Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kardeslerim. Internetten arastirdim agri kesici Parol aldim bel agrimdan anca oyle uyuyabildim bugunde sabunla ovucam tamamen gecer. Bidaha ise guce tovbe ettim tovbeee ..

Dusundum ki Parolun b zarari olsaydi transfer sonrasi dr vermezdi o zaman ihtiyacim olmamisdi

Gunaydin kardeslerim. Internetten arastirdim agri kesici Parol aldim bel agrimdan anca oyle uyuyabildim bugunde sabunla ovucam tamamen gecer. Bidaha ise guce tovbe ettim tovbeee ..
Günaydın cnm hamile olmadıgım için dün cvp vermem istemedim sana ama parolu hamile arkadAslarım kullanıyor bişe olmazmış için rahat olsun.bu arada ben düzenli bi yardımcı almaya başladım ev işleri için 15 de bi gelio işlerimi yapıyor ütüme kadar gidio istersen yarım gün de alabiliyorum güvendiğim bi abla ben yokken bile kendi evi gibi temizliyor Allah razı olsun aylık veriyorum artık inan cok mutluyum.sende gebeliğini böyle geçir bence cnm kıymetli bi gebelik bizimkiler gerçi bende bişe yok ama olursa kıymetli olucak

abla aksam 8den beri uyuyorum yeni uyandim. O yuzden yeni gorebildim mesajini. Sadece parol.e izin veriliyor agri kesici olarak. Lutfen bir daha temizlik yapma. Bebeginden onemli mi? Ben temizlikci aldim. Yerimde duramadim Sadece mutfak alt dolabini sildim. Ertesi gun kanamam oldu. Degdi mi? Hayir. Birdaha temizlige elini surme surmeyelim. Sen merak etme kanama olmayinca bebis pamuklar icinfe sarili bir seycikler olmaz Allah.in izniyle.

Kizlar kanamam oldugu icin arkadaslara dua edememistim. Bugun baslicam insallah edemedigim tum arkadaslara edicem.

Saklicennet canim dogum zamani gelsin. Insallah Allah o ginleri gostersin isteyenler bana ozelden isim atarlar ismen dua ederim. Bakalim o gunleri gorebilecek miyiz...

Herkese gunaydin

Canım sen ne yapıyorsun hamilelikte insan vücudu farklı oluyor Allah korusun bebeğe birşey olursa çok vicdan azabı cekersin

Peki dna hasarina bakildi mi?
Oksidatif stres hasara sebep oluyor. Bizim hasar dusmesine ragmen ros yuksekti ve ileride hasara sebep olmamasi icin koruyucu impryl verdi doktor.

P Perican01 abla sen napiyorsun yaa hamile hamile bosver temizligi :) yada birak esin yapsin
Bu arada cuma mi gideceksiniz doktora?

Cok tesekkur ederim canim. Kadin konusunu dusunuyorum esim dun cok bagirdi cok kizdi hakli cunku kolay bulmadik onca emek sabir maddi manevi. Inaniyorumki sizin icinde hersey guzel olacak Rabbim en kisa zamanda gonlunden geceni sana bahsetsin. Dualarim ve kalbim sizinle .. Iyi Pazarlar

yok cnm hasara bakilmadi bizim merkezde o yokmuş doktor ros bakalim yeter dedi. 3. tedavide döllenme sorunu da yaşamıştık o yüzden bakti bi de o zaman morfoloji ileri hiz filan da düşmüştü hala düşük. bize progney m, teatrio, bi de keciboynuzu özü önerdi doktor ben ekstradan eşime nac ve pharmaton da kullandiriyorum arasıra da e vitamini. bi de her hafta nahut yemegi yapiyorum

Oranın oranı sanırım en fazla 5dir. Bu yüzden sizin oran 3 küsür çıkmış. Sizde de ros yüksek. Sigara en büyük etkenmiş.
eşim sigarayi hayati boyunca ağzına sürmüş biri değil cevremizde de hic icen yok ne arkadaslardan ne ailelerden... ama eşim cok ciddi iş stresi yaşıyor ya o etkiledi ya da hasimato rahatsizligi var tirodlerde bozulma başladı ya da o etkiledi

Isirgan otu cayi da antioksidan kaan hoca bize onermisti. Eger firsat bulabilirseniz dna hasarina da baktirin. Cunku dollenmeyi etkileyebiliyor

siz tüp bebek filan denemis miydiniz? sizin hikaye nedir?
Hayır daha önce ne tüp bebek nede aşılama yaptırdık.
Biz 2016 son aylarında dr gittik eşim varikoselden şüpheleniyordu 2 ay denedik olmayınca kontrol yaptıralım dedik. Çift taraflı varikosel teşhisi konuldu. İlk testimizde ileri hız%8 yerinde haraket %3 gerisi hareketsizdi. Hemen ameliyat günü aldık sol taraftan ameliyat olduk 6 ay sonra test verdik ileri hız %7 çıktı %93 de haraketsiz. Sonra dobler yaptırdık solda da sağda da varikosel var hala.. bir dr gittik ameliyata gerek Yok dedi. Sonra Kaan hocaya gittik oda ameliyata gerek Yok dedi. Bekliyoruz. 2 sene olacak ama hız düzelmiyor. Hep %93 haraketsizliğimiz var oda en iyi sonuçlardan. %97 haraketsizde en son yaptırdığımız testte...

Yok canim yaa yarin doktora gidip de netlesmedigi surece birsey diyemiyorum daha once de dusuk yaptigim icin tedirginim. Evde idrar testi yapiyorum sabahlari cok silik cikiyor.
Insallah yarin guzel haberlerle gelirimm
Hayırlısı olsun canım. Haber ver bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…