- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sira bana gelmiş ne guzel ... dua edecek arkadaslarimin yuregine saglik icinden gelerek ne geliyorsa dua etmelerini isterim bana ettikleri dualarin Allah onlarada nasip etsin isterim . El- musavvir ismiyle Allahin dua etseler memnun kalirim .her yarattigina uygun sekli veren bicimlendiren sekillendiren manalari varmis. Tesekkur ederim simdiden herkese.P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
T Tubeee istediğin özel dua var mı?
Bence hızda da sorun yok canm sayı iyi oldugu için o hız yüzdelik oldugu için az değildir darısı bize bi sayımız artsa ümitlenmeye hak kazansakBizim sayı da sorun yokki hız a+b %25 tek sorun buu
Bizim sayımız cc de 4 milyondu. 2 ay emodex kullandık 22 milyon oldu. Bize sayı açısından emodex çok iyi geldi. Hızımızın artmasında da promen k etkili oldu % 30 arttı. ameliyat öncesi %98 hareketsizdi. Şimdi %49 hareketli sayıyı bulduk çok şükür. 1.5 ay oldu test yapmayalı bence şimdi %50 geçmiştir hareketli sayımız. İleri hızlı hareketlimiz %1 bile değildi şimdi %20 civarındaydı bir buçuk ay önce. Her anlamda iyi oldu. Sayımız emodexte çok iyiydi 22 milyondu promen k geçince 15.5-20 milyon arasında gitti geldi. Ama dediğim gibi promen k da hızımızı çok yükselti. Rabbime çok teşekkür ediyorum bunun için. En azından spermimiz var ve yumurtamız var en son seçenek tüp bebek yaparız.kızlarr sayı için vitamin tavsiyesi istiyorummm,tavsiyesi olan yok mu ?????
Cnm bnm annem aksine hiç agrı hissetmemiş bu yaşına kadar kız kardeşim 16 yaşında oda benim gibi çok fena oluyor inşallah anne oluruzda geçer
Belkide banada öylenyaparlar cnm o yüzden istemedi doktor belkide üstüne basa basa gerek yok dedi belkide başlatır direkCanım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah ben tüp bebekte daha bakmadan kan sulandırıcı iğne verdiklerini biliyorum yaptıranlardan bahsettilermi böyle bişry sanada
Yok yok iyi bir seymis canim, ogrenince demisdim ki yillarca cektigim bu izdirabin tek mukafati bu olsa gerek ..Daha az yumurtalık kaybetmek ne abla anlamadım iyi bişey mi çektigim agrılar kötü mu yumurtalıklardada mı problem var yani
Sayi gayet iyi. Morfoloji %1 cikmis ki 4 olmali en az. Gerci doktorlar bunu ne kadar onemsiyor bilmiyorum. Toplam hareketlilik iyi fakat ileri hareketli biraz dusuk gibi.Kizlar nasil sonuçlar sizce?
Sira bana gelmiş ne guzel ... dua edecek arkadaslarimin yuregine saglik icinden gelerek ne geliyorsa dua etmelerini isterim bana ettikleri dualarin Allah onlarada nasip etsin isterim . El- musavvir ismiyle Allahin dua etseler memnun kalirim .her yarattigina uygun sekli veren bicimlendiren sekillendiren manalari varmis. Tesekkur ederim simdiden herkese.
sağol cnm zaten 2 aydir progeny m proxeed teatrio gibi ilaclar içiyor eşimSayi gayet iyi. Morfoloji %1 cikmis ki 4 olmali en az. Gerci doktorlar bunu ne kadar onemsiyor bilmiyorum. Toplam hareketlilik iyi fakat ileri hareketli biraz dusuk gibi.
Hareket artiracak ilaclar arastir. Havuc suyu iyi gelebilir. Proxeed iyi gelebilir
Dokroru ne dedi pekisağol cnm zaten 2 aydir progeny m proxeed teatrio gibi ilaclar içiyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?