Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok tşk ederim okuldan yeni geldim tek tek okudum yazılınları yazdığını okumadan sormuşum heycandan.hemen alcam bende canm kullanımı nasıl ölçüsü aç yada tok ne zman vericem canm?bide multivitamin kullandın mı?keçiboynuzu kürünü sabah akşammı verdin normalde 2 hafta sabah aksam sonrası sadece aksamdı sen hepmi sabah aksam verdin?cok soru sordum çünkü cidden çıkmazdayım artık

Tamam onuda denerim. Muhakkak hikmeti vardır ben inanarak dua ediyorum. Herşeyin bir vakti de vardır. Sabırla bekleyeceğiz. İkindi vakti derken ikindiden sonra dimi ikindiye yakın mı yoksa.
Kerahat vakti diyorlar ya ikindiden sonra akşam ezanına 45 dakika kala. O zamanlar çok değerliymiş. Cuma günü olacak ama.

zeynepppppppp nerdesin canim seni göremiyorum.

Buralardayım cnm. Okuyorum yazdıklarınızı. Ara sıra yazıyorum. Kortizon kullandığım için Çok halsizim buaralar. Okulda ders anlatırken ayaklarımın titrediğini hissettim hemen oturdum. Bi değişik durumlardayım. Eşim bana çok kızıyor çok ilaç kullanıyorsun. Kullanma, olmayacaksa olmasın vs... ama her yolu denemeyi istiyorum keşke dememek için. Rabbim hayırlısını versin inş. Dua et cnm bize lütfen . Sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik cnm ?

Dikkat et canim kendine .Dua ediyorum tabii ki her gun aklimdasiniz .Ben de hastayim henuz atlatamadim .Tee cuma gün tetanoz olmuştum hala gecmedi kolum tutmuyor .Okula gidip geliyorum zorlaniyorum artik vücudum ağırlaşıyor .Izin gunu gelse diye bekliyorum.

32. Hafta mı izde ayrılacaksın cnm???

gmz1990 arkadaşımız için okudum. Başarılı bir tedavi sonrası inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hatta bebeklerini

moonlovers sen nasılsın canım.
Öyle güzel günlere denk geldiniz ki reva ve sen ibadet yaptıkça sizler için dua ettim. İnşallah senden de güzel haberleri almak yakın.
İyiyim cnm bende biraz moral bozukluğu var transferde yaşadıklarımdan dolayı boşa gitti tedavim diye düşünüyorum eşime belli etmesem de. Allah nasip ettiyse olacak inşallah zamanı gelmiştir diye dua ediyorum.

Doğru söylüyorsun cnm boşver riske atma hiç. Ayrıl dinlen evde zor elde ettin zaten korunmakta fayda var.
Cuma raporluydum basim yastiktan kalkmadi ama cok bunaldim .Yürüyüş yapabileceğim genis bir park olsa canim sıkılmaz dinlenir dinlenir yürürüm kitap filan okurum ama ortam hic uygun değil. Bu açıdan düşününce de devam etmek istiyorum okula .Bakalim hayırlısı gittiği yere kadar .

Tüp bebekte prednolu 4 5 gün kullandırıyorlar transfer öncesi fazla kullanma istersen

@Mfsg canim keçiboynuzu tozunu ben cok arastirmistim .Bir kac aktara da sordum .Toz yerine pekmezini öneriyorlar. Tozu en tesirsiz sekliymis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…