Sağol canım Allah razı olsungmz1990 cnm guzel haberler alirsn.insalh
Sağol canım benm Allah razı olsungmz1990 okudum canım Rabbim kabul etsin
Canım benim ne kadar vefalısın.teşekkir ederim unutmadığın için. Ben gecen hafta özel bi kadın doğum uzmanına gittim. 1saat ilgilendi benimle. Tüm test sonuclarımı da yanımda götürmüştüm. Hepsini inceledi. Sonuclarımı begendi. Eşimin değerlerine baktı. Çok iyi düzelmiş. Çok kötü değil ama cok iyi de değil. Yumurta takibi yapalım bu ay sana dedi birde kalitesine bakalım dedi. Onun dışında hersey gayet iyi. Eşinden dolayı olmamış gibi görünüyor dedi. Klomen verdi. Bende durumlar böyle canım
Canımm tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 2132682 Eki Görüntüle 2132682
Adetim 20 gün geçti umrede ibadete engel olmasın diye test yapmadım baktım rahatsızlanıyorum 4-5 gün önce test yaptım çok koyu çıktı giderken kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı bugün dr a gideceğim inş
Maşallah yaa Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimmKızlar cok şükür test yaptım hamileyim kanda verdim değerim 8000 kusur referans aralığına göre 3-4 haftalık acilde yaptırdıgım ıcın doktorla gorusemedim değer iyi değil mi ? Keseyi ne zaman gorurum cok tecrübesizim yarın doktorumdan randevu alıcam napıyım tecrübelilerden bişeyler duymaya cok ihtiyacım var birde son 10 gundur falan adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bi sıkıntı yaratmaz insallah ne diyosunuz
Keseyi bile görebilirsin 20 gun ciddi bir sure hayirli haberlerle gel insallah.Eki Görüntüle 2132682 Eki Görüntüle 2132682
Adetim 20 gün geçti umrede ibadete engel olmasın diye test yapmadım baktım rahatsızlanıyorum 4-5 gün önce test yaptım çok koyu çıktı giderken kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı bugün dr a gideceğim inş
Imsallah her sey duzelir ve senin de hamile haberini aliriz canim Allah yardimcin olsun. Umudunu hic ama hic yitirme.Canım benim ne kadar vefalısın.teşekkir ederim unutmadığın için. Ben gecen hafta özel bi kadın doğum uzmanına gittim. 1saat ilgilendi benimle. Tüm test sonuclarımı da yanımda götürmüştüm. Hepsini inceledi. Sonuclarımı begendi. Eşimin değerlerine baktı. Çok iyi düzelmiş. Çok kötü değil ama cok iyi de değil. Yumurta takibi yapalım bu ay sana dedi birde kalitesine bakalım dedi. Onun dışında hersey gayet iyi. Eşinden dolayı olmamış gibi görünüyor dedi. Klomen verdi. Bende durumlar böyle canım
Hayirli olsun su an keseyi görebilirsin karindan gorunmezse vajinal baktir kesin görürsün.Kızlar cok şükür test yaptım hamileyim kanda verdim değerim 8000 kusur referans aralığına göre 3-4 haftalık acilde yaptırdıgım ıcın doktorla gorusemedim değer iyi değil mi ? Keseyi ne zaman gorurum cok tecrübesizim yarın doktorumdan randevu alıcam napıyım tecrübelilerden bişeyler duymaya cok ihtiyacım var birde son 10 gundur falan adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bi sıkıntı yaratmaz insallah ne diyosunuz
gmz1990 cnm senin için okudum duamı ettim rabbim en tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşşşşş
Allah razı olsun canm Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlatgmz1990 cnm senin için okudum duamı ettim rabbim en tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşşşşş
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım. Kortizon neden kullanıyorsun ? Gittik hoca ilgili sevdim sadece merkez çok yoğun adam koşturuyor resmen Mayıs adetimle başlıcaz inşallah tedaviye fiyatlar tahmin ettiğim gibi yine bi 10.000 rahat gidecek fazlasıda olabilir. Mikroçip olacak en kaliteli sperm seçme yöntemiymiş bakalım hayırlısı kuzucumCnm iyi sayılırım elhamdulillah. Çalışmaları yaptık beklemedeyiz. Kortizon kullanıyorum o beni halsizleştiriyor o kadar. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize . Sen nasılsın? Konuştun mu Bülent tıraşla ??? İzlenimlerin nasıl??? Fiyat ne dediler ???
Allah razı olsun canım inşallah o günleri de görürüz. Bebiş nasıl bakimKeseyi bile görebilirsin 20 gun ciddi bir sure hayirli haberlerle gel insallah.
Imsallah her sey duzelir ve senin de hamile haberini aliriz canim Allah yardimcin olsun. Umudunu hic ama hic yitirme.
Canım inşallah olur sen normal demiyorsun değil mi?Cnm iyi sayılırım elhamdulillah. Çalışmaları yaptık beklemedeyiz. Kortizon kullanıyorum o beni halsizleştiriyor o kadar. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize . Sen nasılsın? Konuştun mu Bülent tıraşla ??? İzlenimlerin nasıl??? Fiyat ne dediler ???
Iyi şükür teyzesi .Bazen unutturuyor varlığını hic hareket etmiyor bazen de vuruyor sagdan soldanAllah razı olsun canım inşallah o günleri de görürüz. Bebiş nasıl bakim
2 çok düşük değil canm bizim 0Kızlar morfoloji %2 dusuk mu sizce doktor normal diyip gonderdi
Canım hoşgeldin :) Rabbim en güzel zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat öncelikle. Testte hız problemi var gibi morfolojiniz iyi çıkmış 3 iyi bence. Nedeni araştırıldı mı varikosel vs varmı eşinizde ?Arkadaslar iyi gunler bende araniza yeni katildim. Oncelikle herkese Allahtan hayirli zamanda hayirli bir evlat sahibi olmayi diliyorum. Temmuz ayindan beri cocuk istiyorduk ancak olmayinca suphelendik. Ozel bir hastanede once kendim kadin doguma gorundum test felan verdik bende herhangi bir sorun cikmadi. Birde esinin sperm testine bakalim dedi neyse fazla uzatmayayim :) sonuclar elimize gecince sok olduk. Iki hafta sonra uroloji doktoruna gittik tekrar bi test istedi o sonuclarda bu sekilde. Suan sabahlari caksir suyu iciyor. Kahvaltidan sonra mnc ilac xy infert diye hap var onu kullaniyor. Klomen ve zinco kullaniyor. Gun.icinde spor yapip l karnitin kullaniyor. Gun icerisinde incir yiyor aksamlari yatmadan keciboynuzu ozu iciyor. Yani bu durumda olupta bu yapilanlarla gelisme kaydeden oldu mu . Simdiden herkese tesekkur.ederim Allah saglik.sihhat versin.Eki Görüntüle 2132711 Eki Görüntüle 2132713 Eki Görüntüle 2132712
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?