- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahİnşallah canım sağol Allah razı olsun değerler hakkında bilgisi olan yorumlayabilir mi 5. Gün transferi 10. Gün değerim
Evet kullandik 1bucuk litrelik siselerde satiliyor.Afilim92 cnmm çakşır topiğinde yazını okudum cemil efendi die bi marka almıssın kullandın mı sayı için ?
Sayı arttı mı cnm?tahlil yaptırdınız mı?son kür olarak bunu mu denedin hamilelikten hemen öncr cnm?bu sayıyı artırmam gerek herseyi deniyorumEvet kullandik 1bucuk litrelik siselerde satiliyor.
Yok yaptirmadik kullanabilirsiniz etkili ben de cok arastirmistim.Sayı arttı mı cnm?tahlil yaptırdınız mı?son kür olarak bunu mu denedin hamilelikten hemen öncr cnm?bu sayıyı artırmam gerek herseyi deniyorum
İnşallah canm cok saol hayırlı cumalarYok yaptirmadik kullanabilirsiniz etkili ben de cok arastirmistim.
Hic yaptirmismiydin cnm. Esinin degerleri asilamaya uygunsa iki uc defa dusunebilirsin banada oyle demislerdi sizin herseyiniz iyi asilama deniyelim 1 2 3 .. de sansin olur ama %10 sans ancak dogal dogala en yakin yontem. Ama esimin degerleri asilama icin tam sinirda cikmisdiKızlar benim hormonlarda amh progesteron testimde hiç bı sorun yokmuş üniversite hastanesine gitmiştim zaten aşılama ile devam edelim hem yumurtaliklarini takip edelim dedi ücretsiz yaptığı için kabul ettim
Evet cnm bı defa yaptırdım tutmadı Şubat'ta eşimin değerleri Uygun bendeee sorun yok nasipHic yaptirmismiydin cnm. Esinin degerleri asilamaya uygunsa iki uc defa dusunebilirsin banada oyle demislerdi sizin herseyiniz iyi asilama deniyelim 1 2 3 .. de sansin olur ama %10 sans ancak dogal dogala en yakin yontem. Ama esimin degerleri asilama icin tam sinirda cikmisdi
İnşallah canım tüp için erken dedi bide ücretsiz yapılıyormuş üniversite de sadeceSuskun Ceylan hayırlısı olsun canım benim. Nasip kısmet inşallah bu kez olur.
Bende rapor çıkarmak istiyorum. Değerlerimiz düzelmezse sene başı tüp bebek düşünüyorum.İnşallah canım tüp için erken dedi bide ücretsiz yapılıyormuş üniversite de sadece
Kaç alıyorsun böyle boş oturmaktan iyidir diye düşünüyorum
Çok kötü bir sonuç değil fakat dr verdiği ilacı kullanın daha iyi olabilir. Sınırın hafif altında değerler.
Çok şükür rabbim tamamını da göstersin. Darısı bize inşallah.Canim kardeslerim, tek yumosum var Masallah Suphanallah kuzum cok saglikli cok sukur bin sukur. Rabbim hayirlisini boyle uygun gormus belkide ikiz olmasi bu yasta benim v bebeklerin sagligi icin sorun olabilirdi. Ben cok mutluyum. 5 haftaligiz :))))
Saklicennet kardesim evet Emseyde cihazlar son derece iyi ileri teknoloji. Bunu marmara unv.de bashekim yard si arkadasim ve hastane cihazlari satan esimin kuzenide soylemisdi .. evet ben ssk liyim cnm geciyor
Tm canm çok saollllÇok kötü bir sonuç değil fakat dr verdiği ilacı kullanın daha iyi olabilir. Sınırın hafif altında değerler.
Volüm 1 milim bu düşük bunun için bol su içmeli diyor doktorlar.
Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereCanim kardeslerim, tek yumosum var Masallah Suphanallah kuzum cok saglikli cok sukur bin sukur. Rabbim hayirlisini boyle uygun gormus belkide ikiz olmasi bu yasta benim v bebeklerin sagligi icin sorun olabilirdi. Ben cok mutluyum. 5 haftaligiz :))))
Saklicennet kardesim evet Emseyde cihazlar son derece iyi ileri teknoloji. Bunu marmara unv.de bashekim yard si arkadasim ve hastane cihazlari satan esimin kuzenide soylemisdi .. evet ben ssk liyim cnm geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?