- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Kaan hoca panel mi istedi tüp bebek öncesi yoksa sadece hasar mı istedi cnm lütfen cvp ver bende tüp bebek öncesi ne gibi hazırlık yapmam gerek bilmiyorumDNA hasarı %38 di canım Kaan hoca değil 3 kere 20 kere bile yapsanız tutmaz demişti sağolsun daha önceki merkezler pıhtılaşmaya da DNA hasarına bakmadılar ben bu işte bir terslik var 3 kere olmadı demek ki bir sorun var diye araştırıp Kaan hocayı buldum gittik tedavi olduk çok şükür hasar en son %3 e düşmüştü vakit kaybetmeden tüp yaptıralım diye eşimi ikna ettim
Ay abla çok tatlısın tabi sıkışmasın bebişlerDun gidip kendime uzun mevsimlik seyler aldim h&m markasinin guzel hamile kotlari var normalde kiyafetlerim oluyor ama karnim belirdigi icin o kismi sıkıyor tam katlanan yer bende bebislerimi skıstirmak istemiyorum ..
Buna çok ihtiyacım var. Gittiğimde gerçekten bende çok rahatlıyorum. Ama dünyalık uğraşlar içinde sıkıştım kaldım. Bir yandan tez yazıyorum bir yandan sempozyuma makale yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan çalışıyorum. Ama ilk fırsatta gideceğim orası çok başka bir yer.Rabbim hayirla sana da nasip etsin .Hatirliyor musun Mevlana'ya gider dururdum rahatlamak icin .Ne zaman umudum tukense yeniden yeserirdi .Sana da tavsiye ederim. O atmosfer bambaska insan tum dertlerini unutuyor.
Ben gunduz gidemiyorum aksamlari meydana ugruyordum orda rahatliyordum .Buna çok ihtiyacım var. Gittiğimde gerçekten bende çok rahatlıyorum. Ama dünyalık uğraşlar içinde sıkıştım kaldım. Bir yandan tez yazıyorum bir yandan sempozyuma makale yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan çalışıyorum. Ama ilk fırsatta gideceğim orası çok başka bir yer.
Ahh atanmakta istiyorum evet ama en çok bu bebek olayı üzüyor beni. Allahtan hayırlısını isteyip bekliyorum.BEnde uzun süre atanamamıstım ve inanılmaz üzülüyordum öyle bi an geldi ki soruları kendiliğinden çözdüm demekki benim nasibim o sınavmıs ve batıya atandım arkadaslarım doğudan gelemeden...demekki bekleyince Rabbim en güzelini veriyor bitanem seni çok iyi anlıyorum
İnşallah ilk fırsatta gideceğim ve hepimiz için dua edeceğim.Ben gunduz gidemiyorum aksamlari meydana ugruyordum orda rahatliyordum .
Amin inşallah canım empriyolok bana 5. Güne kadar bekletmemizin nedeni empriyorların kalitesini anlamak için demiştiCanım gözün aydın çok sevindim inşallah katlanarak artar rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu
Murabbaa tebrik ederim canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip edecek inşallah. İçini ferah tut
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallahMurabbaa Canim kardesim ne guzel ne mutlu .. Rabbime sukurler olsun darisi burdaki tum kardeslerime insallah ..
sağol canım darısı en kısa zamanda başınıza inşallah şükür namazı kıldım eşime de kıldırttım Rabbim tamamına erdirsin inşallahCanm gözün aydın cok şükür kavuştun bebişe hemen şükür için bişeyler yap bence canm
Panel istemedi bizden sadece hasar testi istedi tüp bebek öncesi çok dua ettik eşimle teheccüt namazına kalktık elimizden geldiği kadar sadaka verdik ben Kuranı Kerim’i tedaviye başlamadan önce 1 kere tedavide de 1 kere hatim ettim.Günlük Meryem suresini okudum 707 Estağfirullah çektim kenzül arş duasını okudum herkesten tanıdık tanımadık dua aldık 4444 salatı tefriciye okudum şuan aklıma gelen bunlar canımKaan hoca panel mi istedi tüp bebek öncesi yoksa sadece hasar mı istedi cnm lütfen cvp ver bende tüp bebek öncesi ne gibi hazırlık yapmam gerek bilmiyorum
Gözün aydın mutlu haberine çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun evladına inşallah.Amin inşallah canım empriyolok bana 5. Güne kadar bekletmemizin nedeni empriyorların kalitesini anlamak için demişti
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah
sağol canım darısı en kısa zamanda başınıza inşallah şükür namazı kıldım eşime de kıldırttım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Panel istemedi bizden sadece hasar testi istedi tüp bebek öncesi çok dua ettik eşimle teheccüt namazına kalktık elimizden geldiği kadar sadaka verdik ben Kuranı Kerim’i tedaviye başlamadan önce 1 kere tedavide de 1 kere hatim ettim.Günlük Meryem suresini okudum 707 Estağfirullah çektim kenzül arş duasını okudum herkesten tanıdık tanımadık dua aldık 4444 salatı tefriciye okudum şuan aklıma gelen bunlar canım
Amin inşallah Allah razı olsun canım Rabbim herkese nasip etsinGözün aydın mutlu haberine çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun evladına inşallah.
