Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lütfen böyle üzülme. Birşey ters gitmiş olmalı. Neler kullandığınızı söylesene tekrar.
Çok şükür tüp bebek şansımız var hiç spermi olmayan insanlar da var. Her zaman şükürler olsun.
Uğraşıyoruz mükafatımızı alacağız inşallah. Bak reva 15 yıl sonra anne olacak Allah’ın izniyle yılmak Yok. Tek bir sperm yetiyor. Şakın düşme eşini de üzme. Bizim en son testte %1 hızımız vardı. Ben onada şükrettim. İnşallah sonu güzel olsun.

Canim oyle deme. Belki donemsel birseydir stres yapmistir ornek verirken.
Tek bir ornekle pes etme. Biz cok kafamiza taktigimizdan isimiz rast gitmiyor bence.
Acaba cocugu olan kadinlarin yuzde kaci esinin sperm degerlerini biliyordur.
Stres yapma sakın sana 1 tane sperm yetecek diye dusun

İncir ,kabak çekirdeği, ısırgan otu çay, keçi boynuzu özü , fındık fıstık ceviz kuru üzüm, havuç, bol yeşillik , emodex, bide prolaktini yüksek diye dostinex 05 mg kullanıyor. İlk defa aylar sonra böyle düştüğünü gördük.

Cnm yok ya yoruldum İnan yıprandım. Bırakıcam herşeyi oruç sonrası tüp bebek yapmaya gideriz oldu oldu olmadı yapacak birşey yok.

Saklicennet kıymet hanım bana hasar 15 altına düşse doğal gebelik olur demişti sizin ki çok değil bence inşallah çabucak düşer zeynepppppppp sağol canım Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin

zeynepppppppp canım prolaktininiz kaç? Onu çok düşürmemek kazım sperm için gerekli ona bir baktırın. Emodexse yeni geçtiniz sanırım. Ben karma multivitamin taraftarıyım her zaman çünki vitaminler bile birbirini tamamlıyor bilgin olsun.

Teatriyonun içinde astaksantin ve q10 var canım. Onu kullanmak istiyorum. 3/4 ay sonra başlayabilirim. Şuan Kaan hocanın tedavisi doğrultusunda ilerleyeyim bir bakalım neler olacak.
Emodeks içinde de var astaksantin ama 2 mg galiba sonra ocean astaksantin aldık 5 mg idi biz karıstırdık herşeyi herhalde hasar vardı düştü sanırım

Prolaktini 155 11.8 düştü. Prolaktini kaç olmalı ki ??? Cnm biz emodex kullandığımız ay 1 cc de 22.5 milyonu gördük vitaminle alakalı değil zaten bi hafta oldu emodex geçeli 4 kutu promen k kullandık. Hareketimiz %48 gelmişti şimdi %15 düşmüş. Sayı 15.5 milyondu 3 milyon olmuş. Artık neye inanacağımı şaşırdım. Belki bu dostinex 0.5 mg düşürüyor bilmiyorum ama şunu anladım sen planlar yaparken hayat başına gelenlermiş. Rabbimin planı bizimkinden çok farklıymış.

zeynepppppppp canım bu kadar üzülme bizde hiç hareket yok ama hiç pes etmedim umudumu yitirmedim şimdi hasar testi yaptırıp tüp bebek yaptıracağız inşallah Allah ol derse olur yüreğini ferah tut zamanı vardır Allah bir yoluna koymuştur. Umudunu yitirdiğini anda bir bakmışsın oluvermiş her şey düzelmiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin cnm. Rabbim böyle uygun görmüşse yapacak birşey yok.

Canim bi test vermiştik yerlerdeydi .Aglayarak dr u aradim. O da bana dedi ki borsa gibi düşün gun gunu tutmaz .3 gun sonra versen belki 2 kati yuksek cikacak .Ki gercekten oyleymis o son yaptırdığımız test oldu .Meger ben hayiflanirken bebegim rahmime tutunmaya calisiyormus .

Cnm yok biz ameliyat sonrası 22 milyonları bile gördük ama bu ay düşmüş anlamadım ben bu işten birşey. Prolaktini 155 ti eşimin MR çekildi hipofiz bezesinde 3.5 m mikroadenom çıktı onun için dostinex kullanıyor acaba o mu düşürüyor diye düşünüyorum.

zeynepppppppp Belki bu mevsim gecisleri veya stresde etki etmis olabilir cnm. Biraz daha sabredin bakalim .. Bence varikosel ameliyatinin sperm kalitesi uzerinde mutlaka olumlu etkisi var ama cok sabirli olmak lazim. Ama once sen guclu ol ve moralini yuksek tutmaya calis.

İnşşş cnm ama sizin ki bu kadar düşük değildi bence. 3 milyon nedir yaaaa???? Artık salıcam ya hayatı zehir ettim kendime. Yok spermdi YÖK yumurtaydı vs...

Belki de ama eşim rahattır zannetmiyorum ki stres yapsın. 10 ayı geçti ameliyat olalı. Nasipppppp

Bu adenom ve ilaç diğer hormonları da etkiliyor mu acaba? Belli aralıklarla hormonları kontrol ediyor musunuz? Endokrinci mi takip ediyor bu durumu nasıl oluyor

Önceki degeriniz neydi cnm sıkma canını neden olmuş olabilir ki hocaya sor bi ayrıca biz araştırma hastanesinde tahlil veriyoruz tahliksonuçları berbat çıkıo özelde çok farklı öıkıo

Doğru canım. Bende artık plan yapmıyorum. 11 iyi sanırım bizde 16ydı sınır 15 di prolaktin yüksek dedim Kaan hoca 50ye kadar normal demişti.
Siz bir hormon testi verin en son ne zaman verdiniz bilmiyorum ama fsh da önemli. Bu umarım sizin için bir gelgittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…