Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ÇOK TESEKKUR EDERİM BENDE BECEREBİLİRSEM OKUNAKLISINI YÜKLERİM AMA DÜŞÜK GİBİ GELDİ

MORFOLOJİ İÇİ NE YAPABİLİRİM

Basit Sperm Analizi referans değer
Görünüm : normal opak, kirli beyaz-sarı
Koku : normal kendine has
Likefaksiyon süresi : 15 ≤ 30 dak.
Viskozite(akışkanlık) : normal normal
Reaksiyon (pH) : 7,2 7,2-7,8

Hacim (ml) : 1,8 ≥ 1,5 ml.
Sperm sayısı (konsantr.) : 29.000.000 ≥ 15 milyon /ml
Total sperm sayısı : 52.200.000 ≥ 39 milyon
Motilite oranı (a+b) : % 42 ≥ % 32
a) hızlı progresyon : % 12
b) yavaş progresyon : % 30
c) progresif değil : % 15
d) hareketsiz % 43
Total fonks.sperm (TPMSS) : 21.924.000
Normal morfoloji (Kruger) : % 1 > %4 normal

Vitalite (vital boyama) : bakılmadı ≥ % 58 canlı
Aglutinasyon : yok yok
Round cell : <1 < 1 milyon/ml.
Lokosit (peroksidaz positif) : <1 < 1 milyon/ml.

Hazırlık Sonrası Sperm Analizi Morfolojik Değerlendirme*
Hazırlama yöntemi : swim-up
Hacim (ml) : 0,6 normal morfoloji : % 1
Sperm sayısı (konsantr.) : 17.000.000 baş anomalisi : % 55
Total sperm sayısı : 10.200.000 ara parça anomalisi : % 20
Motilite oranı (a+b) % 98 kuyruk anomalisi : % 24
a) hızlı progresyon : % 41 sitoplazmik droplet : % 7
b) yavaş progresyon : % 57
c) progresif değil : % 0 Teratozoospermi indeksi-TZI: 1,07
d) hareketsiz % 2
Total fonks.sperm (TPMSS) : 9.996.000 *Kruger kriterlerine göre morfolojik inceleme
Rölatif kazanım : % 46 yapılmıştır
Not: %13 irregüler akrozomal dağılım, %10 uzunbaş.

böyle sonuç ama iyimi sizce morfoloji ilknde 3tü

Hergün omega3 çinko arısütü bal polen propolis karışımlı bal. E vitamini. Keçiboynuzu özü soğuk pres.
İnşallah faydasını görürsün.
keçiboynuzu soğuk pres yiyoçakşır suyu içiyo arı sütü bu ara bıraktı yeniden başlatım kuruyemiş veriyorum birde havuç arada yiyo

keçiboynuzu soğuk pres yiyoçakşır suyu içiyo arı sütü bu ara bıraktı yeniden başlatım kuruyemiş veriyorum birde havuç arada yiyo
Testinizde çok büyük problemler gmremedim. Morfoloji düşüklüğü antibiyotikten kaynaklı olabilir. Siz sağlıklı beslenin bir kaç destek ürün alın. İsterseniz içeriği zengin olan multivitaminlerden günde 1 kapsül alabilirsiniz.

Reactions: Cac
çok teşekkür ederim

Ben bu duayı çok okumuştum hamile kaldığım ay, etkisine inanıyorum. Rabbim vesile kılsın inşallah hepinize.

Hepiniz icin tek tek niyet alarak 50 şer kez okudum . Hepimiz icin tek tek dua ettim Rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hurmetine peygamber efendimiz sas yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin (AMIN)

İgnenin adı ne cnm hareket için mi verdi ihneyi hasar için falan mı
merional verdi. Canım biz genetik test yaptırmıştık, hatırladıysan, testisdeki fsh reseptörü bozuk çıktı genlerde. Yani fsh var ama alıcı bozuk, o yüzden dışardan da fsh verdi, belki fsh miktarı artınca işe yarar diye. Bizde hasar yok yüzde 7 ama hareket 0, yerinde hareketli bile yok.

Evet cnm hatırladım inşallah hayırlı sonuçlr alırız bizde bu ayın sonunda yaptırcaz hasar testimizi bekliyoruz

Seni anlayabiliyorum. Size imsi uygulanmış mıydı değerleriniz nasıldı şimdi nasıl yaşlarınız kaç?

Kizlar selam.
Doktordan geldim ama yine guzel haberler yok sanirim.. iki doktora gittim. Degerim 2000 e cikmis. Ilk doktor bakti goremedi persembe gel ozamana kadar da dinlen dedi rapor verdi. Sonra baska birisine gittim. O 2000 e yukselmesi cok normal degil bu surede dedi(1 haftada 35ten 2000e cikti) Yarin 2 farkli hastaneden hcg istedi. Yeniden bakacak yarin.

Aaaa cnm dikkat et dış gebelik olabilir. Aman diyeyim inş değildirde. Aksatma Dr nezaman gel derse git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…