Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 Selvi25
Allah razı olsun kızlar. Bende bir umreye gideyim geleyim. :)
Eşimi çok seviyorum ondan bir parçam olsun istiyorum. Oda evde olmayınca çok duygusallaşıyorum.
Eşim dün beni çok üzdü dedim ki içimden benim gibi bir kadını olduğu için şükretmeli. Sabah hiçbirşey olmamış gibi işe gönderdim. Bazen kendimi yanlız hissediyorum. Hayatımda ilk kez elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor. İnsanoğlu çok aciz gerçekten.

Dua edebilmek en iyi ilac .Dua edemeyen paslanmis nice kalpler var çünkü .Bu da bir nimet .Esler bu sorunlardan dolayi sinirli oluyor .Ya Halim c.c esmasini okuyup sükuneti saglayabilirsin Mükafatını alinca bunlar gozune hic gorunmeyecek ne döktügün gozyasi ne de harcadigin caba.

Canım Allah razı olsun eve gelmiştim yazdıgını okuyunca hemen aktar kapanmadan gittim ama ilçemiz küçük burda yokmuş artık ya netten ya merkezden alcam stok.kesinlikle denicem solgarın e vitamini 200 lük bi şişe bitirdik şimdi evicap 400 aldım e vitamini bunu kullanıyor olmadı bitince yine solgar alırım 400 lük.keçiboynuzuna devam ediyorum 3 hafta oldu biraz zamn ilerlesin test yaptırcam ama şu çakşırı kullanalım 1 ay sonucu belki testte cıkar cok saol tekrar cnm

P Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
Y yeserendusler

Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

gmz1990 için okumalarımızı yapıyoruz. Arkadaşımız tüp bebek tedavisine geçecek inşallah güzel sonuçlar alır. Allah onunla ve yardımcısı olsun inşallah.

Hayırlı evlat için 707 ya Varis c.c okuyoruz.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.(7 defa okuyoruz.)

100 ya Şafi c.c ismi hürmetine şifa istiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

gmz1990 okudum canım rabbim kabul etsin inşallah

Amin cumlemizden razi olsun Rabbim. İnsaallah sifa olsun. Sizin sayi hiz neydi?

Kızlar cok şükür test yaptım hamileyim kanda verdim değerim 8000 kusur referans aralığına göre 3-4 haftalık acilde yaptırdıgım ıcın doktorla gorusemedim değer iyi değil mi ? Keseyi ne zaman gorurum cok tecrübesizim yarın doktorumdan randevu alıcam napıyım tecrübelilerden bişeyler duymaya cok ihtiyacım var birde son 10 gundur falan adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bi sıkıntı yaratmaz insallah ne diyosunuz

D Duygu1701 kuzummm yaa cok swvndm yaaaa gozun aydin cnm.o sanci normal yerlesme sancisi.gibi.oluyor rahime.baski yapiyor.sakin.korkmaaaa nerde.yaptrdn.kzuumm

D Duygu1701 kuzummm yaa cok swvndm yaaaa gozun aydin cnm.o sanci normal yerlesme sancisi.gibi.oluyor rahime.baski yapiyor.sakin.korkmaaaa nerde.yaptrdn.kzuumm

Cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın bu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine . Canım özelde yaptırdım değer nasıl sence referans aralığına göre iyi ama 8000 yuksek geliyo bana ama her hastaneninde değerleri farklı oluyo tabi keseyi görsem kalp atışını duysam o kadar rahatlıcam ki

Tüp bebekmi hayırlı olsun canım gözün aydın değerler yüksek olursa ikiz olabiliyormuş öyle okumuştum bi kaç yerde inşallah öyledir

Galibaaa derkeen yaa nasil sevindim anlatamam gözümden yas geldi esim noldu diyo
Adetim 20 gün geçti umrede ibadete engel olmasın diye test yapmadım baktım rahatsızlanıyorum 4-5 gün önce test yaptım çok koyu çıktı giderken kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı bugün dr a gideceğim inş

Kuzum imkansız diye birşey Rabbime hiçbirşey ağır gelmez ben gitmeden önce bir arkadasım gitmişti bana dedi ki sana çok dua ettim buraya gelirken hamile gelirsen şaşırma içimden ihtimal bile vermedim bide tüp bebeğe odaklanmıştım ama pişmanım bize lazım olan tam teslimiyet . Tabi kan testi yaptırmadan erken konuşuyorum hamilelik konusunda ama dayanamadım

Tüp bebekmi hayırlı olsun canım gözün aydın değerler yüksek olursa ikiz olabiliyormuş öyle okumuştum bi kaç yerde inşallah öyledir
Cok sagol canım ama tabıkı Rabbim verdiyse başım üstüne ama ikiz bakımı cok zor ben hastanenin referans aralıgının yuksekliğine veriyorum tek olmasını isterim bende ikizim annemin cok zorlandıgını biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…