Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sira bana gelmiş ne guzel ... dua edecek arkadaslarimin yuregine saglik icinden gelerek ne geliyorsa dua etmelerini isterim bana ettikleri dualarin Allah onlarada nasip etsin isterim . El- musavvir ismiyle Allahin dua etseler memnun kalirim .her yarattigina uygun sekli veren bicimlendiren sekillendiren manalari varmis. Tesekkur ederim simdiden herkese.

kızlarr sayı için vitamin tavsiyesi istiyorummm,tavsiyesi olan yok mu ?????
Bizim sayımız cc de 4 milyondu. 2 ay emodex kullandık 22 milyon oldu. Bize sayı açısından emodex çok iyi geldi. Hızımızın artmasında da promen k etkili oldu % 30 arttı. ameliyat öncesi %98 hareketsizdi. Şimdi %49 hareketli sayıyı bulduk çok şükür. 1.5 ay oldu test yapmayalı bence şimdi %50 geçmiştir hareketli sayımız. İleri hızlı hareketlimiz %1 bile değildi şimdi %20 civarındaydı bir buçuk ay önce. Her anlamda iyi oldu. Sayımız emodexte çok iyiydi 22 milyondu promen k geçince 15.5-20 milyon arasında gitti geldi. Ama dediğim gibi promen k da hızımızı çok yükselti. Rabbime çok teşekkür ediyorum bunun için. En azından spermimiz var ve yumurtamız var en son seçenek tüp bebek yaparız.

Cnm bnm annem aksine hiç agrı hissetmemiş bu yaşına kadar kız kardeşim 16 yaşında oda benim gibi çok fena oluyor inşallah anne oluruzda geçer

Canım tedavin hayırla sonuçlanır inşallah ben tüp bebekte daha bakmadan kan sulandırıcı iğne verdiklerini biliyorum yaptıranlardan bahsettilermi böyle bişry sanada
Belkide banada öylenyaparlar cnm o yüzden istemedi doktor belkide üstüne basa basa gerek yok dedi belkide başlatır direk

Kizlar nasil sonuçlar sizce?

Eklentiler

• 20180331_120727-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar nasil sonuçlar sizce?
Sayi gayet iyi. Morfoloji %1 cikmis ki 4 olmali en az. Gerci doktorlar bunu ne kadar onemsiyor bilmiyorum. Toplam hareketlilik iyi fakat ileri hareketli biraz dusuk gibi.
Hareket artiracak ilaclar arastir. Havuc suyu iyi gelebilir. Proxeed iyi gelebilir

500 tane El-musavvir okudum Rabbim peygamberimiz ve ashabının yüzü suyu hurmetine sana hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701

Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

T Tubeee arkadaşımız için okuyoruz. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

336 kere ya Musavvir c.c
100 kere ya Şafi c.c
7 kere ayetel kursi okuyoruz.

T Tubeee geç yazdım canım k. Bakma
Arkadaşlar sınavlarım yaklaşıyor bu aralar onlarla boğuşacağım gecikmeler olabilir bilginiz olsun.

sağol cnm zaten 2 aydir progeny m proxeed teatrio gibi ilaclar içiyor eşim

T Tubeee canım ben biraz önce davranıp 500 el muavvir okumustun detay verilmeden önce:)
Sindide 100 ya şafi ve 7 ayetelkürsi okudum Rabbim peygamberimiz sas ve ashabınun hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana rabbim dualarımızı kabuk etsin

Of acaip b temizlik furyasi sabahdan beri gerci yerleri silmedim ama toz al esya ayikla cam agzi sil egil kalk .. en son dusakabini temizlerken icerde bayilcaktim yok yok bu is an itibariyle bende bitmisdir. Dusakabinden ciktim birsuru detarjan solumusum basim dondu bide hava aliyim diye banyonun camina uzanip aciyim dedim belim b kitlendi n egiliyorum n dogrulabiliyorum oylece attim kendimi yataga. Anladim ki suanda agrimin olmamasi ilerde olmuyca da anlamina gelmez mutlaka dikkat etmeliyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…