Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Maşallah yaa ne güzel bir duygudur :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun tebrik ederim darısı bize olsun degerleriniz nasıldı sayı hız morfoloji bide dna hasar varmıydı?
İnsallah Rabbim sanada nasip etsin . Bende pcos vardı esiminde ilk testinde sayı ve morfoloji dusuktu %1 di hareketlilik iyiydi ama diğer testin de sayısıda morfolojiside iyi ckkmıstı %9

İnsallah Rabbim sanada nasip etsin . Bende pcos vardı esiminde ilk testinde sayı ve morfoloji dusuktu %1 di hareketlilik iyiydi ama diğer testin de sayısıda morfolojiside iyi ckkmıstı %9
Acaba nasil yukseltiniz canim benimde esimin sayi hiz problemi var

Cnm pco için ne yaptın ??? Hiç adetin 21. Günü progesteron testi yaptırdın mı ???

Acaba nasil yukseltiniz canim benimde esimin sayi hiz problemi var
Canım 2 test arasında 20 gün var ikisi farklı yerlerde yapılmıstı biri özel biri devlette ilk yapılan testin doğrulguundan süpheliyim cunku 20 gunde bu kadar yukselmez ama cobancokerten cayı kecı boynuzu pekmezi e vitamini kullandık ve ben 4444 salatı tefriciye okumustum ona cok inanıyorum Rabbimin izniyle oldu

Canim uzme kendini. Insanoglu gercekten cok aciz. Bunu bu surecte oyle iyi anladim ki bende.
Ama hastanenin refrans aralıgına gore normal değil mi randevuda bulamadm içim içimi yıyo
2-3 haftada100-5000
3-4 haftada 500-10000 Aralıklar böyle
cankm seninki yuksek mi sen o yuzden mi endiseleniyorsun? Ikiz olabilir degerlerin yuksekse.Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.

C cetiha88 senin adjna da cok sevjndim canim. Allah yirli saglikli bebisler versin insallah.

Ama hastanenin refrans aralıgına gore normal değil mi randevuda bulamadm içim içimi yıyo
2-3 haftada100-5000
3-4 haftada 500-10000 Aralıklar böyle
Adetten 1 gun sonrası icin biraz yuksek bir deger .Referans aralıkları cok degiskenlik gostermez standarttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…