Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gozun aydin abla Rabbim devamina erdirsin insallahh. Dedigin gibi tek olsun saglikli olsun. Ikiz gebeliklere ozeniyoruz ama okadar zor ki surdurmek, dogurmak, bakmak

Gözünaydın ablacığım çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.Testten kaç gün sonra çağırdılar seni kese için? Dün doktorumla konuştum şuan sevinmek için erken keseyi görelim 12 gün sonra dedi dua edin inşallah bende keseyi göreyim

Kızlar benim hormonlarda amh progesteron testimde hiç bı sorun yokmuş üniversite hastanesine gitmiştim zaten aşılama ile devam edelim hem yumurtaliklarini takip edelim dedi ücretsiz yaptığı için kabul ettim
Sevindim kuzum. İnşallah bu sefer iyi olacak. İçime iyi şeyler doğuyor bu aylar hepimize güzel haberler getirsin

Test gunum 27 siydi cnm bugun cagirmisti yani tam 11 gun gecmis. Kalbim dualarim seninle kardesim insallah guzel haberler ver bize. Hayir mubarek gun tum kalbimle diliyorum

Test gunum 27 siydi cnm bugun cagirmisti yani tam 11 gun gecmis. Kalbim dualarim seninle kardesim insallah guzel haberler ver bize. Hayir mubarek gun tum kalbimle diliyorum
Benim test günüm yarın yani 10 gün sonra çağırmış oluyor.Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın inşallah

Peki emseyde rapor olayı var mı ???

zeynepppppppp canım sen de bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorsun değil mi? Merkeze karar verdin mi?
Yok cnm karar veremedim ama araştırıyorum

Emsey tüp bebek merkezi
Bürüksel tüp bebek merkezi
Özel Başkent tüp bebek merkezi
Acıbadem maslak tüp bebek mrkzi Bülent tıraş
Şişli memorial

Bunları düşünüyorum araştırıyorum hala karar veremedim hala.

Bugun sirada beklerken benden once bi bayan aglayarak cikti kocasina ve kimse orda yakinlarina sariliyordu esime dedim ki yazik Allah yardim etsin ay ne zor ya cok kotu oldum. Birde ogrendikki tutmus kadin 7 senedir hamile kalamiyormis baska yerde 3 defa denemisler .. Allahim kimseyi boyle imtihan etmesin tuylerim diken diken oldu. Esime dedim cok sukur bin sukur Cenabi Allah bize boyle nasip kildi ..

Guzel haberlerin arasina benim kotu haberimi sıkıstırayim da cikayim:)
Degerim en son 1900 e cikmisti. Doktor olusum goruyorum diyordu. Bugun yine cagirdi. Yine ufak bir kese var gibi dedi. Hcg istedi yeniden maalesef 1600lerde cikti. Pazartesi son kez sanirim cagirdi yine test yaptirarak gitmemi istedi. Dıs gebelik olabilir maalesef. Kismette bunu yasamak da varmis. Insallah hayirlisiyla kolay atlatirim.
Rabbim sinavimizi zorlastirmasin kolaylastirsin.

Rabbim yardımcın olsun dış gebelik olsa acaba daha yükselmezmiydi değer hakkından hayırlısı Rabbim kolaylastırsın.bugun bende bir arkadaştan haber aldım eşi azospermli idi artık takviyelerle sperm çıkışı başlamış hamile kalmış kadar sevındık inşallah geriside gelir kaan aydosun hastaları onlarda

Brn dis gebeligin tuplere yerlesip de tuplere alacak boyuta gelmesinden korkuyorum. Doktor yukselmeye devam ederdi dedi ama bilmiyorum hic.

Dış gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum. Doktorunuz sizi vajinal muayene etti mi acaba? Betahcg 1500 ü geçtikten sonra vajinal olarak kese görünmeli. Benim değerim düşük başladı önce düzenli arttı. Sonrasında 10 gün sonra ultrasona girin demişlerdi. Ultrasonda kese görünmeyince hcg baktık ki 200lerde kalmış 2000e çıkması gereken zamanda. İlaçları bıraktığım halde değerim azar azar artmaya devam etti. 300 lerde iken tüpümde şüpheli sıvı göründü. İlaçları bırakana kadar ciddi bir ağrım kanamam olmadı.
Niye uzun uzun yazdım. 1600 gibi bi değerle kesenin vajinal görünmesi gerek. Tüpte ise de tespit edilmesi lazım. Ağrıya kanamaya sebep olurdu diye de düşünüyorum.
Uzun süre bu belirsizliği de yaşadığım için konuyla ilgili ne var ne yok okudum. Her gebelik kese görünene kadar dış gebelik olma riski var değer ne kadar normal de olsa düzgün de artsa. Ama çok düşük veya fazla yüksek başlayan değerler, düzenli artmayıp yavaş yavaş yükselen değerler şiddetli kasık ağrısı ve kanama vs. kese görünme vakti gelmeden erken dış gebelik şüphesi oluşturuyor.
İnşallah sizinki sağlıklı bir gebeliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…