Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da al inşallah çok sevindim senin adına
Murabbaa gözün aydın canım inşallah katlanarak artar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :)
Allah razı olsun arkadaşlar doktorum henüz cevap yazmadı test günüm 2 gün sonra inşallah katlanır Rabbim herkese nasip etsin

Gozun aydin mutlulugun daim olsun canim cok sevindim .Bebegin sana simsıkı tutunsun insallah .

Gozun aydin mutlulugun daim olsun canim cok sevindim .Bebegin sana simsıkı tutunsun insallah .
İnşallah canım sağol Allah razı olsun değerler hakkında bilgisi olan yorumlayabilir mi 5. Gün transferi 10. Gün değerim

Çok sevindim canım. Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler demek ki.. sen hakettin allahım nasip etti inşallah da tamamlayacak. Artık sizin için hayattan ve dünyadan tat alma zananı artık güzellikler gözüne daha bir güzel görünecek o kadar sıkıntıların ardından yaşadığını nefes aldığını anlayacaksın, nefeslerin daha tatlı gelecek.
Bol bol şükret inşallah başka sıkıntıların olmayacak.
Lütfen dualarını eksik etme inşallah bu mutluluğu bizler de yaşarız.
Darısı @Rm_angel e..

Canim iyi görünüyor kat kat artar keseyi görürsün insallah .
İnşallah canım çok sağol
Çok sağol canım Rabbim kimseyi benim kadar 15 sene bekletmesin en kısa zamanda bu uğurda çaba harcayanlara çok bekletmeden nasip etsin.Bundan 8 sene önce 7 senelik evli iken biri bana felancanın 15 sene sonra olmuş demesine çok içerlemiştim Allahım benim 7 sene olmadı bu haldeyim 15 sene nasıl dayanılır nasıl geçer demiştim geçti çok şükür yıllar sonra ilk defa idrar testinde silik çizgiyi bugün de hamdolsun bthgc de gördüm dualarım sizinle İnan’ın her duamda yürekten istiyorum sizler için sizlerde benim için dua edin lütfen hayırlısı ile sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

P Perican01
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
Y yeserendusler

Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

Hiranur3434 için okumalarımızı yapıyoruz.
İnşallah tedavisi başarılı olur.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

707 ya Varis c.c
100 ya Şafi c.c okuyoruz.

İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn... (7 kez okuyoruz.)

Canim bol bol oku kendini hemen herkesle paylasma gebelere cok nazar değiyor. Evden sağlam cikip kac kere hastanelik oldum .Allah tum acilarini dindirsin .Sen su an hem hamile hem sevinclisin ya duan kabul olur.Sen de abimle yengeme dua eder misin 9.senedeler .Ibrahim ve Rukiye isimleri

Murabbaa canım sizde DNA hasarımı vardı?
Diğer tüp bebek denemeleriniz de embriyolar kaliteli olduğu halde mi tutunmamışlardı?
Tabi pıhtılaşmada bir sebep.
DNA hasarı %38 di canım Kaan hoca değil 3 kere 20 kere bile yapsanız tutmaz demişti sağolsun daha önceki merkezler pıhtılaşmaya da DNA hasarına bakmadılar ben bu işte bir terslik var 3 kere olmadı demek ki bir sorun var diye araştırıp Kaan hocayı buldum gittik tedavi olduk çok şükür hasar en son %3 e düşmüştü vakit kaybetmeden tüp yaptıralım diye eşimi ikna ettim

İnşallah canım tabi ederim her duamda isimleri ile dua ederim inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bebeğin olmamayışı sadece çiftleri değil ailelerini de üzüyor bak sen abini yengeni nasıl düşünüyorsun benim de kız kardeşim beni düşünüp birinin hamilelik haberini alınca boğazım düğümleniyor aklıma sen geliyorsun sana da nasip etsin diye dua ediyorum diyor henüz evli değil yaşı küçük olmasına rağmen onu bile bu denli etkilemiş konu anneler babalar daha çok üzülüyor

Canım gözün aydın çok sevindim inşallah katlanarak artar rabbim hepimize tattırsın bu güzel duyguyu

Murabbaa tebrik ederim canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip edecek inşallah. İçini ferah tut

BEnde uzun süre atanamamıstım ve inanılmaz üzülüyordum öyle bi an geldi ki soruları kendiliğinden çözdüm demekki benim nasibim o sınavmıs ve batıya atandım arkadaslarım doğudan gelemeden...demekki bekleyince Rabbim en güzelini veriyor bitanem seni çok iyi anlıyorum

Günaydın kızlar. Hepiniz mutlu huzurlu bir geçirin inşallah. Afilim92 hayaller gerçek olur inşallah bazen hayal kurunca korkuyorum ya hiç olmazsa o zaman çok üzülürüm diye..
Bende o yüzden hiç hayal kuramıyorum ya hiç bi zaman kavuşamazsam die içindeki duruma alışmaya çalısıyorum ama sanırım bu daha fazla yıpratıyor beni kabullenmek daha zor

Bende biraz kilo aldim karnim cikti baya ya suan sata gore 5 bitti 6. Haftaya girdim. Yarin dr kontrolum var Cuma ba a ugurlu geliyor zaten .. Tekmi ciftmi kalp atislari duyulurmu vs ..

Bu 6 haftalik surecde sadece bir sabah bas donmesi v mide bulantisi oldu hemen gecdi, istahim her zaman acikdi yemegi seven kilo almayan b metobalizmam var, hafif otesi baya gobegim disari dogru cikti kalcam bacaklarim ayni. Goguslerim cok kucuktu cok hafifde onlar doldular. Simdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…