ne oldu canim transfer zamaninda. Ben kacirmisim.İyiyim cnm bende biraz moral bozukluğu var transferde yaşadıklarımdan dolayı boşa gitti tedavim diye düşünüyorum eşime belli etmesem de. Allah nasip ettiyse olacak inşallah zamanı gelmiştir diye dua ediyorum.
Allah razı olsun canm Rabbim seninde gönlüne göre versingmz1990 arkadaşımız için okudum. Başarılı bir tedavi sonrası inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hatta bebeklerini
Tüp bebekte prednolu 4 5 gün kullandırıyorlar transfer öncesi fazla kullanma istersen
Suan yeni Türkiye ye indim
İşe yarıyor mu?Canım benim eşim bir kaşık ağzına alıp cigniyodu yiyordu yani
Allah kabul etsin canım.Suan yeni Türkiye ye indim
Tühh ya Kaan hoca özellikle dedi ki kürünü yapmaya uğraşmayın tozunu alın. Bizde aldık.. öncesinde arada bir hünnap veriyordum ama pek fayda sağlamadı sanırım. Yada istikrarlı olmadık.Saklicennet canim keçiboynuzu tozunu ben cok arastirmistim .Bir kac aktara da sordum .Toz yerine pekmezini öneriyorlar. Tozu en tesirsiz sekliymis .
Allah allah ben beş hüngür kullandımBen opudan beri hala kullanıyorum prednolu dr kesmedi
Sperm için çok önemli değil tüp bebekte zaten en iyiler seçiliyor bunu bir kez daha anladım 4 yıldır kaç kere vitamin kullandık dünyanın parasını verdik değerlerde aman aman değişen birşey yok artıl inanmıyorum vitaminlere zaten seçiyorlar spermi,bu süreçte bizim yumurtalıklarda kalitesizleşiyor bunu anladım zaman bize iyi gelmiyor sizlerde çok uğraşmayın derim spermlerle benim bu ay çok kötü çıktı yumurtalar.moonlovers düşünme canım düşünme düşündükçe içini kemirir insanın. Bende eşimin değerlerini düşündükçe çıkmaza giriyorum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Hayattan zevk alamıyorum.
O kadar takviye kullandınız muhakkak spermleriniz sağlamlaşmıştır güçlenmiştir. Ne zaman test yapacaksın.
Benimde ilk defa bu sefer kalitesiz çıktı yumurtalarım zaman geçtikçe bizim aleyhimize işliyor, benimde 3. Denemem sonuç ne olur bilemem ama umudum kalmadı pek artık kendi haline bırakıcam.Ama şunu tavsiye ederim bem yapamadım siz yapın istanbulda deneyin özellikle Memorial den çok memnunlar iyi yerde deneme yapın derimCnm Dr kullan dedi. Prednol 16 mg. Hiç halim yok çok halsizleştiyor ve iştah açıyor. Benim 15 senelik bi prednol geçmişim var. Çok kullandım. İçimden hep bağışıklığım ile ilğili bi problemim var diye geçiyor. Ya da yumurtam kalitesiz. Ama amh da iyi çıktı. Bilmiyorum ki ne yapmam gerekiyor.!!!! Tüp bebek yapmaktan da çekiniyorum yine kimyasal düşük olur diye. O kadar para verip kimyasal olursa çok üzülürüm. Bu kimyasalların sebebini bulmam gerekiyor.
Yaa icime doğmuş demek ki .Allah kabul etsin insallah hosgeldin canim .Suan yeni Türkiye ye indim
Ben pekmezini veriyordum once 1 hafta gece yatmadan 1 yemek kaşığı icti esim .Sonra 1 tatli kasigi seklinde devam ettik .Tozu da faydali ama pekmez 100 puansa o 50 oyle düşün .Tühh ya Kaan hoca özellikle dedi ki kürünü yapmaya uğraşmayın tozunu alın. Bizde aldık.. öncesinde arada bir hünnap veriyordum ama pek fayda sağlamadı sanırım. Yada istikrarlı olmadık.
