- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Soğan suyu çikolata kistini küçültüyormuş canım denedin mimalesefki yediklerimiz ictiklerimiz maruz kaldigimiz kirlilik, radyasyon, kimyasallar bütün vücut dengelerini bozuyor
iyi yönünden bak sende sorun yok ne güzel, en kötü tüp bebek denersiniz pozitif olma şansı cok yüksek hele de yaşın gençse... cikolata kistlerim olmasa bende %90 ilk denemede sağlıklı şekilde hamile kalirdim.
Tarifteki gibi bir dene arkadaşım çok etkili kabızlık problemine birebir ben bunu içtikten sonra Mevlam ne güzel her derde şifa olacak besinler yartmış dedimMurabbaa _kunfeyekun_
Kızlar bende de tuvalet sorunu var 2/3 günde bir çıkıyorum bazen zorlanıyorum. Spermin tutunacağı varsa da ıkınmayla çıkıyorlardır diye düşünüyorum. Bir ara kafamı ona çok takmıştım.
malesef yok cnm... sadece doğum kontrol hapi ile kontrol altinda tutulabiliyor... ameliyati var ama yumurtalik rezervlerine zarar verme ihtimali oluyormus ve de ameliyattan sonra tekrarlayabiliyormus.Allahım yeterki ol desin her şekilde olur. Benim eşim yaklaşım 15 senedir sigara kullanıyormuş. Denizde çalışıyor hava kirliliğine ne denli maruz kalıyor bilmiyorum fakat İstanbul da temiz yer var mı bilemedim. Buda rağmen Millet fena doğuruyor. Nasip kısmet bizimde bunlarla uğraşmamız gerekiyor demek ki.
Çikolata kistinin tedavisi Yok mu?
Aminn canim Allah razi olsun. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallahhh.İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın canım. Dualarımız seninle Allah yüzünü güldürsün.
ayyy insallah degerin artar bu seger sağlıklı gebelik olur, dua edicem senin içinBizim hikayemiz en uzunu. 2012 haziranda evlendik ve ozamandan beri hic korunmadim. 2 negatif tup bebek. Defalarca asilama. Kendiliginden bir gebelik yasadim 8.haftada kalbi durdu. Dna hasari cikti ve yazdan beri tedavi gordu esim. Sukur ki cabuk cevap verdi tedaviye dna hasari 3 4 ay icinde dustu. Hoca 6 ay dogal bekleyin dedi. Gecen hafta pozitifi gorduk fakat degerim dusuk cikti. Yarin randevum var bakalim hayirlisi insallah guzel haber alabilirim
evet hemde defalarcaSoğan suyu çikolata kistini küçültüyormuş canım denedin mi
Bir topikte okumuştum çikolata kisti olan arkadaş tüp tedavisine başlamış opu sırasında dr çikolata kistini de almışmalesef yok cnm... sadece doğum kontrol hapi ile kontrol altinda tutulabiliyor... ameliyati var ama yumurtalik rezervlerine zarar verme ihtimali oluyormus ve de ameliyattan sonra tekrarlayabiliyormus.
baska topiklerde arkadaslar vardi esinde sorun olan ama çoğu hamile kaldidedigin gibi nasip, sizinde olur insallah
Allah razi olsunn insallahhh.ayyy insallah degerin artar bu seger sağlıklı gebelik olur, dua edicem senin için
Cok bela bir rahatsizlik sanirim. Bir arkadasimda da vardi. Kiz hamile kalip dusuk yapiyordu o yuzde . Suan ne alemde bilemuyorum ama.evet hemde defalarcadenemedigim sey kalmadi nerdeyse sagol yine de soyledigin için
Benim evimde alaturka Yok maalesef.Canim alaturka kullan. Ne zaman klozet kullanmaya kalkissam bana da oluyor.
Normalde sukur hic yasamam o sorunu.
Onun etkisi olabilir o zaman canim.Benim evimde alaturka Yok maalesef.
Şeker katmasam olur mu? Vücuduma boşuna şeker depolamak istemem. Şekersizde fayda sağlar mı?Tarifteki gibi bir dene arkadaşım çok etkili kabızlık problemine birebir ben bunu içtikten sonra Mevlam ne güzel her derde şifa olacak besinler yartmış dedim
Ihmal etme kendini. Eslere okadar vitaminler besinler arastiriyoruz kendimizi ihmal ediyoruz.Şeker katmasam olur mu? Vücuduma boşuna şeker depolamak istemem. Şekersizde fayda sağlar mı?
Ben sabahları sıcak suya kayısı doğrar bekletip suyunu içip kendisini yerdim. Kendime detokslar yapardım. Bu sorunlarla karşılaştıktan sonra saldım kendimi.
HahahaaaOnun etkisi olabilir o zaman canim.
Yok mu yakinlarda avm de falan alaturka arada git :)
Dogaya zarar veren tek canli insanlar.Hahahaaaçok tatlı. :)
Yok canım Yok.. kültür yozlaşması resmen. Avmde bile yok. Olsada gitmem zaten bizim insanlarımızı da hiç anlamıyorum. Evde bir temizlik bir temizlik kırklayacaklar resmen. Ama dışarıda sıfır temizlik bu ne şuğursuzlukdur allahım diyorum bazen.
Dün sahile indik heryer yemyeşil Çimenler bakımlı. Haftasonunu fırsat bilenler dışarıda. Çimen’leri ezenler mi ararsın çekirdek yitip olduğu yere atanlar mı? Şişeler naylon poşetler tam bir rezaletti. Hayvanlar bile pisleyince üstünü örtüyorlar. Bak yine çok sinirlendim hiç taammül edemiyorum hiç..
Ah canım inşallah sen de şifa bulursun. Muhakkak işe yarayan birşey vardır. Altarnetif tıp dene. Şifa allahtan.malesef yok cnm... sadece doğum kontrol hapi ile kontrol altinda tutulabiliyor... ameliyati var ama yumurtalik rezervlerine zarar verme ihtimali oluyormus ve de ameliyattan sonra tekrarlayabiliyormus.
baska topiklerde arkadaslar vardi esinde sorun olan ama çoğu hamile kaldidedigin gibi nasip, sizinde olur insallah
5 haftaligim canim, Cuma yani dr mun cagirdigi gun 6 hafta oluyor
en son care zaten kistlerim de buyurse benim de öyle olurBir topikte okumuştum çikolata kisti olan arkadaş tüp tedavisine başlamış opu sırasında dr çikolata kistini de almış
Cnm ç. tarafli varikosel ameliyatindan once ve 3 ay sonraki sonucu ekliyorum, yani tup bebek tedavisine bu tahlille basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?