Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok bela bir rahatsizlik sanirim. Bir arkadasimda da vardi. Kiz hamile kalip dusuk yapiyordu o yuzde . Suan ne alemde bilemuyorum ama.
Ismini de ne kadar tatli koymuslar :)
evet ya adi tatli kendi acı :) bunlar hep vücudun otoimmun sisteminin bozulmasindan kaynaklaniyor ışte, herkeste farkli zamanlarda farkli rahatsizliklar çıkıyor

Evet cnm zaten nasipte olmayinca hersey o kadar da ters gidiyor ki... ben de teslim oldum açıkçası hic isyan etmedim, belki hic çocuğum da olmayabilir diye kabulleniyorum ama boş durmak da içime sinmiyor herseyi deneyip tevekkül ediyoruz

Mangal sezonu acilmistir :) Bu manzarayi gorunce her defasinda bu insanlar dogal ortamindan kopartilmamali oyle mutlular ve rahat yasamak istiyorlarsa memleketlerine donmeliler devlet ters göcü tesvik etmeli diyorum .. Boylece Istanbul'un en onemli sorunlari trafik, carpik yapilasma, hizli nufus artisi ile orantisiz istihdam problemleri, asayis olaylari vb onemli olcude cozulecek

Okudum dua ettim Allah hayırlı evlat nasip etsin inş

P Perican01 bizde de en son morfoloji 2 çıkmıştı o yüzden sordum değerlerinizi. Hareketlilik çok iyi görünüyor. Sayı milimde mi toplamda mı onu tam anlayamadım. Hangi merkezde verdiniz testlerinizi.

Sımdi eve geldim sahiller dolu millet kendini sokağa salmiş mangal kokusu sarmış sahil yolunu valla kaza yapmadan eve vardım şükürler olsun millet buldugu yere araba bırakıyor aklı olan evden cıkmaz sahilde mangalı yasaklamalılar encokda deniz manzaralı ev alip aksama kadar o mangal kokusunu cekmek zorunda olan ailelere uzüldüm

Ihmal etme kendini. Eslere okadar vitaminler besinler arastiriyoruz kendimizi ihmal ediyoruz.
Allah korusun kabizlik cok daha farkli rahatsizliklara sebep olabiliyor.
Bol su, yesillik, arkadasim marul dedi faydaliymis.
Canım takip edemedim nasıl gidiyor artışlar HCG de

Eşmeyin embriyoloğu iyimiydi.
Şimdi YouTube’dan Nesrin Baştuğ hocayı izledim de ayyy senin yumoşları bu hoca mı topladı. Çok yavaş gibi. Aksi bir durumla karşı karşıya kalınır mı acaba diye düşündüm. Birde hormon tetkiklerini galan yaptırıp mı tedavi sürecini belirledi. Transfer zamanı hormonlara bakıldı mı ilaçlardan dolayı bazı şeyler yolunda gitmemiş olabilir hormonlar tavan yapmış. Bebek oluşumuna engel teşkil edebilir mi?

Amin canm Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olurmus hele doğumda bizi hiç unutma lütfen

Olur tabi ki bende çok az katıyorum zaten kendinde şeker var
L Lavinyata için okudum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Cnm ben yapi itibariyle hizli dusunen hizli hareket eden isi gucu bir yerden bir yere yetismek olan hizli konusan hizli is yapan .. bir modelim. Yavas hareket eden agir kanli laf agzindan cimbizla cikan insan modeline tahammulum yokdur. Ne yazikki yapim oyle .. Nesrin Hanim ilk basta bana mıy mıy gelmisti ay yok ya falan olmusdum birde op. dr olmasi beni dusundurmusdu. Sanki biraz unvana da takiliyordum, prof ler bu konuda gerek katildiklari uygulamalar egitimler yurt disi seminerleri olsun arastirma konulari uzmanliklari sadece bu oldugu icin daha yakin geliyordu bana. Ben Nesrin hnm i o bolgeye yakin oturmam sebebiyle kendi hastalarindan cok duydum. Yani atiyorim 10 kisiden duyduysam 8 nin olumlu sonuc almasi baya iyi bir olcuttu benim icin.

