Günaydın cnm hamile olmadıgım için dün cvp vermem istemedim sana ama parolu hamile arkadAslarım kullanıyor bişe olmazmış için rahat olsun.bu arada ben düzenli bi yardımcı almaya başladım ev işleri için 15 de bi gelio işlerimi yapıyor ütüme kadar gidio istersen yarım gün de alabiliyorum güvendiğim bi abla ben yokken bile kendi evi gibi temizliyor Allah razı olsun aylık veriyorum artık inan cok mutluyum.sende gebeliğini böyle geçir bence cnm kıymetli bi gebelik bizimkiler gerçi bende bişe yok ama olursa kıymetli olucakGunaydin kardeslerim. Internetten arastirdim agri kesici Parol aldim bel agrimdan anca oyle uyuyabildim bugunde sabunla ovucam tamamen gecer. Bidaha ise guce tovbe ettim tovbeee ..
abla aksam 8den beri uyuyorum yeni uyandim. O yuzden yeni gorebildim mesajini. Sadece parol.e izin veriliyor agri kesici olarak. Lutfen bir daha temizlik yapma. Bebeginden onemli mi? Ben temizlikci aldim. Yerimde duramadim Sadece mutfak alt dolabini sildim. Ertesi gun kanamam oldu. Degdi mi? Hayir. Birdaha temizlige elini surme surmeyelim. Sen merak etme kanama olmayinca bebis pamuklar icinfe sarili bir seycikler olmaz Allah.in izniyle.Hamile kuzular hemen bana cevap verebilirmi? Bugun cok temizlik yaptim cok ters hareketler yaptim yaparken farketmedim banyodan sicagimla cikinca deterjan kokusu v buhar gitsin diye yuksekte olan cami acdim, uzaninca belimde bir kitlenme, cok sukur kasiklarimda falan yok ama belimin sol tarafinda b kas etkilenmis olcakki agridan duramiyorum, hafif ovuyorum. Huzursuzlukdan b o yana don b bu yana kimil kimil bacaklarim. Bana sabaha kadar uyku yok. Parol alsammi acaba yoksa doktorlar sadece Parol kullandiriyor saniyorum agri kesici. B tane icsem cok rahatlarim ..
Canım sen ne yapıyorsun hamilelikte insan vücudu farklı oluyor Allah korusun bebeğe birşey olursa çok vicdan azabı cekersinHamile kuzular hemen bana cevap verebilirmi? Bugun cok temizlik yaptim cok ters hareketler yaptim yaparken farketmedim banyodan sicagimla cikinca deterjan kokusu v buhar gitsin diye yuksekte olan cami acdim, uzaninca belimde bir kitlenme, cok sukur kasiklarimda falan yok ama belimin sol tarafinda b kas etkilenmis olcakki agridan duramiyorum, hafif ovuyorum. Huzursuzlukdan b o yana don b bu yana kimil kimil bacaklarim. Bana sabaha kadar uyku yok. Parol alsammi acaba yoksa doktorlar sadece Parol kullandiriyor saniyorum agri kesici. B tane icsem cok rahatlarim ..
Peki dna hasarina bakildi mi?doktorun agzindan lafi kerpetenle aliyoruz sinir oldum. sayi iyi dedi ama ros pozitif çıktı doktor ona takildi, 2 ay önce cikmisti sonuc aslinda o zaman doktor takviyelere baslatmisti bu ay tedaviye baslicaktik simdi de diyoki ilaclari 3 ay kullanmak lazim,tedaviyi erteledi.
