Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
moonlovers Canim tam gunune gore yani Pazartesi verecegin kana gore konusalim. Bak bazilarinin idrarda hic cikmiyor kanda cikiyor. Birkac gun daha sabret uzulme kimseyle kendini kiyaslama .. bu bikac gun cok onemli senin icin, ilgini dagit kafani bosalt Ptesi git guzelce kanini ver. Dualarim seninle

Arkadaşlar çakşır kökünü nasıl kullanmalıyız ?

Arkadaşlar çakşır kökünü nasıl kullanmalıyız ?
Çay bardağının 4/1 oranında çakşır suyu koyuyorsunuz üstünü su. Zaten hazır aldıysanız genelde üzerlerinde yazıyor.

Çay bardağının 4/1 oranında çakşır suyu koyuyorsunuz üstünü su. Zaten hazır aldıysanız genelde üzerlerinde yazıyor.
Yok kök halinde aldık onu nasıl kullanmalıyız? Özellikle içilmesi gereken bi zaman var mı sabah gece gibi

Merhaba Arkadaşlar .2 ay önce 7. haftada bebeğin kalbinin durması sonucunda kürtaj oldum. Korunma süremiz bitti. Araştırmalara eşimden başlayalım dedik.Bende pko vardı zar zor doğal yolla gebe kalmıştım.Eşimin sperm analizinde Perhiz süresi 3 gün, Sperm sayısı 72
milyon.Miktar,Renk,Ph,Likefaksiyon,Vikozite,Aglütinasyon değeri normal aralıkta.Lökosit 1 milyon.Fakat Total Hareketi %35 --- Hızlı ileri hareketi %5 ,Yavaş ileri hareketi%30,Yerinde hareketi%10,Hareketsizler ise %55. Morfoloji testinde ise %2 Normal değeri tespit edildi.
Baş anormalileri %53, diğer anormaller %45 tespit edildi.
Skrotal usg de ise sol testiste 2,5 mm reflü akımı izlendi.Grade 3 varikosel tespit edildi. Doktorda yoğunluktan ilgilenememiş ameliyattan bahsetmiş.Lütfen tecrübeli arkadaşlarım akıl verin bu sonuçlar neye işaret ediyor?

Ah canım bilmiyorum ki ne denmeli.. böyle oluyor mu belki kanda çıkar. Ya nasip ya kısmet.
Bugün eşim üroloğa gitti iki tarafta da 3 mm varikosel var sanırım yaza ameliyat olacak 3 negatif denemeden sonra ameliyata karar verdik,ki biz bu doktora 4 yıl önce gittiğimizde sayınız iyi yeni de evlisin ameliyata gerek yok demişti şimdi durum değişti bakalım kesin sonuca göre yolumızı değiştireceğiz

Nasip cnm pazar günü test günüm hakkımda hayırlısı olsun moralim keyfim iyi nasipte yoksa üzülmenin bi faydası olmaz.

Bu doktorlar beni kendilerinden soğuttular resmen.
Nasip canım herşey nasip gerçekten. Varikosel olup da tutan var DNA hasarı olup yine tutan var. Sizde DNA hasarıda yok. Son denemeyi yaparken testi tekrarladınız mı?
İnşallah kan testinde çıkar. Rabbimden hayırlısını istemek lazım.
Bizde varikosel ameliyatı olduk hala var. Korkar oldum tüp bebek tutar mı tutmaz mı diye...
Afilimin eşimde de varikosel vardı DNA hasarını düzelttiler normal hamile kaldı.
Tüp bebekte galiba merkez çok önemli.

Dna bizde 7,bugün doktorda öyle dedi bu değerden kötü değerle hamile kalınıyor daha iyisi ile hamile kalınamıyor diye Bende soğudum artık doktorlardan ne dediklerini ne yaptıklarını bilmiyorlar .Doktor bu sorunu ortadan kaldırın dedi bilmiyorum artık yaza kadar neler değişecek hayatımizda

Cok tesekkur ederim ilginiz icin.
Benim degerim 19la baslamisti. Artmaya devam etti. Ben de bakiyorum agri kanama ve duzensiz hcg artisi genelde belirtileri. Benim degerim bugune kadar yukselisteydi diyebilirim. Agrim yok, kanamam da. Brlki progestandan dolayi kanama engelleniyor olabilir. Sadece hafif kahve akinti geldi 1-2 defa.
1 haftadir siyah bir nokta var ve doktor bu olabilir dedi. Hatta her iki doktorum da aynisini dedi. Hatta dun gittigim yumurtaliklarin tertemiz dis gebelik oldugunu dusunmuyorum dedi.
Siyah noktanin rahim ici mi yoksa yumurtalikta mi oldugunu ultrasonla anlayabilirler mi?
Korkum dis gebelikse gec kalmak.
Size de cok gecmis olsun. Kemoterapide kullanilan ilacla mi dusuk oldu?

_kunfeyekun_ Canim insallah hersey yolundadir, bi baska dr dahami gitsen diyorum .. Dualarim seninle
Allah razi olsun abla. 2 doktora gidiyorum. Digeri de pazartesi bir daha bakalim demisti.

Eşim kökünü almış. Rendeleyip toz haline getirip balla ya da keçiboynuzu pekmeziyle karıştırıp yedirmeyi düşünüyorum.
Siz bilirsiniz suyunu bardaga döküp ustune su koyuyorsunuz bu kadar .

Arkadaşlar size bişey daha sormak istiyorum sperm sayısı çok düşük olduğunda morfolojik değerlendirme bakılamıyor mu. Eşimin sperm sayısı çok düşük iki kere spermiyogram yaptırdık ama ikisinde de sayı düşük değerlendirme yapılamadı dendi. Acaba yapılan yerle mi alakalı. Bu arada İzmirdeyim. Testlerin biri biolab da diğeri ege üniversitesinde yapıldı. İzmirde başka yaptırabileceğimiz güvenilir bir laboratuvar var mı bildiğiniz?

İnşallah dış gebelik değildir. Gerçi değil gibi duruyor ama hayırlısı olsun.
Benim durum biraz farklı. Aslında dediğin iğne için uygundu durumum değer fazla yüksek olmadığı için. Ama benim miyomlarım da vardı. Transferlerden önce histereskopi ile bakmıştı hoca rahim iç bölgesini etkilemediği için ameliyatı önermedi. Ama bu durumda seçenek sundu isterseniz tek operasyonla hem miyomlar temizlensin hem tüpe bakılsın orada ise gereken yapılsın diye. Biz de kabul ettik. O İğne de çok masum değil. Bir de tekrarlama ihtimali yüksek oluyor.Yani tüpüm alındı laparoskopi ile.

Iste benim korktugum da tuplerimin alinmasi. Tek tuple mi tedaviniz devam ediyor

Sanirim 1 milyonun alti bakilamiyor

Iste benim korktugum da tuplerimin alinmasi. Tek tuple mi tedaviniz devam ediyor
Acaba kimyasal gebelik olabilir mi dış gebelik değilde. Tabi inşallah her ikiside değildir ve pazartesi gittiğinizde güzek sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…