Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herşey normal görünüyor. Eşine hızı biraz daha desteklemek için birşeyler verebilirsiniz.

Hayirli olsun canim .Ben de 12 de ogrenmistim oglusum olcagini ama sakin hevese kapılıp alisverise girisme .Cunku yanilma oluyor 12 de nadir de olsa .En saglami 16.hafta .Hatta ve hatta 21.hafta .Bir arkadasin 3 kez yanilma oldu 21 de dogruyu ogrendi

Canım bizim 0 keşke 6 olsa da uçsam havalara :))

Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. doktorumuz çok iyi değil bize neyin ne olduğunu söylemedi anca kendimiz araştırarak buluyoruz. hatta önce devlet hastanesinde test yapıldı 3,12 çıktı direk tüp bebek dedi doktor. bizde gittik özel labaratuvara tekrar sperm verdi eşim. % 36 farklılık vardı ilk testle. Allah herkese hayırlı evlatlar versin inş.

Bi kere de cuma ikindi vakti 2 rekat şükür namazıyla denese. Peygamberimize kör bi adam gelip gözlerimin açılması için dua öğret demiş peygamberimiz bunu anlatmış. Bi hikmeti vardır illa ki.

Amin canım senin de inşallah

Teşekkür ederim canım. 16ya kadar bende bişey almayı düşünmüyorum alırsam da cinsiyetsiz renkler alırım heralde. Ama 21e kadar da bekleyemem sanırım :)

Bi kere de cuma ikindi vakti 2 rekat şükür namazıyla denese. Peygamberimize kör bi adam gelip gözlerimin açılması için dua öğret demiş peygamberimiz bunu anlatmış. Bi hikmeti vardır illa ki.
Tamam onuda denerim. Muhakkak hikmeti vardır ben inanarak dua ediyorum. Herşeyin bir vakti de vardır. Sabırla bekleyeceğiz. İkindi vakti derken ikindiden sonra dimi ikindiye yakın mı yoksa.

Sen ne tatlı birisi ya hemen aklına ben gelmişim cansın sen!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…