Daha önceki tedavide de spermiyogram benzer sekildeydi doktor sayi cok nasilsa diye önemsemedi ama döllenmede sorun yaşadık laboratuvar spermler iyi degildi zaten diyorsonradan diyorlarki bi dahakine mikrochip yapalim, e be kardesim bu sonuç elinizde vardi niye baştan yapmadiniz
Oranın oranı sanırım en fazla 5dir. Bu yüzden sizin oran 3 küsür çıkmış. Sizde de ros yüksek. Sigara en büyük etkenmiş.izmir medical park cnm. bizde ros pozitif (3,62) yaziyor acaba bu 3,62 ne oluyor bilgin var mi
Cok tesekkur ederim canim. Kadin konusunu dusunuyorum esim dun cok bagirdi cok kizdi hakli cunku kolay bulmadik onca emek sabir maddi manevi. Inaniyorumki sizin icinde hersey guzel olacak Rabbim en kisa zamanda gonlunden geceni sana bahsetsin. Dualarim ve kalbim sizinle .. Iyi PazarlarGünaydın cnm hamile olmadıgım için dün cvp vermem istemedim sana ama parolu hamile arkadAslarım kullanıyor bişe olmazmış için rahat olsun.bu arada ben düzenli bi yardımcı almaya başladım ev işleri için 15 de bi gelio işlerimi yapıyor ütüme kadar gidio istersen yarım gün de alabiliyorum güvendiğim bi abla ben yokken bile kendi evi gibi temizliyor Allah razı olsun aylık veriyorum artık inan cok mutluyum.sende gebeliğini böyle geçir bence cnm kıymetli bi gebelik bizimkiler gerçi bende bişe yok ama olursa kıymetli olucak
yok cnm hasara bakilmadi bizim merkezde o yokmuş doktor ros bakalim yeter dedi. 3. tedavide döllenme sorunu da yaşamıştık o yüzden bakti bi de o zaman morfoloji ileri hiz filan da düşmüştü hala düşük. bize progney m, teatrio, bi de keciboynuzu özü önerdi doktor ben ekstradan eşime nac ve pharmaton da kullandiriyorum arasıra da e vitamini. bi de her hafta nahut yemegi yapiyorumPeki dna hasarina bakildi mi?
Oksidatif stres hasara sebep oluyor. Bizim hasar dusmesine ragmen ros yuksekti ve ileride hasara sebep olmamasi icin koruyucu impryl verdi doktor.
P Perican01 abla sen napiyorsun yaa hamile hamile bosver temizligi :) yada birak esin yapsin
Bu arada cuma mi gideceksiniz doktora?
eşim sigarayi hayati boyunca ağzına sürmüş biri değil cevremizde de hic icen yok ne arkadaslardan ne ailelerden... ama eşim cok ciddi iş stresi yaşıyor ya o etkiledi ya da hasimato rahatsizligi var tirodlerde bozulma başladı ya da o etkilediOranın oranı sanırım en fazla 5dir. Bu yüzden sizin oran 3 küsür çıkmış. Sizde de ros yüksek. Sigara en büyük etkenmiş.
siz tüp bebek filan denemis miydiniz? sizin hikaye nedir?Oranın oranı sanırım en fazla 5dir. Bu yüzden sizin oran 3 küsür çıkmış. Sizde de ros yüksek. Sigara en büyük etkenmiş.
Yok canim yaa yarin doktora gidip de netlesmedigi surece birsey diyemiyorum
Isirgan otu cayi da antioksidan kaan hoca bize onermisti. Eger firsat bulabilirseniz dna hasarina da baktirin. Cunku dollenmeyi etkileyebiliyoryok cnm hasara bakilmadi bizim merkezde o yokmuş doktor ros bakalim yeter dedi. 3. tedavide döllenme sorunu da yaşamıştık o yüzden bakti bi de o zaman morfoloji ileri hiz filan da düşmüştü hala düşük. bize progney m, teatrio, bi de keciboynuzu özü önerdi doktor ben ekstradan eşime nac ve pharmaton da kullandiriyorum arasıra da e vitamini. bi de her hafta nahut yemegi yapiyorum
Hayır daha önce ne tüp bebek nede aşılama yaptırdık.siz tüp bebek filan denemis miydiniz? sizin hikaye nedir?
Hayırlısı olsun canım. Haber ver bizlere.Yok canim yaa yarin doktora gidip de netlesmedigi surece birsey diyemiyorumdaha once de dusuk yaptigim icin tedirginim. Evde idrar testi yapiyorum sabahlari cok silik cikiyor.
Insallah yarin guzel haberlerle gelirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?