Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayirli cumalar arkdaslar.. aklima gene bisey takildi size sormak istedim sperm genetik testle (fish diye geciyorms) dna hasari ayni sey degil dimi. Fish e baktiran oldu mu hic aranizda .

Kızlar benim hormonlarda amh progesteron testimde hiç bı sorun yokmuş üniversite hastanesine gitmiştim zaten aşılama ile devam edelim hem yumurtaliklarini takip edelim dedi ücretsiz yaptığı için kabul ettim
Hic yaptirmismiydin cnm. Esinin degerleri asilamaya uygunsa iki uc defa dusunebilirsin banada oyle demislerdi sizin herseyiniz iyi asilama deniyelim 1 2 3 .. de sansin olur ama %10 sans ancak dogal dogala en yakin yontem. Ama esimin degerleri asilama icin tam sinirda cikmisdi

Evet cnm bı defa yaptırdım tutmadı Şubat'ta eşimin değerleri Uygun bendeee sorun yok nasip

İnşallah canım tüp için erken dedi bide ücretsiz yapılıyormuş üniversite de sadece
Kaç alıyorsun böyle boş oturmaktan iyidir diye düşünüyorum
Bende rapor çıkarmak istiyorum. Değerlerimiz düzelmezse sene başı tüp bebek düşünüyorum.
Rapor alırsam eğer ilaçlar uygun olur.
P Perican01 canım emseyde devlet güvencesi geçiyor mu? Bir de kullandığı mataryaller son donanım mı bilgin var mı?

Kızlar eşimin üroloji tahlil sonucu anlayan yorumlayabilir mi? Art med diye bi ilacı önermiş o da zorunlu degil isterse kullanabileceğini soylems
Çok kötü bir sonuç değil fakat dr verdiği ilacı kullanın daha iyi olabilir. Sınırın hafif altında değerler.
Volüm 1 milim bu düşük bunun için bol su içmeli diyor doktorlar.

Canim kardeslerim, tek yumosum var Masallah Suphanallah kuzum cok saglikli cok sukur bin sukur. Rabbim hayirlisini boyle uygun gormus belkide ikiz olmasi bu yasta benim v bebeklerin sagligi icin sorun olabilirdi. Ben cok mutluyum. 5 haftaligiz :))))

Saklicennet kardesim evet Emseyde cihazlar son derece iyi ileri teknoloji. Bunu marmara unv.de bashekim yard si arkadasim ve hastane cihazlari satan esimin kuzenide soylemisdi .. evet ben ssk liyim cnm geciyor

Çok şükür rabbim tamamını da göstersin. Darısı bize inşallah.

Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…