- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Hayırlı olsun tebrik ederim darısı bize olsun degerleriniz nasıldı sayı hız morfoloji bide dna hasar varmıydı?Cok sağol canım Rabbim isteyen herkese versin
Maşallah yaa ne güzel bir duygudur :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Hayirli olsun canim .Hangi dr a gittin ?Kızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Ne zaman adet tarihin?Allah razı olsun canım . 8000 küsürlük değer yüksek değil mi ama hastanenin referans aralıgıda
2-3 haftada100-5000
3-4 haftada 500-10000
Yani benim değerim normal mi ?
Tebrik ederim hayirlisiyla gelsin evladin duanda bizi de untmaKızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
İnsallah Rabbim sanada nasip etsin . Bende pcos vardı esiminde ilk testinde sayı ve morfoloji dusuktu %1 di hareketlilik iyiydi ama diğer testin de sayısıda morfolojiside iyi ckkmıstı %9Hayırlı olsun tebrik ederim darısı bize olsun degerleriniz nasıldı sayı hız morfoloji bide dna hasar varmıydı?
3 mart canım her hastanenin referans aralıgı değişiyo tabi ama emin olamadım sen bilirsin:)Ne zaman adet tarihin?
Acaba nasil yukseltiniz canim benimde esimin sayi hiz problemi varİnsallah Rabbim sanada nasip etsin . Bende pcos vardı esiminde ilk testinde sayı ve morfoloji dusuktu %1 di hareketlilik iyiydi ama diğer testin de sayısıda morfolojiside iyi ckkmıstı %9
Cnm pco için ne yaptın ??? Hiç adetin 21. Günü progesteron testi yaptırdın mı ???İnsallah Rabbim sanada nasip etsin . Bende pcos vardı esiminde ilk testinde sayı ve morfoloji dusuktu %1 di hareketlilik iyiydi ama diğer testin de sayısıda morfolojiside iyi ckkmıstı %9
Evet yüksek sen bi uzmanla görüş.3 mart canım her hastanenin referans aralıgı değişiyo tabi ama emin olamadım sen bilirsin:)
Canım 2 test arasında 20 gün var ikisi farklı yerlerde yapılmıstı biri özel biri devlette ilk yapılan testin doğrulguundan süpheliyim cunku 20 gunde bu kadar yukselmez ama cobancokerten cayı kecı boynuzu pekmezi e vitamini kullandık ve ben 4444 salatı tefriciye okumustum ona cok inanıyorum Rabbimin izniyle olduAcaba nasil yukseltiniz canim benimde esimin sayi hiz problemi var
Yok canın yaptırmadım 3 ay inofolic kullandım bu ayda hayıt çayı içmiştimCnm pco için ne yaptın ??? Hiç adetin 21. Günü progesteron testi yaptırdın mı ???
Ama hastanenin refrans aralıgına gore normal değil mi randevuda bulamadm içim içimi yıyoEvet yüksek sen bi uzmanla görüş.
İnşallah Allah razı olsun çok çokk teşekkür ederimmgmz1990 kardesimiz icin okudum. Insallah tedavisi basarili gecer. Allah yardimcin olsun
Canim uzme kendini. Insanoglu gercekten cok aciz. Bunu bu surecte oyle iyi anladim ki bende.Afilim92 @Selvi25
Allah razı olsun kızlar. Bende bir umreye gideyim geleyim. :)
Eşimi çok seviyorum ondan bir parçam olsun istiyorum. Oda evde olmayınca çok duygusallaşıyorum.
Eşim dün beni çok üzdü dedim ki içimden benim gibi bir kadını olduğu için şükretmeli. Sabah hiçbirşey olmamış gibi işe gönderdim. Bazen kendimi yanlız hissediyorum. Hayatımda ilk kez elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor. İnsanoğlu çok aciz gerçekten.
cankm seninki yuksek mi sen o yuzden mi endiseleniyorsun? Ikiz olabilir degerlerin yuksekse.Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.Ama hastanenin refrans aralıgına gore normal değil mi randevuda bulamadm içim içimi yıyo
2-3 haftada100-5000
3-4 haftada 500-10000 Aralıklar böyle
Adetten 1 gun sonrası icin biraz yuksek bir deger .Referans aralıkları cok degiskenlik gostermez standarttır.Ama hastanenin refrans aralıgına gore normal değil mi randevuda bulamadm içim içimi yıyo
2-3 haftada100-5000
3-4 haftada 500-10000 Aralıklar böyle
Bende kullanıyorum inafolic combi kullanıyorum 10-15 gündür. 3 ay kullanıcam. Hayıt otu çayını bende tüketiyorumYok canın yaptırmadım 3 ay inofolic kullandım bu ayda hayıt çayı içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?