- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Veririm mutlaka tabi ama sen aradin mi hazirana kadar senden yapmanızı isteyecekleri tahliller olacak rahim filmi falan bunları hazırlaman gerek.ben ilk tüp bebek denememde herşeyi hazırlayıp gitmiştim bir eşimi hzirlamamistim vitaminlerle falan o yüzdende hüsranla sonuçlandıAy cnm git bi görüş detaylı bilgi al bana da aktar. Fiyatta indirim ne kadar, uygulamaları nasıl, vs... gerçi biraz bilgi topladım ama sen gidince daha net öğrenirsin. Ben muhteşem 9 haziranda gidicem 10 yada 11 haziranda tedaviyebaşlıycam. Böyle beklemek istemiyorum cnm zaman geçiyor. Bürüksel tüp bebek merkezine de git görüş cnm. Bana bilgi ver lütfen
Çek canım 707 ya Varis 100 de ya Şafi çekebilirsin.Saklicennet canım ben adet oldum bu dualar ayet sanırım bende Hira arkadaşimiz için zikirleri çekeyim mi ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir zikirlerini
Bilmeden yapılan hiçbirşey günah değildir canım olsun. Bundan sonra ben dikkat ederim adettiler içim Esma da eklerim.Bende adetliyim ben okudum günah mı ??? Okunamıyor mu ???
amn canm alah razi olsunn iyki varsnzHiranur3434 okudum dua ettim. Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Test sonucunuz çıktı mı?@Zeynep6302 ben haftaya Memorial ile ön görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler bende düşünüyorum yavaştan bana kalsa Mayıs'ta da başlayacağım tüp bebeğe tabi bir aksilik olmazsa
Morfolojiye ayrıntılı baktırdınız mı? Eğer tek bir anomalide sorun varsa düzelme ihtimali zayıf ama anomali baş kuyruk ve boyunda dağılıyorsa düzelme ihtimali var.Arkadaşlar hep uzaktan takip ediyorum siteyi. Canım çok sıkkın. 1 yıldan fazla oldu gebe kalamadım. Artık saymiyorum aylar gelip geçiyor. Benim problemlerim vardı tedavi oldum şuan iyiyim. Ama eşimin sperm sayısı ve hızı iyi olmasına rağmen morfoloji sıfır çıktıne yapmam lazım...
Eşin iyi bir üroloğa gitsin. Altında yatan bir sebep vardır mutlaka. Varikosel var mı diye baktırsın. Hiç birşey yoksa takviyelere başlamanı öneririm. Değerler çok imkansız değil.Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah
Yok canım daha çıkmadı yarın çıkacak inşallah iyi çıkar pehriz iki buçuk gündü inşallah o etkilemezTest sonucunuz çıktı mı?
Öncelikle geçmiş olsun morfoloji düzeltilmez ise sorun olabiliyor gebelik için,ama bence önce emin olmalısınız bazı lap sonucları doğru olmuyor nerde baktırdınız eğer ank da ise tavsiye ediceğim laplar var ayrıntılı bakıyorArkadaşlar hep uzaktan takip ediyorum siteyi. Canım çok sıkkın. 1 yıldan fazla oldu gebe kalamadım. Artık saymiyorum aylar gelip geçiyor. Benim problemlerim vardı tedavi oldum şuan iyiyim. Ama eşimin sperm sayısı ve hızı iyi olmasına rağmen morfoloji sıfır çıktıne yapmam lazım...
Arkadaşlar hep uzaktan takip ediyorum siteyi. Canım çok sıkkın. 1 yıldan fazla oldu gebe kalamadım. Artık saymiyorum aylar gelip geçiyor. Benim problemlerim vardı tedavi oldum şuan iyiyim. Ama eşimin sperm sayısı ve hızı iyi olmasına rağmen morfoloji sıfır çıktıne yapmam lazım...
Zeynep etiket yapmamışsın yeni gördüm :) iyi geceler o zamanGünaydın cnm iyi olmaya çalışıyoruz. Okuldayım tek dersim kaldı. Derse girmeyi bekliyorum. Bitse de gitsem evime, dinlensem. Haftada 30 saat zorluyor beni gerçekten. Birdaha asla 30 saat almak istemiyorum
Evet dua edince her sey daha guzel ilerliyor canim .Bunu fark etmen de cok guzel .Mesela ben önceden cok zikir cekemiyordum ama hamile kalmaya çalıştığım donemde aliskanlik haline getirdim ve cekmeyince o huzursuzlugu hissediyorum.Cok sukur kalbimize ferahlik veren bir Rabbimiz var.Insallah burdaki tüm arkadasladimiz da muradina erer.Günaydın kızlar bende evdeyim yatıyorum dr 1 ay daha rapor verdi tehlike geçti diyebilmek için 1 ay hiç kanamaman olması gerekiyor o yüzden dinlenmen gerekiyor dedi Rabbim başta sizlere sonra isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin kızlar ben tüp bebeğe başlayacağız diye eşime arjinin çinko ve pharmaton veriyordum gerçi önceden de kullandık da o zaman yanında birçok şey kullanıyorduk arjinin solgar öyle pahalı da değil tavsiye ederim ama en önemlisi odak noktamızdan çıkarıp bol duaymış herkes diyordu inanmıyordum nasıl stres yapmıcam nasıl aklımdan çıkaracam diyordum bir de tabi vakti zamanı gelmiş demekki
Canım takviye derken ilaçmı ? İnşallah gidecek üroloğa var istanbulda önereceginiz iyi bir ürologEşin iyi bir üroloğa gitsin. Altında yatan bir sebep vardır mutlaka. Varikosel var mı diye baktırsın. Hiç birşey yoksa takviyelere başlamanı öneririm. Değerler çok imkansız değil.
Cnm alah razi olsun cok.saollHiranur3434 arkadaşımız için okudum dua ettim yavrusuna çabucak kavussun inşallah
Sonucu öğrenin doktor vitamin vs verir zaten. Bizlerde yardımcı olmaya çalışırız. Levent Türk Emre Bakırcıoğlu Teoman Cem Kadıoğlu. Bunlar iyi ürologlar. Tahlil sonuçlarınla giderseniz araştırabilirsiniz. Biz Levent’e gittik pek işe yaramadı Kaan aydosa gittik aynı şeyleri söyledi. Sizde gidebilirsiniz isterseniz.Canım takviye derken ilaçmı ? İnşallah gidecek üroloğa var istanbulda önereceginiz iyi bir ürolog
Annene mi? Ne kadar yoksun. 3/4 gün ise listeden çıkarmam. Diğerlerine okursun.Saklicennet canım ben yoldayım dualara katilamayabilirim biraz yoğunum bu aralar hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?