- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Dua edebilmek en iyi ilac .Dua edemeyen paslanmis nice kalpler var çünkü .Bu da bir nimet .Esler bu sorunlardan dolayi sinirli oluyor .Ya Halim c.c esmasini okuyup sükuneti saglayabilirsinAfilim92 Selvi25
Allah razı olsun kızlar. Bende bir umreye gideyim geleyim. :)
Eşimi çok seviyorum ondan bir parçam olsun istiyorum. Oda evde olmayınca çok duygusallaşıyorum.
Eşim dün beni çok üzdü dedim ki içimden benim gibi bir kadını olduğu için şükretmeli. Sabah hiçbirşey olmamış gibi işe gönderdim. Bazen kendimi yanlız hissediyorum. Hayatımda ilk kez elimden dua etmekten başka birşey gelmiyor. İnsanoğlu çok aciz gerçekten.
Benm amh 2.17 normal ama bu sefer oval şeklinde çıktı yumurtalarım normalde yuvarlak olması lazım
Canım Allah razı olsun eve gelmiştim yazdıgını okuyunca hemen aktar kapanmadan gittim ama ilçemiz küçük burda yokmuş artık ya netten ya merkezden alcam stok.kesinlikle denicem solgarın e vitamini 200 lük bi şişe bitirdik şimdi evicap 400 aldım e vitamini bunu kullanıyor olmadı bitince yine solgar alırım 400 lük.keçiboynuzuna devam ediyorum 3 hafta oldu biraz zamn ilerlesin test yaptırcam ama şu çakşırı kullanalım 1 ay sonucu belki testte cıkar cok saol tekrar cnmHer gun sabah aksam ac karnina cay bardaginin 1/3u kadar caksir koyulcak, kalan 2/3e su eklenip icilcek. Haftada bir sise bitiyor 500ml siseler. Ve cok okudum 5-10 siseden sonra guzel sonuclar alindigini. Biz suan 5. Siseye gectik sanirim. Almisken bir aylik 4 tane alin derim, n11den alinca uygun fiyatli oluyor. Disarda 25tlydi, cok pahali degil ama toplu alinca daha uygun oluyor, birde n11de puan birikiyo ordan da indirim kazaniyorsunuz. Biraz reklam gibi oldu ama bu ugurda cok para da gittiginden maddiyatta onemli olabiliyor. O yuzden yazmak istedim.
Keciboynuzunu ilk 1 hafta sabah ac karnina, aksam da uyumadan hemen icti. Sonraki haftalar sadece aksam uyumadan icti, toplamda 3 ay iccek, sonrada arada bir iccek.
Ben caksirdan kaynakli diye dusunuyorum duzelmemizi ama keciboynuzu kurunden kaynakli da olabilir, cunku kullanali 2 ay oldu belki yeni etki gostermistir. Vitamin de sadece solgarin e vitamini ile dogal ari sutu bal propolis kullandik. Onu da n11den aldik, markasiz ama yorumlar cok iyiydi. Dogadan halka satis gibiydi. Diger marka veya kapsullerden daha saglikli duruyordu. (Umarim reklam yapiyor diye ceza almam, tek niyetim benzer durumlardakilere yardimci olmak, cunku nasil bir caresizlik oldugunu biliyorum) Belki onun da etkisi olabilir. Kabak cekirdegi, bitter cikolata, ceviz, findik, ispanak vs de onemli. İnsallah size de etkisi olur
Cnm heray aynı kalitede olmuyor malesef stres yeme içme herşey etkiliyorHmm acaba kullandığın ilaçlar mı öyle yaptı??? Bide amh iyiyse bu yumurta kalitesi hakkında bilgi verir demişti bi doktor.
P Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
Y yeserendusler
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
gmz1990 için okumalarımızı yapıyoruz. Arkadaşımız tüp bebek tedavisine geçecek inşallah güzel sonuçlar alır. Allah onunla ve yardımcısı olsun inşallah.