Sonra bir daha gorusmeye gittigimde karar versem neler yapacagini benden n istedigini nelere bakcani nasil b yontem uygulayacagini vs aklimdaki herseyi sordum. Baktimki herseyi adim adim goturuyor bilincli cok bilincli istedigi tahlillere ve sonuclarima uygun bir yontem izliyor. Ve onu 2 3 . Gitmemde tanidim cozdum zaten, cok guvendim .. isini bilerek yaptigi hissiyatini uyandirdigi icin bende stresim azaldi gercekten guvendim. Orda beklerken hastalarla konusdugum daha cok guvendim. Ignelere basladi 3 gun sonra ilaclarin vucuduma etkisi yumurtaliklarimin tepkisi icin cagirdi, ilaclari sonuclarima gore azaltti tedaviyi iyi yonetti aldik kalmasin son iki ignenide vurslim vs yapmadi mesela bazi ilaclar elimde kaldi. Catlatma zamani opu zamani bence transferi planlamasida basariliydi. Igneler bitince transferden once tekrar kan tahlillerimi yapti sanirim senin sordugunda bu. Ben cok memnunum .. Ins sonuna kadarda oyle gider .. Doktorluk birsey yok artik durumumda. Gebelik takibi yapacak gerekli taramalari testleri uygun haftalarda vs .. birs karisik yazdim hem yemk yiyorum hem mac izliyorum :)

Galatasaraylımısın. :))
Çok teşekkür ederim yazdıkların için biraz araştırdım da olumsuz yazanlarda vardı süt hormonum yüksekken transfer yaptı olumsuz sonuçlandı. İşini bilmeyenlerle çalışıyorlar lab kötü gibi... bize de arabayla 15/20 dk mesafede trafik yokken ama..
Bende gerek kalır mı bilmiyorum tüm isteğim normal olmasından yana fakat 1 seneyi geçmesine rağmen olmazsa orada yaptırabilirim. Biliyorsun bizim sorum spermlerin haraketsizliği o yüzden labarotuarda çok önemli.

Fenerbahceliyim :)))) burda bazi olumsuz yorumlari bende okudum, bunlarin kesinlikle gercek olmadigini belkide bilemiycem ama siyasi oldugunu dusunuyorum. Benim prolaktinim 39 du, degerlerimin icinde sadece bu koyu isaretliydi hatta burdada yazmisdim .. Dr bana normal gebelikte evet bazen yuksek olmasi hamile kalmayi zorlastirabiliyor ama tup bebekde cok onemli degil zaten tsh mi dedi fsh mi dedi yanlis olmasin o da yuksekse prolaktinin onemi var yoksa stresdir uyarilmadir cok onemli gormuyoruz dedi. Dostinex verdi haftada iki gun almami istedi ilk hafta gercekten dusmusdu. Cnm ben sadece bire bir yasadigimi bilirim bire bir yasayandan bilirim onun disinda cok gercekci bulmuyorum dedigim gibi. Keza bazi un yapmis merkezlere veya dr larada guvenmiyorum. Bu isler tamemen duygusal, ($) bilmem anlatabiliyormuyum ..

Insalllah gerek kalmaz canim ...

Canım en basitinten bu proflardan biri sonuç alamayınca gittik yanımızda asistanini azarladi beni neden böyle kolay hastalarla muhatap ediyorsun çok yogunmus daha zor hastalara bakiyirmus kendilericok canimi skmisti

Bence de öyle..
benimde aklıma yattı o hastaneye farklı sebeplerden dolayı gitmiştim. Huzurlu bir yer gibi benim içinde en önemlisi o... bakalım önümüzde ki zaman dilimi bize neler getirecek. Umarım bebeşim hemen gelir diğer işlemlere gerek kalmaz.

L Lavinyata ya varis ve Ya Şafi okudum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…