Canım hoşgeldin :) Rabbim en güzel zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat öncelikle. Testte hız problemi var gibi morfolojiniz iyi çıkmış 3 iyi bence. Nedeni araştırıldı mı varikosel vs varmı eşinizde ?
Eşinizin hız artarsa doğal yolla kalabilirsin canım bende çünkü morfolojiniz düzgün görünüyor :) Rahim filmi çekindin mi ?Amin cok tesekkur ederim canim muayene de doktor ultrasonla bakti bir sey yok dedi. Kan testinde de testesteron dusuk cikti klomen verdi diger degerler normal canim
sonuçlarınız çok kötü değil düzelme ihtimali çok yüksek. Kullandığınız şeylere devam edin. Daha kötü değerleri olanlar var. Morfolojide kötü değil. 4 olması daha iyi ama sizdeki morfolojiyle hamile kalınabiliyor.Arkadaslar yorumlar misiniz bizim sonuclari daEki Görüntüle 2132716 Eki Görüntüle 2132717
Eşinizin hız artarsa doğal yolla kalabilirsin canım bende çünkü morfolojiniz düzgün görünüyor :) Rahim filmi çekindin mi ?
sonuçlarınız çok kötü değil düzelme ihtimali çok yüksek. Kullandığınız şeylere devam edin. Daha kötü değerleri olanlar var. Morfolojide kötü değil. 4 olması daha iyi ama sizdeki morfolojiyle hamile kalınabiliyor.[/QUOTE
Gercekten mi canim hadi insallah ya esim.cok stres yapiyor benden fazla o arastiriyor
Çok sevindim rabbim tamamını da göstersin canım.Kızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Çok sevindim rabbim tamamını da göstersin canım.
Benim için de dua et lütfen.
Canım inşallah olur sen normal demiyorsun değil mi?
Benim doktorum bana haftada en az 3 kez ilişki dedi ben sadece yumurtlamamamistim zamanı bebek oluyordiye biliyordum kadinlar ay içinde farklı zamanlarda da yumurtluyormus böyle bişey var mı şaşırdım dogrusu
Ben sadece yumurtlama zamanı 3 4 ilişkiye girip o ay birakiyordum.
Gözünüz aydın Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Umre ziyaretinizi Allah kabul etsin inşallah gitmek isteyen herkese nasip etsin bizde 2.3 sene önce umreye gittik orda çok dua ettik Rabbim evlat nasip ederse getirecez diye niyet ettik inşallah Allahım nasip eder de bebeklerimiz ile giderizKızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Hayırlı olsun maşallah sağ Salim kucağınıza alın.Dün akşam ağzım kulaklarımda uyudum hamilelik haberlerinizi alınca çok sevindim inşallah grupta ki herkes en kısa zamanda hamile olur bunu tüm kalbimle istiyorum.Cok sağol canım Rabbim isteyen herkese versin
Doğal yoldan deniyoruz cnm. Bende öyle birşey duymuştum bi arkadaşımdan sadece 13.14.15 günler değil 2 günde bi dene adete yakın da yumurtlayabiliniyor. Ama ben sadece yumurtlamayı değerlendiriyorum maalesef.,..
Allah razı olsun canım . 8000 küsürlük değer yüksek değil mi ama hastanenin referans aralıgıdaHayirli olsun su an keseyi görebilirsin karindan gorunmezse vajinal baktir kesin görürsün.
İnşallah inşallah içinde bulunduğumuz mubarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm dualarımızı kabuletsinHayırlı olsun maşallah sağ Salim kucağınıza alın.Dün akşam ağzım kulaklarımda uyudum hamilelik haberlerinizi alınca çok sevindim inşallah grupta ki herkes en kısa zamanda hamile olur bunu tüm kalbimle istiyorum.
Kızlar ne zaman yumurtladığımızı bilemeyiz o yüzden gün aşırı ilişki ve sabah saatlerinde erkeklerin spermleri açısından çok etkiliymişDoğal yoldan deniyoruz cnm. Bende öyle birşey duymuştum bi arkadaşımdan sadece 13.14.15 günler değil 2 günde bi dene adete yakın da yumurtlayabiliniyor. Ama ben sadece yumurtlamayı değerlendiriyorum maalesef.,..
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım. Kortizon neden kullanıyorsun ? Gittik hoca ilgili sevdim sadece merkez çok yoğun adam koşturuyor resmen Mayıs adetimle başlıcaz inşallah tedaviye fiyatlar tahmin ettiğim gibi yine bi 10.000 rahat gidecek fazlasıda olabilir. Mikroçip olacak en kaliteli sperm seçme yöntemiymiş bakalım hayırlısı kuzucum
Anladım canım daha neler öğreneceğiz bakalım :) Hayırlısı Rabbimden kuzumCnm kortizonu eğer bağışıklığım gebeliği engelliyorsa yada düşüğe sebep oluyorsa diye kullanıyorum Yani kortizon bağışıklığı devre dışı bırakıyor cnm. Bazen vücut gebeliği yabancı olarak algılayıp engelleyebiliyor yada sonlandırıyor. Bunun için kortizon kullanıyorum
Hayırlı olsun Tebrik ederim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim ?degerleriniz nasıldı hasar varmıydı morfoloji sayı falan nasıldı acaba?Kızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?