- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
T Tubeee Ya Şafi ve ya musavvir okudum ayetel kürsi adetleyım okuyamadım rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah canımP Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
@Duygu1701
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
T Tubeee arkadaşımız için okuyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
336 kere ya Musavvir c.c
100 kere ya Şafi c.c
7 kere ayetel kursi okuyoruz.
Rabbim gönlüne göre versin canım ptesi üniversite hastanesine gitcem eşimle bakalım hayırlısıBence hızda da sorun yok canm sayı iyi oldugu için o hız yüzdelik oldugu için az değildir darısı bize bi sayımız artsa ümitlenmeye hak kazansak
Sagol canim benim rabbim sana da gonlunden geceni versin ins
Sagol canim baskasina dua edenin kendi duasi dha cabuk kabul olurmus rabbim ne istiyorsan versin tez vakitte
Bana ettiginiz dualara melekler sizin adiniza amin desin ins gonlunuzden gecen alniniza yazilsn ins
Sagol canim sana da hayirli saglikli bahti guzel evlatciklar nasip etsin rabbim
Ayy ablacığım dikkat et lütfen temizlik işlerine bebeğini kucağına alana kadar ara ver biliyorsun ki biz kolay hamile olamıyoruz uzun uğraşlar verdik.Bazen bende tüp bebek yaptırdığımı unutuyorum bütün işleri yapasım geliyor bugün pembe akıntım oldu tahrişten de olabilir bilmiyorum umutsuzluğa kapılmaya başladım eşime belli etmiyorum ama yine tutmayacak diye korkuyorum en zoru da transferden sonra bekleme süresi..çok daralıyorum yine olmazsa kendimi nasıl toparlarım Allahım yardım ve merhamet etsinOf acaip b temizlik furyasi sabahdan beri gerci yerleri silmedim ama toz al esya ayikla cam agzi sil egil kalk .. en son dusakabini temizlerken icerde bayilcaktim yok yok bu is an itibariyle bende bitmisdir. Dusakabinden ciktim birsuru detarjan solumusum basim dondu bide hava aliyim diye banyonun camina uzanip aciyim dedim belim b kitlendi n egiliyorum n dogrulabiliyorum oylece attim kendimi yataga. Anladim ki suanda agrimin olmamasi ilerde olmuyca da anlamina gelmez mutlaka dikkat etmeliyim ..
Yerleşiyor olabilir. İçini rahat tut. Bence 15 yıllık hasret sona erecek mefs dedi dersin. Senin için çok seviniyorum.Ayy ablacığım dikkat et lütfen temizlik işlerine bebeğini kucağına alana kadar ara ver biliyorsun ki biz kolay hamile olamıyoruz uzun uğraşlar verdik.Bazen bende tüp bebek yaptırdığımı unutuyorum bütün işleri yapasım geliyor bugün pembe akıntım oldu tahrişten de olabilir bilmiyorum umutsuzluğa kapılmaya başladım eşime belli etmiyorum ama yine tutmayacak diye korkuyorum en zoru da transferden sonra bekleme süresi..çok daralıyorum yine olmazsa kendimi nasıl toparlarım Allahım yardım ve merhamet etsin
Allah razı olsun canım ne kadar güzel bir kalbin var Rabbim tüm güzellikleri o güzel gönlüne göre versin msjını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım güzel şeyler duymaya Çok ihtiyacım varmış kimseyle de paylaşamıyorum içimde de tutamıyorum çareyi buraya yazmakta buluyorum gerçekten yazınca rahatlıyorum iyi ki varsınız sizler de olmazsanız kurup kurup psikolojimi bozucam dualarını bekliyorumYerleşiyor olabilir. İçini rahat tut. Bence 15 yıllık hasret sona erecek mefs dedi dersin. Senin için çok seviniyorum.
