Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım en basitinten bu proflardan biri sonuç alamayınca gittik yanımızda asistanini azarladi beni neden böyle kolay hastalarla muhatap ediyorsun çok yogunmus daha zor hastalara bakiyirmus kendilericok canimi skmisti
Sevgili arkadaşım. Ben de Memorial Şişli Semra Kahraman hastasıyım. Şu an 3. tedavimde genetik sonucu bekliyorum. Evet can sıkıcı bir durum yaşamışsın. Hocayı çok iyi tanıdığım defalarca görüştüğüm için bu davranışını yadırgadım diyemem. Biz ilk tedavimizde ilk transferimizde 5aa en iyi kalite embriyomuz ile ve öncesinde histereskopi yapılmış olmasina rağmen negatif sonuç aldığımızda negatif görüşmesine bile gitmeye ihtiyaç duymadık. Çünkü tutma ihtimali ne kadar yüksek olsa da tutmama ihtimali de var. 2 ay sonra tekrar dondurulmuş transferim pozitif oldu. Çok iyi değerle başlayıp devam etti fakat düşük yaptım. O zaman durum değerlendirmesi ve yeni tedaviyi planlamak için randevu aldık hocadan ve uzun uzun sorularımıza cevap verdi ilgilendi. Pgt önerdi. 2.tedavimizde 4 embriyodan 1 tanesi sağlıklı geldi ve ben o embriyo ile dış gebelik yaşadım.
Fazla uzatmak istemiyorum. Bunca olumsuz şey yaşamış olmamıza rağmen merkez değiştirmeyi düşünmedik. Semra hoca bu işin piri. Labaratuar zaten çok çok iyi. Maddi olarak da muadili görünen yerlerden cok çok insafli. Dünya çapında ödülleri kalite belgeleri var. Sağlık bakanlığının eğitim merkezi.
Niye bu kadar yazma ihtiyacı duydum. Tüp düşünen arkadaşların Semra Kahraman ı araştırmasını, fikir almak için bile olsa randevu alıp ön görüşme yapmasını öneririm. Ön görüşmeden ücret de almıyorlar.

Kızlarr günaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun haftasonu pek giremiyorum iş güç vs. :) Geldi çattı bizim ilk muayne heyecandan öleceğim içimde değişik bi his var heyecan korku stres anlam veremiyorum ama inşallah sonu güzel olur hepinizi çok öpüyorum canlarımm

Haklısın gerçekten iyi bir doktor benim sadece takildigim nokta bizim hassas olduğumuz kadar onların olmaması.bana diyor lar ki dondurulmuş larin var gel koyalim.birtane dondurulmuş transfer geçen sene 2700tlydi diğerlerini sırayla koydurdugumu düşünse ne neredeyse normal bir tüp bebek fiyatı çıkacak parasını geçtim insan çok yipraniyor Betül hanım var doldurulmuş tutmayinca aradı adetin de gel ikinci dondurulmuş a başlayalım dedi.diyirum ki ikiside tutmadı araştırmaya akışınız gerek yok diyor.
Birde ben doldurulmuş tutmayinca eski bir eczaciya gittim hemde kendisi aktar adam bana kalanları koydurma onlarda hasarlidir tutmaz dedi(esimde sperm DNA hasarı varmış)eşinin takviye olması lazım spermlerin güçlenmesi lazım dedi ama onlar buna bakmadılar bile.tabi tüm bunlar benim yaşadığım olumsuzluklardi.iyi taraflarında var gerçekten labaratuvar çok iyi diyorlar ödüllü bir yer Semra hanım için çok iyi şeyler söylüyorlar sadece yasadiklarimi paylaştım

