Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar yorumlar misiniz bizim sonuclari da

Amin cok tesekkur ederim canim muayene de doktor ultrasonla bakti bir sey yok dedi. Kan testinde de testesteron dusuk cikti klomen verdi diger degerler normal canim

Amin cok tesekkur ederim canim muayene de doktor ultrasonla bakti bir sey yok dedi. Kan testinde de testesteron dusuk cikti klomen verdi diger degerler normal canim
Eşinizin hız artarsa doğal yolla kalabilirsin canım bende çünkü morfolojiniz düzgün görünüyor :) Rahim filmi çekindin mi ?

Eşinizin hız artarsa doğal yolla kalabilirsin canım bende çünkü morfolojiniz düzgün görünüyor :) Rahim filmi çekindin mi ?

Yok canim cekilmedi . Insallah kalabilirim ama hizi nasil arttircaz yaptiklarim yeterli midir? Buralarda bir aydir her gun dolasiyorum umut oluyorsunuz bana

Doğal yoldan deniyoruz cnm. Bende öyle birşey duymuştum bi arkadaşımdan sadece 13.14.15 günler değil 2 günde bi dene adete yakın da yumurtlayabiliniyor. Ama ben sadece yumurtlamayı değerlendiriyorum maalesef.,..

Kızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Gözünüz aydın Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Umre ziyaretinizi Allah kabul etsin inşallah gitmek isteyen herkese nasip etsin bizde 2.3 sene önce umreye gittik orda çok dua ettik Rabbim evlat nasip ederse getirecez diye niyet ettik inşallah Allahım nasip eder de bebeklerimiz ile gideriz

Cok sağol canım Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlı olsun maşallah sağ Salim kucağınıza alın.Dün akşam ağzım kulaklarımda uyudum hamilelik haberlerinizi alınca çok sevindim inşallah grupta ki herkes en kısa zamanda hamile olur bunu tüm kalbimle istiyorum.

c
Doğal yoldan deniyoruz cnm. Bende öyle birşey duymuştum bi arkadaşımdan sadece 13.14.15 günler değil 2 günde bi dene adete yakın da yumurtlayabiliniyor. Ama ben sadece yumurtlamayı değerlendiriyorum maalesef.,..

Canim iliski sayisi hakkinda doktor bize bir sey demedi acaba onemli mi

İnşallah inşallah içinde bulunduğumuz mubarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm dualarımızı kabuletsin

Sade
Kızlar ne zaman yumurtladığımızı bilemeyiz o yüzden gün aşırı ilişki ve sabah saatlerinde erkeklerin spermleri açısından çok etkiliymiş

Cnm kortizonu eğer bağışıklığım gebeliği engelliyorsa yada düşüğe sebep oluyorsa diye kullanıyorum Yani kortizon bağışıklığı devre dışı bırakıyor cnm. Bazen vücut gebeliği yabancı olarak algılayıp engelleyebiliyor yada sonlandırıyor. Bunun için kortizon kullanıyorum

Anladım canım daha neler öğreneceğiz bakalım :) Hayırlısı Rabbimden kuzum

Kızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Hayırlı olsun Tebrik ederim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim ?degerleriniz nasıldı hasar varmıydı morfoloji sayı falan nasıldı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…