Hayırlı evlat için 707 ya Varis c.c okuyoruz.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.(7 defa okuyoruz.)
100 ya Şafi c.c ismi hürmetine şifa istiyoruz.
Rabbim kabul etsin.
Canım Allah razı olsun eve gelmiştim yazdıgını okuyunca hemen aktar kapanmadan gittim ama ilçemiz küçük burda yokmuş artık ya netten ya merkezden alcam stok.kesinlikle denicem solgarın e vitamini 200 lük bi şişe bitirdik şimdi evicap 400 aldım e vitamini bunu kullanıyor olmadı bitince yine solgar alırım 400 lük.keçiboynuzuna devam ediyorum 3 hafta oldu biraz zamn ilerlesin test yaptırcam ama şu çakşırı kullanalım 1 ay sonucu belki testte cıkar cok saol tekrar cnm
Kızlar cok şükür test yaptım hamileyim kanda verdim değerim 8000 kusur referans aralığına göre 3-4 haftalık acilde yaptırdıgım ıcın doktorla gorusemedim değer iyi değil mi ? Keseyi ne zaman gorurum cok tecrübesizim yarın doktorumdan randevu alıcam napıyım tecrübelilerden bişeyler duymaya cok ihtiyacım var birde son 10 gundur falan adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bi sıkıntı yaratmaz insallah ne diyosunuz
D Duygu1701 kuzummm yaa cok swvndm yaaaa gozun aydin cnm.o sanci normal yerlesme sancisi.gibi.oluyor rahime.baski yapiyor.sakin.korkmaaaa nerde.yaptrdn.kzuummKızlar cok şükür test yaptım hamileyim kanda verdim değerim 8000 kusur referans aralığına göre 3-4 haftalık acilde yaptırdıgım ıcın doktorla gorusemedim değer iyi değil mi ? Keseyi ne zaman gorurum cok tecrübesizim yarın doktorumdan randevu alıcam napıyım tecrübelilerden bişeyler duymaya cok ihtiyacım var birde son 10 gundur falan adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bi sıkıntı yaratmaz insallah ne diyosunuz
Tüp bebekmi hayırlı olsun canım gözün aydın değerler yüksek olursa ikiz olabiliyormuş öyle okumuştum bi kaç yerde inşallah öyledirCok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın bu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine . Canım özelde yaptırdım değer nasıl sence referans aralığına göre iyi ama 8000 yuksek geliyo bana ama her hastaneninde değerleri farklı oluyo tabi keseyi görsem kalp atışını duysam o kadar rahatlıcam ki
Kuzum imkansız diye birşey Rabbime hiçbirşey ağır gelmez ben gitmeden önce bir arkadasım gitmişti bana dedi ki sana çok dua ettim buraya gelirken hamile gelirsen şaşırma içimden ihtimal bile vermedim bide tüp bebeğe odaklanmıştım ama pişmanım bize lazım olan tam teslimiyet . Tabi kan testi yaptırmadan erken konuşuyorum hamilelik konusunda ama dayanamadımManevi anlamda ne yapmadım diye düşünüyorum. Ama bizim en büyük eksikliğimiz eşimdeki sorun sanırım. Biraz imkansızlaştırıyor. Annem, ananem, teyzem hepsinden umrede dua aldık. Kayın validem kayın pederim hacda Arafat’ta dua ettiler. Vakti gelecek mi bilmiyorum.
Cok sagol canım ama tabıkı Rabbim verdiyse başım üstüne ama ikiz bakımı cok zor ben hastanenin referans aralıgının yuksekliğine veriyorum tek olmasını isterim bende ikizim annemin cok zorlandıgını biliyorum:)Tüp bebekmi hayırlı olsun canım gözün aydın değerler yüksek olursa ikiz olabiliyormuş öyle okumuştum bi kaç yerde inşallah öyledir
Allah razı olsun canmgmz1990 okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?