Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Veririm mutlaka tabi ama sen aradin mi hazirana kadar senden yapmanızı isteyecekleri tahliller olacak rahim filmi falan bunları hazırlaman gerek.ben ilk tüp bebek denememde herşeyi hazırlayıp gitmiştim bir eşimi hzirlamamistim vitaminlerle falan o yüzdende hüsranla sonuçlandı

Hiranur3434 okudum dua ettim. Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Morfolojiye ayrıntılı baktırdınız mı? Eğer tek bir anomalide sorun varsa düzelme ihtimali zayıf ama anomali baş kuyruk ve boyunda dağılıyorsa düzelme ihtimali var.
D vitamini, omega 3, e vitamini, çinko morfolojiyi düzeltebiliyor. Geçmiş olsun.

Eşin iyi bir üroloğa gitsin. Altında yatan bir sebep vardır mutlaka. Varikosel var mı diye baktırsın. Hiç birşey yoksa takviyelere başlamanı öneririm. Değerler çok imkansız değil.

Öncelikle geçmiş olsun morfoloji düzeltilmez ise sorun olabiliyor gebelik için,ama bence önce emin olmalısınız bazı lap sonucları doğru olmuyor nerde baktırdınız eğer ank da ise tavsiye ediceğim laplar var ayrıntılı bakıyor Saklicennet arkadasımın söylediği gibi bi bölgede yüksek bi anormallik yoksa düzelir bizimki 0 dan 1 e çıktı

Canım saraçoğlu çoban çökerten otunu öneriyor kaynamıs suya 1 tatlı kasıgı atıp 6-7 dk daha kaynatıp ilk bi hafta sabah aksam sonra sadece aksamları icir esine yaklasık 1,5 ay kadar kullanın şifa olur inşallah birde e vitamni iyi gelirmis

Günaydın cnm iyi olmaya çalışıyoruz. Okuldayım tek dersim kaldı. Derse girmeyi bekliyorum. Bitse de gitsem evime, dinlensem. Haftada 30 saat zorluyor beni gerçekten. Birdaha asla 30 saat almak istemiyorum
Zeynep etiket yapmamışsın yeni gördüm :) iyi geceler o zaman

Evet dua edince her sey daha guzel ilerliyor canim .Bunu fark etmen de cok guzel .Mesela ben önceden cok zikir cekemiyordum ama hamile kalmaya çalıştığım donemde aliskanlik haline getirdim ve cekmeyince o huzursuzlugu hissediyorum.Cok sukur kalbimize ferahlik veren bir Rabbimiz var.Insallah burdaki tüm arkadasladimiz da muradina erer.

Eşin iyi bir üroloğa gitsin. Altında yatan bir sebep vardır mutlaka. Varikosel var mı diye baktırsın. Hiç birşey yoksa takviyelere başlamanı öneririm. Değerler çok imkansız değil.
Canım takviye derken ilaçmı ? İnşallah gidecek üroloğa var istanbulda önereceginiz iyi bir ürolog

Canım takviye derken ilaçmı ? İnşallah gidecek üroloğa var istanbulda önereceginiz iyi bir ürolog
Sonucu öğrenin doktor vitamin vs verir zaten. Bizlerde yardımcı olmaya çalışırız. Levent Türk Emre Bakırcıoğlu Teoman Cem Kadıoğlu. Bunlar iyi ürologlar. Tahlil sonuçlarınla giderseniz araştırabilirsiniz. Biz Levent’e gittik pek işe yaramadı Kaan aydosa gittik aynı şeyleri söyledi. Sizde gidebilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…