doktorun agzindan lafi kerpetenle aliyoruz sinir oldum. sayi iyi dedi ama ros pozitif çıktı doktor ona takildi, 2 ay önce cikmisti sonuc aslinda o zaman doktor takviyelere baslatmisti bu ay tedaviye baslicaktik simdi de diyoki ilaclari 3 ay kullanmak lazim,tedaviyi erteledi.Dokroru ne dedi peki
Allah korusun canim. Bu sefer olacak insallah Allah izin verirse .. iyi dusunelim, moralini yuksek tut kuzumAyy ablacığım dikkat et lütfen temizlik işlerine bebeğini kucağına alana kadar ara ver biliyorsun ki biz kolay hamile olamıyoruz uzun uğraşlar verdik.Bazen bende tüp bebek yaptırdığımı unutuyorum bütün işleri yapasım geliyor bugün pembe akıntım oldu tahrişten de olabilir bilmiyorum umutsuzluğa kapılmaya başladım eşime belli etmiyorum ama yine tutmayacak diye korkuyorum en zoru da transferden sonra bekleme süresi..çok daralıyorum yine olmazsa kendimi nasıl toparlarım Allahım yardım ve merhamet etsin
Tamam canım sizlere her ibadetimden sonra muhakkak dua ediyorum ama sana özel dua edeceğim.Allah razı olsun canım ne kadar güzel bir kalbin var Rabbim tüm güzellikleri o güzel gönlüne göre versin msjını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım güzel şeyler duymaya Çok ihtiyacım varmış kimseyle de paylaşamıyorum içimde de tutamıyorum çareyi buraya yazmakta buluyorum gerçekten yazınca rahatlıyorum iyi ki varsınız sizler de olmazsanız kurup kurup psikolojimi bozucam dualarını bekliyorum
Yarindan itibaren 1 Nisan bu karari aldim cnm ya isin kotusu n garip gelirdi hicde sevmem oyle seyleri, cevremde gorunce ah be tek doguran sizmisiniz ay kadindaki naza bak adami parmaginda oynatiyo derdim :))))
Ben sizin sperm sonuçlarına bahtımda gayet iyi önemli bir bozukluk göremedim. Basıl spermler kötü oluyormuş anlam veremedim açıkcası!!doktorun agzindan lafi kerpetenle aliyoruz sinir oldum. sayi iyi dedi ama ros pozitif çıktı doktor ona takildi, 2 ay önce cikmisti sonuc aslinda o zaman doktor takviyelere baslatmisti bu ay tedaviye baslicaktik simdi de diyoki ilaclari 3 ay kullanmak lazim,tedaviyi erteledi.
Daha önceki tedavide de spermiyogram benzer sekildeydi doktor sayi cok nasilsa diye önemsemedi ama döllenmede sorun yaşadık laboratuvar spermler iyi degildi zaten diyorsonradan diyorlarki bi dahakine mikrochip yapalim, e be kardesim bu sonuç elinizde vardi niye baştan yapmadiniz
Allah korusun canim. Bu sefer olacak insallah Allah izin verirse .. iyi dusunelim, moralini yuksek tut kuzum
İnşallah benimde her duamda sizler varsınız Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün birbirimizi hiç görmeden tanımadan sırf Allah rızasını gözeterek seviyor ve dua ediyoruz Allah razı olsun hepinizdenTamam canım sizlere her ibadetimden sonra muhakkak dua ediyorum ama sana özel dua edeceğim.
Bu ay rabbimin en sevdiği aymış ibadetleri de duaları da en kıymetlilerdenmiş. Sende bol bol dua et zikir çek.. özellikle istiğfar getir.
Kalpten söylüyorum sen hamilesin Allah’ın izniyle öyle hissediyorum. İnşallah da öyledir stres yapma kendine.
Boşversene tadını çıkar. Ben de sevmem milletin gözüne soka soka haraket etmeyi ama evde sen ve eşin yahut bir yere gittiğinizde kimse sizi tanımıyor.. bu bir ayrıcalık şuan senin için. Farkına var benceYarindan itibaren 1 Nisan bu karari aldim cnm ya isin kotusu n garip gelirdi hicde sevmem oyle seyleri, cevremde gorunce ah be tek doguran sizmisiniz ay kadindaki naza bak adami parmaginda oynatiyo derdim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?