Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Soğan suyu çikolata kistini küçültüyormuş canım denedin mi

Tarifteki gibi bir dene arkadaşım çok etkili kabızlık problemine birebir ben bunu içtikten sonra Mevlam ne güzel her derde şifa olacak besinler yartmış dedim

malesef yok cnm... sadece doğum kontrol hapi ile kontrol altinda tutulabiliyor... ameliyati var ama yumurtalik rezervlerine zarar verme ihtimali oluyormus ve de ameliyattan sonra tekrarlayabiliyormus.

baska topiklerde arkadaslar vardi esinde sorun olan ama çoğu hamile kaldi dedigin gibi nasip, sizinde olur insallah

ayyy insallah degerin artar bu seger sağlıklı gebelik olur, dua edicem senin için

Bir topikte okumuştum çikolata kisti olan arkadaş tüp tedavisine başlamış opu sırasında dr çikolata kistini de almış

Tarifteki gibi bir dene arkadaşım çok etkili kabızlık problemine birebir ben bunu içtikten sonra Mevlam ne güzel her derde şifa olacak besinler yartmış dedim
Şeker katmasam olur mu? Vücuduma boşuna şeker depolamak istemem. Şekersizde fayda sağlar mı?
Ben sabahları sıcak suya kayısı doğrar bekletip suyunu içip kendisini yerdim. Kendime detokslar yapardım. Bu sorunlarla karşılaştıktan sonra saldım kendimi.

Ihmal etme kendini. Eslere okadar vitaminler besinler arastiriyoruz kendimizi ihmal ediyoruz.
Allah korusun kabizlik cok daha farkli rahatsizliklara sebep olabiliyor.
Bol su, yesillik, arkadasim marul dedi faydaliymis.

Onun etkisi olabilir o zaman canim.
Yok mu yakinlarda avm de falan alaturka arada git :)
Hahahaaa çok tatlı. :)
Yok canım Yok.. kültür yozlaşması resmen. Avmde bile yok. Olsada gitmem zaten bizim insanlarımızı da hiç anlamıyorum. Evde bir temizlik bir temizlik kırklayacaklar resmen. Ama dışarıda sıfır temizlik bu ne şuğursuzlukdur allahım diyorum bazen.
Dün sahile indik heryer yemyeşil Çimenler bakımlı. Haftasonunu fırsat bilenler dışarıda. Çimen’leri ezenler mi ararsın çekirdek yitip olduğu yere atanlar mı? Şişeler naylon poşetler tam bir rezaletti. Hayvanlar bile pisleyince üstünü örtüyorlar. Bak yine çok sinirlendim hiç taammül edemiyorum hiç..

Dogaya zarar veren tek canli insanlar.
Belki yakin gelecekte oturup temiz hava alacagimiz yesillik bile kalmayacak.
Ankarada havaalaninda wc ye girdim gecenlerde, resmen klozetin ustune cikmis ve icine degil disina yapmis idrarini. Allahim dedim kimbilir ne kadar kokos bir tiptir ama kapinin ardinda yaptigi pislige bak.

Ah canım inşallah sen de şifa bulursun. Muhakkak işe yarayan birşey vardır. Altarnetif tıp dene. Şifa allahtan.
Biz de maddi manevi herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Rabbimin bildiği birşey var ki geciktiriyor. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Ben de Teslim oldum ve sığındım. Bir söz var ya işin Allah’a kaldıysa olmuş bil diye. Biz de bekliyoruz. :)

Saklicennet canım giremedim bugün şimdi gördüm şimdiden okuyan okuyamayan arkadaşlardan Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

P Perican01 hadi insallah abla hayirlisiyla kalbini bile duyarsin belki. Sat a gore kac haftaliksiniz
5 haftaligim canim, Cuma yani dr mun cagirdigi gun 6 hafta oluyor

Kabizlik icin sabah ac karnina incir ( prolaktinin sorun olmayacaksa) uzerine ilik su, yada yine sabah ac karnina 2 3 adet hurma uzerine ilik su. Bu sekilde hic kabiz olmadim .. Cayi ya cok acik iciyoruz yada icmiyoruz, kahve icmiyoruz. Birgun etli yemek yiyorsam bir gun mutlaka kabak, yesil fasulye, ispanak yiyorum. Beyaz ekmek yeme bugday yada kepek ye. Meyvada kivi ananas mandalina cilek yiyorum .. Sabah ac karnina armut yemekde bagirsaklari iyi calistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…