Teşekkürler cnm desteğiniz için. Aynen dediğin gibi Rabbim ol derse olur.zeynepppppppp canım sperm konusu o kadar değişkenki sen hıc kafana takma biz ilk testte sayımızda cok dusuktu morfolojimizde %1 di 20 gun sonra tekrar verdik dünyanın farkı cıktı hiç takılma bu konulara yapmamız gereken tek şey sabır ve dua . Sen tevekkülünü yAp Rabbim ol derse olur biliyosun milyonlarca sperm değil 1 spermle oluyo oda Rabbimin takdiri içini ferah tut sen
Zeynep biliyor musun sonucunuz a bakarken icimden morfolojinizi görünce belki de şuan hamile boşuna üzüyor kendisini dedim.uzulme canım çok kötü değil değerleriniz ki bence %10morfoliji bir nimet bence umutsuzluğa kapılmayın olacak inşallah canımKızlar moralim çok bozuk. Değerlerimiz yerlerde. Çok düşmüş. Varikosel olduğu dönemin ki kadar düşükkkkk. Olmuyor işte bi tarafı düzeltelim diyoruz başka yer bozuluyor. Galiba bizim için çocuk hayırlı değillllllllll.
Zeynep biliyor musun sonucunuz a bakarken icimden morfolojinizi görünce belki de şuan hamile boşuna üzüyor kendisini dedim.uzulme canım çok kötü değil değerleriniz ki bence %10morfoliji bir nimet bence umutsuzluğa kapılmayın olacak inşallah canım
Haklısın canım böyle düşmesi insanı üzer tabi kaç aydır emek veriyorsunuz,Cnm inş morfoloji normal referans aralığı %30 ve üstü olması gerekiyor. Aynen hayırlı olsun cnm ya. Desteğiniz olmasa kim bilir ne yapardım. İlk şoku atlattım ilk görünce şoka girdim ama toparladım sonradan. 3 hafta sonra tekrarlıycaz inş testi bakalım ne çıkacak. Herşeyin hayırlısını istiyoruz. Rabbim böyle istiyorsa tevekkül ediyoruz ve itaat ediyoruz.
Haklısın canım böyle düşmesi insanı üzer tabi kaç aydır emek veriyorsunuz,
Ama hatırlıyor musun selvi de böyle bir test vermişti degerlr düşük gelmişti o ay hamile kaldı .Bakalım mevla ne gosterecek
Haklısın canım böyle düşmesi insanı üzer tabi kaç aydır emek veriyorsunuz,Cnm inş morfoloji normal referans aralığı %30 ve üstü olması gerekiyor. Aynen hayırlı olsun cnm ya. Desteğiniz olmasa kim bilir ne yapardım. İlk şoku atlattım ilk görünce şoka girdim ama toparladım sonradan. 3 hafta sonra tekrarlıycaz inş testi bakalım ne çıkacak. Herşeyin hayırlısını istiyoruz. Rabbim böyle istiyorsa tevekkül ediyoruz ve itaat ediyoruz.
Canm bizim 51 den 8 e düştü trental endol ve ımprtly ile 3 aydaDNA hasarı için ne Önerdi? Bizim %18 sorun bir rakam değil ama tüp bebek için 17 altı olmalıymış dün okudum. Bu oranı %10un altına çekmek istiyorum.
@Selvi25 canım teatrio kullansam düşer sanırım. Güçlü bir antioksidan. Siz kullanmıştınız.
Endol işe yarıyor mu çok merak ediyorum. Size onu ne için vermişti?Canm bizim 51 den 8 e düştü trental endol ve ımprtly ile 3 ayda
Cnm cok saolll alah razi olsunnnn canmsn @Erva_umut
Cook saoal.cnm yaa alah razi olsnHiranur3434 arkadaşım okudum rabbim kabul eder inşallahh
Alah razi olsun hepnzden canlarimmm ve@Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
@Duygu1701
Hiranur3434
@yeserendusler
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
Hiranur3434 için okumalarımızı yapıyoruz.
İnşallah tedavisi başarılı olur.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
707 ya Varis c.c
100 ya Şafi c.c okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn... (7 kez okuyoruz.)
Canım bugün bal polen arı sütü ve propolis karışımı aldım aktardan yarın doktora gitcem bakalım ne dicekSuskun Ceylan canım eşine asist tablet kullandır. Dizinde viskozite kıvamlı bizde de öyle dr deşifre ki spermler çözülüp gidemiyor olabilir.
Ben çok farklılık göremiyorum sizin değerlerde bir dipte bir zirvede olsa anlayacağım ama o kadar olur. Bizde de 16 milyon 19 milyon 23 milyon 36 milyon 43 milyonlar oldu. Bunlar oluyor.
90 milyonken 5 milyona düşmesi gibi bu tarz farklılıklar düşündürücü olabilir.
Bir de tek test doğruyu göstermez 3 hafta arayla 2 test verilmesi doğru olan.
Valla bizde hasarı düşürmek için verdi trentalla birlikte iltahap önleyici mi neydi öyle hatırlıyorum cnmEndol işe yarıyor mu çok merak ediyorum. Size onu ne için vermişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?