DNA hasarı için ne Önerdi? Bizim %18 sorun bir rakam değil ama tüp bebek için 17 altı olmalıymış dün okudum. Bu oranı %10un altına çekmek istiyorum.DNA hasarı %38 di canım Kaan hoca değil 3 kere 20 kere bile yapsanız tutmaz demişti sağolsun daha önceki merkezler pıhtılaşmaya da DNA hasarına bakmadılar ben bu işte bir terslik var 3 kere olmadı demek ki bir sorun var diye araştırıp Kaan hocayı buldum gittik tedavi olduk çok şükür hasar en son %3 e düşmüştü vakit kaybetmeden tüp yaptıralım diye eşimi ikna ettim
Yok canım biz astaksantin kullandık o söylediğini bilemedim .astaksantinide araştır istersen oda cok güçlü c viitaminden 6000kat daha etkili diyorlarDNA hasarı için ne Önerdi? Bizim %18 sorun bir rakam değil ama tüp bebek için 17 altı olmalıymış dün okudum. Bu oranı %10un altına çekmek istiyorum.
Selvi25 canım teatrio kullansam düşer sanırım. Güçlü bir antioksidan. Siz kullanmıştınız.
Teatriyonun içinde astaksantin ve q10 var canım. Onu kullanmak istiyorum. 3/4 ay sonra başlayabilirim. Şuan Kaan hocanın tedavisi doğrultusunda ilerleyeyim bir bakalım neler olacak.Yok canım biz astaksantin kullandık o söylediğini bilemedim .astaksantinide araştır istersen oda cok güçlü c viitaminden 6000kat daha etkili diyorlar
AA canım benim neden düşmüş? Kaça düşmüş?Kızlar moralim çok bozuk. Değerlerimiz yerlerde. Çok düşmüş. Varikosel olduğu dönemin ki kadar düşükkkkk. Olmuyor işte bi tarafı düzeltelim diyoruz başka yer bozuluyor. Galiba bizim için çocuk hayırlı değillllllllll.
AA canım benim neden düşmüş? Kaça düşmüş?
Üzülme kuzum lütfen bak benim eşimin durumuda öyle hemde hiç yükselmiyor. En azından siz düzelttiniz. Eşinin takviyeleri bırakmaması lazım.
Öyle deme. Daha dün ne konuştuk? Bi arkadaş vardı kadın 40 yaşında. Eşinde ciddi sperm sorunu var kaç tane üroloji profu sizin bu değerlerle asla olmaz demişti. Tüp yaptılar o da tutmadı. Sonra dogal yolla hamile kaldı ve ikiz kızları oldu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirdi. Yani nasipte varsa Allah ol derse olmayacak bişey yok. Azosperm olanlar bile çabalıyor uğraşıyor çocuk sahibi oluyor. İnşallah gerek kalmaz ama tüp bebekte şansınız yüksek. Olacak inşallah ama biraz daha sabır gerek demekki. Varikosel ameliyatı da genel değerlere çok etki etmese de spermlerin kalitesini etkiliyor diye okumuştum.Bırakmadı ki hiç cnm. Herşeyi kullanıyor adam saati saatine. Gerçekten yıldım artık. Bu sayıyla hiç birşey olmaz. Galiba biz artık durmalıyız kaderimize razı gelip oturmalıyız.Eki Görüntüle 2133321
Klomen emodex menagon iğne promotil trantal neofertil kullandık.Canım sen Kaan hocanın dediklerine harfiyen uy başka ekstra ilaç verme eşine içini gönlünü ferah tut Kaan hoca işinin ehli ProfDNA hasarı için ne Önerdi? Bizim %18 sorun bir rakam değil ama tüp bebek için 17 altı olmalıymış dün okudum. Bu oranı %10un altına çekmek istiyorum.
Selvi25 canım teatrio kullansam düşer sanırım. Güçlü bir antioksidan. Siz kullanmıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?