavi görüyorduk ama bu ay 6 gün gecikince çok umutlandık ve bugün regl oldum. Sonrasında eşim artık tedavi olmayacağını ameliyat olmayacağını ve bu konuda artık konuşmak istemediğini söyledi. Ben mi çok zorladım ya da bu süreçte kendini suçlu mu hissediyor anlamadım ama ben berbat haldeyim. Başınıza geldi mi bu durum? Ne yapmalıyım? Ben de çok kızgınım çünkü
Sakın uzaklaşma sonra üzülürsün pişman olursun o hissettiğin bazen bende de oluyor ama Rabbimin bize imtihanı bu diorum herkes bişeyle imtihan oluyor.sayınız mı az nerde sorun.bence eşinin degerleri düzelmeden sen tedaviye girme boşuna alma hormon.alıcaksan direk tüp bebekle al o hormonları cnmbu çok saçma ama. Nasıl bir tavır göstereceğimi bilmiyorum. Sırf tedavi sürecinde yalnız hissetmesin diye yumurta çatlatma tedavisine gittim. Daha kolay olur diye. Kanser ilacı kullanıp göbekten iğne kullandım. Sanırım bebek derken evliliklerimiz bitiyor. Ben artık korunalım kazara olmasını dahi istemiyorum dedim. İyice koptuk
Sen istersen düzen de test verdir eşine. Bizde DNA hasarı %18 yaşlanma %21 ros %58 çıktı Kaan hoca herşey normal ama bu ros ileride DNA hasarı yapar dedi. İmpryl ve sperra verdi. Size de çok geçmiş olsun. Merkezin ismini söyleyebilir misin?valla önceki 2 tedavide hic sorun yasamamisken merkez degistirdik burda bi suru sorun yaşadık. 14 yumdan 5i olgun cikti sadece 2 si dollenebildi dediler şok olduk. önceki tedavilerde ne esimde morfoloji sıkıntısı vardi ne bende yum sıkıntısı ne de döllenme sorunu... hepsi ayni anda denk gelince şaşırdık. dna hasar testi merkezde yoktu ros yapti ros pozitif cikinca bu dnada hasar yapiyor olabilir dedi.
illallah dedirti zaten bu merkezler herkes ayri telden oynuyor sanirim baska bi merkeze gecicem
Böyle birşeyler benim hiç başıma gelmedi belkide biz iletişimi doğru kurduk. Belkide kişilik farklılıkları bilemiyorum fakat benim eşim despot ve dediğim dediktir biraz da inatçılığı var. En hassas noktası merhametli oluşu ve duygusallığı. Bence sizde eşinizin bu noktalarını düşünüp ona göre haraket edin. Eğer kendini suçlu hissediyorsa bunu ona anlatın kendinizde de sorun olabileceğini bunun sadece bir süreç olduğunu o nasıl seni herhangi bir problemin olduğunda yanlız bırakmayacaksa bunu sorun bile etmeyecekse seninde bunları düşündüğünü anlatmalısın. Bunun bir rahatsızlık ve tedavisi olduğunu kısırlık olmadığını söyleyin. Bence iletişim çok önemli.. onun bir boşlukta olduğunu düşünün zaman verin geçecektir. Üzülüp onu daha fazla üzmeyin. Uzun bir süreç ve şükür ki sperminiz var umudunuz var hiç olmayanları düşünün kafanıza çok takmayın. Eşinizle konuşun korunma işini rafa kaldırın bu tarz karşılıklı inatlaşmalar sizi olumsuz etkileyebilir.Kızlar eşimde varikosel var. Varikosel ve sperm sayısındaki düşük nedeniyle tedavi görüyorduk ama bu ay 6 gün gecikince çok umutlandık ve bugün regl oldum. Sonrasında eşim artık tedavi olmayacağını ameliyat olmayacağını ve bu konuda artık konuşmak istemediğini söyledi. Ben mi çok zorladım ya da bu süreçte kendini suçlu mu hissediyor anlamadım ama ben berbat haldeyim. Başınıza geldi mi bu durum? Ne yapmalıyım? Ben de çok kızgınım çünkü
çok teşekkür ederim.Böyle birşeyler benim hiç başıma gelmedi belkide biz iletişimi doğru kurduk. Belkide kişilik farklılıkları bilemiyorum fakat benim eşim despot ve dediğim dediktir biraz da inatçılığı var. En hassas noktası merhametli oluşu ve duygusallığı. Bence sizde eşinizin bu noktalarını düşünüp ona göre haraket edin. Eğer kendini suçlu hissediyorsa bunu ona anlatın kendinizde de sorun olabileceğini bunun sadece bir süreç olduğunu o nasıl seni herhangi bir problemin olduğunda yanlız bırakmayacaksa bunu sorun bile etmeyecekse seninde bunları düşündüğünü anlatmalısın. Bunun bir rahatsızlık ve tedavisi olduğunu kısırlık olmadığını söyleyin. Bence iletişim çok önemli.. onun bir boşlukta olduğunu düşünün zaman verin geçecektir. Üzülüp onu daha fazla üzmeyin. Uzun bir süreç ve şükür ki sperminiz var umudunuz var hiç olmayanları düşünün kafanıza çok takmayın. Eşinizle konuşun korunma işini rafa kaldırın bu tarz karşılıklı inatlaşmalar sizi olumsuz etkileyebilir.
Canm bnm sayi.icin.bize.sperra art med baya fayda etti.onerriimmm Kaan aydos vermsdikızlarr sayı için vitamin tavsiyesi istiyorummm,tavsiyesi olan yok mu ?????
Cnm sonucunuz gayet.iyi benceKizlar nasil sonuçlar sizce?
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
@Duygu1701
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
@Tubeee arkadaşımız için okuyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
336 kere ya Musavvir c.c
100 kere ya Şafi c.c
7 kere ayetel kursi okuyoruz.
izmir medical park cnm. bizde ros pozitif (3,62) yaziyor acaba bu 3,62 ne oluyor bilgin var miSen istersen düzen de test verdir eşine. Bizde DNA hasarı %18 yaşlanma %21 ros %58 çıktı Kaan hoca herşey normal ama bu ros ileride DNA hasarı yapar dedi. İmpryl ve sperra verdi. Size de çok geçmiş olsun. Merkezin ismini söyleyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?