Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Ayyyy cok sevindim canim. 8.gune kadar ignenin etkisi falan kalmaz. Elinde test varsa her sabah koyulasmayi takip et. Dikkat et kendine yat dinlen :)
Canim nasilsin? Keseyi gorebildiniz mi? Alttan muayene de cikar aslinda.
cikmis canim ilaclarin etkisi degildir. Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
Sagol canim dun karindan bakildi gorulmedi. Bu hafta raporluyum. 2 doktora gidiyorum birisi persembe gel dedi digeri bugun cagirdi ama esim yok gidemem yarin giderim muhtemelen.
Senin de kanaman varmis niye rapor vermiyor doktor? Dun sinav vardi hep ayaktaydim. Belim kasigim agridi biraz. Doktor direkt 1 hafta rapor verdi istemeden. Sen de al dinlen

P Perican01
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434

Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

gmz1990 için okumalarımızı yapıyoruz. Arkadaşımız tüp bebek tedavisine geçecek inşallah güzel sonuçlar alır. Allah onunla ve yardımcısı olsun inşallah.

Hayırlı evlat için 707 ya Varis c.c okuyoruz.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.(7 defa okuyoruz.)

100 ya Şafi c.c ismi hürmetine şifa istiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

gmz1990 canın gece yarısından sonra istersen 2 rekat namaz kıl ve 21 kere yukarıda yazdığım kunfeyekün ayetini okuyup dua et. En önemlisi İnan ve tüm kalbinle dua et. Tedavin inşallah olumlu sonuçlanacaktır.

Sağol canım Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin Allah razı olsun

Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar kızım oluyor doktor tahmini bu yönde çok mutluyum
Hahahaaaa ne temiz kalpli kadınım ama
Ben demiştim. Rabbim sağlıklı Saliha bir evlat olarak dünyaya getirsin inşallah. Kız evladı yetiştirmek çok zordur. Dinine sizlere ve milletine iyi evlat yetiştirin inşallah.

Tek duam o zaten canım Allah bin kere razı olsun :) Duaları edicem sizler içinde

Kızlar bi kaç gündür ikili test peşinde koşuşturuyorum dua edemedim sizlere. Ama oturup okuyacağım kaçırdıklarıma. Bu arada oğluşumuz olacakmış 11+4'te gördü doktor çok şaşırdık baya erken oldu:)
Benim de aklıma hamile kaldığım ay kıldığım namaz geldi size de bi anlatayım istedim. Bunu teyzemden duydum imam olan eniştem anlatmış ona da. Eğer 2 rekat şükür namazı kılıp sonrasında "Ya Resulallah seni aracı kılıyorum benim için Rabbime dua et bana hayırlı sağlıklı evlat versin" diye dua edeceksiniz. Ben özellikle cuma günü ikindi vaktine denk getirdim. Daha doğrusu sonradan denk geldiğini farkettim :) eşime de kıldırdım. Yumurtlama gününe yakındı. Teyzemin 3 çocuğu var, bu namazı kıldığı her ay adet olmadan hamile kalmış. Bende de öyle oldu. Belki size vesile olur. Peygamberimiz bu şekilde edilen dua muhakkak kabul olur buyurmuş.

Ben bu duayı her namazdan sonra yapıyorum. Ekstra iki rekat da kılıp yaptım ama yok
Ben neler yapmadım ki.. bizde bir çok kitap ve her ay abone olduğumuz dergi geliyor içerilerinde bir çok faziletli ibadetler dualar oluyor. Birçoğunu yapıyorum neredeyse. Ama rabbim beni bekletiyor. Hamd ve şükürler olsun allah sevdiğini dertlerle sınarmış.

E Efulimm41 Saklicennet kizlaaar bana bi el atar misiniz. Sayimiz oldukca artmis gordum cok mutluyum. Bir de hareketsizligi cozduk mu hersey yoluna gircek insaallah

1 milyon olan eski tarihli, 7 milyon olan yeni tarihli. İki tarih arasinda 2 ay var. Hareketsizlige napalim:/

bana dr bu kanama doguma kadar olacak dedi bilmiyorum istedim vermedi. Aile hekimiule konusmustuk bu konuyu. Ager cok rahatsiz hissedersem ona gidip alirim. Canim ayakta cok kalma kalinca ertesi gun acisi cikiyor. Ay hadi insallah canim ya alttan muayene olsaydin kesin gorurdu dr. Takip edemedim peki degerlerin 2 kat artti mi?

Bende doktor kontrolünden geldim arkadaşlar kızım oluyor doktor tahmini bu yönde çok mutluyum
hadi insallah. saglikli ve hayirli olsun insallah canim.

ne guzel duaymis bilmiyordum. Sagolasin. Ogljn olmasi da cok guzel. Allah saglikla hayirla kucagina versin insallah

Ne güzel toplamda 35 milyon olmuş. Hızınızda kötü değil. Keşke bizimde bu kadar olsa.
Sıvılaşma süresi için sende nac kullandır eşine Çan’ının biraz düşsün o süre. Takviye ne aldınız sayının artması için. Bir melek gelsin arkadaşımıza söyle oda sayıyı arttırmak istiyor.
Sen hızınızı biraz daha kuvvetlendirmek için solgardan l karnitin l arjinin q10 kullandır. Herşey yoluna giriyor.

yaaa banada bi yardım edin kızlar sizce sonuçlarımız nasıl

MİKAR 1,60 ML

1 CC DE SPERM KONSANTRASYONU 62,00 MİLYON

TOPLAM SPREM KONTRASYONU 99,20 MİLYON

KURUGER MORFOLOJİ
NORMAL MORFOLOJİ % 6

ANORMAL MORFOLOJİ % 94

BAŞ MORFOLOJİ % 68

BOYUN MORFOLOJİ % 18

KUYRUK MORFOLOJİ % 8

MOTOLİTE

1.SAAT

İLERİ HARAKETLİ % 34

YERİNDE HAREKETLİ % 4

HARAKETSİZ % 62

2.SAAT

İLERİ HARAKETLİ % 27

YERİNDE HAREKETLİ % 6

HARAKETSİZ % 67

Cok sukur bugunleri gorduk. Rabbim size de nasip etsin. Keciboynuzu kuru yaptik, solgarin e vitaminini kullaniyor. Dogal ari sutu-bal-polen-propolis karisimi yiyor sabah aksam tok karnina. Ama bence bu kadar kisa surede fark atan caksir koku suyu. Digerleri de etkili olmustur ama daha 2 hafta once 9milyonken 2 hafta sonra 35 milyon oldu. O ara yeni baslamistik caksira, digerlerini kullanali 1,5ay olmustu. Aksu vitalin ekstratli caksir koku suyu var, bana kalirsa bize faydasi olan o oldu. Cok kisiden de okudum, Bir melek gelsin bi deneyin insaallah size de sifa olsun

kızlaaaar beni de listeye ekler misiniiizzz duaya çok ihtiyacım varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…