Haklısın gerçekten iyi bir doktor benim sadece takildigim nokta bizim hassas olduğumuz kadar onların olmaması.bana diyor lar ki dondurulmuş larin var gel koyalim.birtane dondurulmuş transfer geçen sene 2700tlydi diğerlerini sırayla koydurdugumu düşünse ne neredeyse normal bir tüp bebek fiyatı çıkacak parasını geçtim insan çok yipraniyor Betül hanım var doldurulmuş tutmayinca aradı adetin de gel ikinci dondurulmuş a başlayalım dedi.diyirum ki ikiside tutmadı araştırmaya akışınız gerek yok diyor.
Birde ben doldurulmuş tutmayinca eski bir eczaciya gittim hemde kendisi aktar adam bana kalanları koydurma onlarda hasarlidir tutmaz dedi(esimde sperm DNA hasarı varmış)eşinin takviye olması lazım spermlerin güçlenmesi lazım dedi ama onlar buna bakmadılar bile.tabi tüm bunlar benim yaşadığım olumsuzluklardi.iyi taraflarında var gerçekten labaratuvar çok iyi diyorlar ödüllü bir yer Semra hanım için çok iyi şeyler söylüyorlar sadece yasadiklarimi paylaştım

Merhaba ben 7.tedavime basliyacak biri olarak şunu soyleyebilirim. Tedaviye ilk basladigimda nerdeyse 6 merkez gezdim ve 3 merkezlede telefonda gorustum. Bana kolay hasta oldugumuz soylendi. Ama semra hoca sabirli olmamiz gerektiğini kolay hasta olmadigimizi soyl
merhaba benim memorialde 2 kimyasalim ve 1 negatif tedavim oldu . Sonra bana pgt önerildi ve 2 tedavimde de pgt olumsuz geldi pgt yapilmadan transfer edilseydi bilmiyorum ama belki hep negatif sonuç alacaktim. Ben Allah bize nasip ettigi saatte olacagina inaniyorum.....

EŞİMİN 2.TAHLİLİ GELDİ İLKİNE GÖRE DAHA KÖTÜ

Ekte kizlar 5 gun önceye kadar antibiyotik içti 8 gun birakti doktora sorduk bise olmaz dedi 3 gun önceden biraksanda olir o 5 gun önce birakti ama sonuc ilkine gore kötügibi

Eklentiler

• 20180402_122949.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
Ekte kizlar 5 gun önceye kadar antibiyotik içti 8 gun birakti doktora sorduk bise olmaz dedi 3 gun önceden biraksanda olir o 5 gun önce birakti ama sonuc ilkine gore kötügibi
Eğer bu sonuç ilkine göre kötüyse sizin değerleri düşünemiyorum. Değerleriniz gayet iyi sadece morfoloji biraz sorun gibi..
Sayfanın alt taraflarını tam okuyamadım okuduğum kadarıyla yorum yapıyorum. Sayı hız güzel.

Reactions: Cac
Kızlar dondurulmuş embriyolardan konuşulmuş, donmuş varsa bence transfer ettirin çünkü önce daha kalitesiz olanı transfer ediyorlarmış, sona kalan tutabilir yani. Hatta burda bir arkadaşın 3. Donmuşu tutmuştu.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
L Lavinyata
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434

Liste her daim alımlara açıktır.

Bugün ayların ve günlerin en hayırlısı olan Gündeyiz.
Bugün edilen dualar Allah’ın izniyle geri çevirilmezmiş. Bugün ibadetlerimizi tam yapalım üstüne elimizden geldiğince sadaka verelim. Birbirimizede dua etmeyi unutmayalım lütfen.

بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
Her 1 kişi için 100 kere toplam 2300 kere okuyalım.
Zorlanırım diyenler bu rakamların yarısını okuyabilirler.
Önemli; okumaya başlamadan önce isimleri tek tek okuyup niyet edelim!!!

Kızlar kaan hoca bize iğne tedavisi başlamış, 1 ay kullanalım tüpe öyle geçelim demiş. İnşallah iğne ile hareketlenir şu bizim spermcikler.
Senin adına çok sevindim canım. Çoğu kişide iğne işe yaramış. Hangi iğneyi verdi?
Bende çok isterim bize de iğne versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…