Allah razı olsun canm Rabbim gönlüne göre versin senindegmz1990 arkadaşım senin için okudum kızkar kusura bakmayın 1 haftadır okuyamadıgım oldu kedim öldü o yüzden çok kötüyüm hakkınızı helal edin
Amin canm inşallah kucagımızı boş bırakmasın rabbimAllah razı olsun canm Rabbim gönlüne göre versin seninde
Canım ne dedin de bakmaya karar verdiler.Kızlar kan pıhtılaşması için tahlil verdim 8 tüp kan aldılar bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar 15 20 güne çıkarmış
Herşey normal görünüyor. Eşine hızı biraz daha desteklemek için birşeyler verebilirsiniz.yaaa banada bi yardım edin kızlar sizce sonuçlarımız nasıl
MİKAR 1,60 ML
1 CC DE SPERM KONSANTRASYONU 62,00 MİLYON
TOPLAM SPREM KONTRASYONU 99,20 MİLYON
KURUGER MORFOLOJİ
NORMAL MORFOLOJİ % 6
ANORMAL MORFOLOJİ % 94
BAŞ MORFOLOJİ % 68
BOYUN MORFOLOJİ % 18
KUYRUK MORFOLOJİ % 8
MOTOLİTE
1.SAAT
İLERİ HARAKETLİ % 34
YERİNDE HAREKETLİ % 4
HARAKETSİZ % 62
2.SAAT
İLERİ HARAKETLİ % 27
YERİNDE HAREKETLİ % 6
HARAKETSİZ % 67
Tüp bebege başlayacagız dedim doktorumuz istedi buranın başhekimi eşimin arkadaşı direk kadın dogumcuya randevu verdi oda tahlil yazdı öglen gidip verdim 8 tüp kanCanım ne dedin de bakmaya karar verdiler.
Kedin içinde çok üzüldüm.
Yok düşük değil. %4 ve üzeri gayet normal.çok teşekkür ederim normal morfoloji % 6 çok düşük gibi geldi bize.
Hayirli olsun canim .Ben de 12 de ogrenmistim oglusum olcagini ama sakin hevese kapılıp alisverise girisme .Cunku yanilma oluyor 12 de nadir de olsa .En saglami 16.hafta .Hatta ve hatta 21.hafta .Bir arkadasin 3 kez yanilma oldu 21 de dogruyu ogrendiKızlar bi kaç gündür ikili test peşinde koşuşturuyorum dua edemedim sizlere. Ama oturup okuyacağım kaçırdıklarıma. Bu arada oğluşumuz olacakmış 11+4'te gördü doktor çok şaşırdık baya erken oldu:)
Benim de aklıma hamile kaldığım ay kıldığım namaz geldi size de bi anlatayım istedim. Bunu teyzemden duydum imam olan eniştem anlatmış ona da. Eğer 2 rekat şükür namazı kılıp sonrasında "Ya Resulallah seni aracı kılıyorum benim için Rabbime dua et bana hayırlı sağlıklı evlat versin" diye dua edeceksiniz. Ben özellikle cuma günü ikindi vaktine denk getirdim. Daha doğrusu sonradan denk geldiğini farkettim :) eşime de kıldırdım. Yumurtlama gününe yakındı. Teyzemin 3 çocuğu var, bu namazı kıldığı her ay adet olmadan hamile kalmış. Bende de öyle oldu. Belki size vesile olur. Peygamberimiz bu şekilde edilen dua muhakkak kabul olur buyurmuş.
Canım bizim 0 keşke 6 olsa da uçsam havalara :))çok teşekkür ederim normal morfoloji % 6 çok düşük gibi geldi bize.
Canım bizim 0 keşke 6 olsa da uçsam havalara :))
Bi kere de cuma ikindi vakti 2 rekat şükür namazıyla denese. Peygamberimize kör bi adam gelip gözlerimin açılması için dua öğret demiş peygamberimiz bunu anlatmış. Bi hikmeti vardır illa ki.Ben bu duayı her namazdan sonra yapıyorum. Ekstra iki rekat da kılıp yaptım ama yok
Ben neler yapmadım ki.. bizde bir çok kitap ve her ay abone olduğumuz dergi geliyor içerilerinde bir çok faziletli ibadetler dualar oluyor. Birçoğunu yapıyorum neredeyse. Ama rabbim beni bekletiyor. Hamd ve şükürler olsun allah sevdiğini dertlerle sınarmış.
Amin canım senin de inşallahbana dr bu kanama doguma kadar olacak dedibilmiyorum istedim vermedi. Aile hekimiule konusmustuk bu konuyu. Ager cok rahatsiz hissedersem ona gidip alirim. Canim ayakta cok kalma kalinca ertesi gun acisi cikiyor. Ay hadi insallah canim ya alttan muayene olsaydin kesin gorurdu dr. Takip edemedim peki degerlerin 2 kat artti mi?
hadi insallah. saglikli ve hayirli olsun insallah canim.
ne guzel duaymis bilmiyordum. Sagolasin. Ogljn olmasi da cok guzel. Allah saglikla hayirla kucagina versin insallah
Teşekkür ederim canım. 16ya kadar bende bişey almayı düşünmüyorum alırsam da cinsiyetsiz renkler alırım heralde. Ama 21e kadar da bekleyemem sanırım :)Hayirli olsun canim .Ben de 12 de ogrenmistim oglusum olcagini ama sakin hevese kapılıp alisverise girisme .Cunku yanilma oluyor 12 de nadir de olsa .En saglami 16.hafta .Hatta ve hatta 21.hafta .Bir arkadasin 3 kez yanilma oldu 21 de dogruyu ogrendi
Tamam onuda denerim. Muhakkak hikmeti vardır ben inanarak dua ediyorum. Herşeyin bir vakti de vardır. Sabırla bekleyeceğiz. İkindi vakti derken ikindiden sonra dimi ikindiye yakın mı yoksa.Bi kere de cuma ikindi vakti 2 rekat şükür namazıyla denese. Peygamberimize kör bi adam gelip gözlerimin açılması için dua öğret demiş peygamberimiz bunu anlatmış. Bi hikmeti vardır illa ki.
Canm bu 2 ayda neler kullandın lütfen yazarmısınEki Görüntüle 2132418 Eki Görüntüle 2132419 E Efulimm41Saklicennet kizlaaar bana bi el atar misiniz. Sayimiz oldukca artmis gordum cok mutluyum. Bir de hareketsizligi cozduk mu hersey yoluna gircek insaallah
1 milyon olan eski tarihli, 7 milyon olan yeni tarihli. İki tarih arasinda 2 ay var. Hareketsizlige napalim:/
Sen ne tatlı birisi ya hemen aklına ben gelmişim cansın sen!!!Ne güzel toplamda 35 milyon olmuş. Hızınızda kötü değil. Keşke bizimde bu kadar olsa.
Sıvılaşma süresi için sende nac kullandır eşine Çan’ının biraz düşsün o süre. Takviye ne aldınız sayının artması için.Bir melek gelsin arkadaşımıza söyle oda sayıyı arttırmak istiyor.
Sen hızınızı biraz daha kuvvetlendirmek için solgardan l karnitin l arjinin q10 kullandır. Herşey yoluna giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?