Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi geceler kizlar .Bir gun uykuya dalmak icin yataginiza uzanacaksınız ve elinizi karniniza koydugunuz zaman minicik ayaklar size tepki verecek. O an dunyanin enn mutlu kadini siz olacaksiniz .Hatta heyecandan onu hayal etmekten uykunuz kacacak .Onla yatip onla kalkacaksınız .Lütfen bu hayali kurmadan uyumayin .Hamile kalmadan once de söylüyordum size ben kendimi hep hamile hayal ederek uyuyorum .Beynime olumlu mesajlar gönderiyorum diye .Simdi hayalim karnimda .Rabbim size de yasatsin insallah fazlasiyla

Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin güzel dileklerin için çok sağol Allah razı olsun kimseye söylemedim bu zamana kadar buraya yazıyorum aramızda Bende her gece kendimi hamile olarak bebeklerimin olduğunu hayal ederek yatıyorum Allah’a şükür bugüne kadar ne hayal ettiysem ne istediysem Mevlam nasip etti inşallah evlat nimetini anneliği de nasip eder

Amin cnm guzel.haberlerini.bekliyoruzzzz

Afilim92 ay cnm ne.guzel yazmsn yaaaa icime bi umut dogdu.sanki.sen.boyle.yazinca cok saol canm bnm

Kizlar.bu ay tup bebge baslcam.ikincye, gecen ay ayin 4.unde olmsdm.bu ay hala.olmadim sabirla.bekliom.ya adet.olmayi ,stresdenmi goguslerm acaip agrio napcam bekliom hala olmadm

Merhaba benimde 6 tedavime basliyorum hamile duasi tutarmis benim icibde dua edebilirmisin. Hakkini helal et .....

Aminn...Gelir mi o günler? Olur mu ki? Ben düşünmekten uyuyamıyorum. Hem atanamadım hem çocuğum olmuyor...uğraştığım çok şey var şuan ama dert ettiğim 2 şey..ben de bu kısır döngüden nasıl çıkarım diye düşünmekten uyuyamıyorum..

Kzuum.ole.dusunme.yaaa herkesn var ama.ole.dusunme.pozf dusun.pozf ol tatlim

Canımmm çok sevindimmm Allah sağlıkla kavuştursun inşallah evladına. Ben Afilim92 ve senden istiyorum dua
Rabbim hayirla sana da nasip etsin .Hatirliyor musun Mevlana'ya gider dururdum rahatlamak icin .Ne zaman umudum tukense yeniden yeserirdi .Sana da tavsiye ederim. O atmosfer bambaska insan tum dertlerini unutuyor.

Şuan ağlayarak yazıyorum Allah’ıma şükürler olsun 10. Gün değerim 111,02 inşallah katlanır Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder inşallah en kısa zamanda darısı başınıza arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun en çokta @Mfsg canım sana ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun duaların ve desteklerin için

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da al inşallah çok sevindim senin adına

Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…