Birde zeytinyağında bekletilmiş incir veriyordum. Kaan hoca zeytinyağına koymayın yemeklerden sonra yesin dedi. Eşimde hiç sevmiyordu şimdi ağzına koyduramıyorum tek yiyor..
Neden çok kötü çıktı o kadar şeyler kullandın sende...Sperm için çok önemli değil tüp bebekte zaten en iyiler seçiliyor bunu bir kez daha anladım 4 yıldır kaç kere vitamin kullandık dünyanın parasını verdik değerlerde aman aman değişen birşey yok artıl inanmıyorum vitaminlere zaten seçiyorlar spermi,bu süreçte bizim yumurtalıklarda kalitesizleşiyor bunu anladım zaman bize iyi gelmiyor sizlerde çok uğraşmayın derim spermlerle benim bu ay çok kötü çıktı yumurtalar.
Canım sen yaşın kaçtı inşallah alırsın bebeğini kucağınaBenimde ilk defa bu sefer kalitesiz çıktı yumurtalarım zaman geçtikçe bizim aleyhimize işliyor, benimde 3. Denemem sonuç ne olur bilemem ama umudum kalmadı pek artık kendi haline bırakıcam.Ama şunu tavsiye ederim bem yapamadım siz yapın istanbulda deneyin özellikle Memorial den çok memnunlar iyi yerde deneme yapın derim
Döllenmeme sperm kaynaklıda olabilir ama benim ilk defa şekilleri oval çıktı bizde şaşırdık cnm doktor embriyo oluşmamada alakası yok şeklinin dedi ama 2. Kalite oldu embriyolarda, ben 8 aydır çok dikkat ettim spor yaptım hazır yiyecek içecek hiç evimde bulunmaz sigara alkol yoktu vitaminler kullandık doktor heray değişir kalitesi dediNeden çok kötü çıktı o kadar şeyler kullandın sende...
Yumurtaların döllenmemesi yumurta kalitesizliğinden mi?
İnşallah yaş 30 cnmCanım sen yaşın kaçtı inşallah alırsın bebeğini kucağına
Annem getirtmişti bana ama ben kullanamadım çok kötü kokusu diyeKizlar yeni bir bilgi paylasmak istiyorum sizinle .Haftasonu ogrendim .Bana dogumu kolaylastirmak icin umreden Meryem Ana Otu getircek dedem orda rehber kendisi.Konu açıldı yıllar once birine hurma poleni getirmistim bebek icin de almayi unuttular elimizde kaldi falan filan anlatti .Ben de merak edip arastirdim ve soyle bir yazi buldum
Hurma poleninin faydaları:
Hurma poleni kısırlık tedavisinde etkilidir.
Hurma poleni kadınlarda adet düzenleyici olarak kullanılır.
Hurma poleni yumurtayı artırmaktadır.
Hurma poleni cinsel gücü artırıyor.
Hurma poleni kadınların yumurtlamasına etkili oluyor.
Hurma poleni vücudu zinde ve uyanık tutuyor.
Hurma poleni gevşek mafsalları sıkar ve kasları güçlendiriyor.
Hurma poleni sinir ağrılarına, böbreğe ve mesanedeki idrar zorluğuna faydalıdır.
Hurma poleni midedeki suyu alır ve insana kuvvet veriyor.
Hurma poleni sirkeyle tüketilmesi halinde safra iltihabını gideriyor. Susuzluğu ve ishali gideriyor.
Hurma poleni kekik karıştırılırsa mide üşümesine ve göğüs rahatsızlığına iyi geliyor.
Hurma poleni iç kanamalar ve yüksek tansiyonu engelliyor.
Hurma poleni enfiye gibi buruna çekildiğinde kalbe kuvvet veriyor ve kalp krizini önlüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?