Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
P Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
D Duygu1701
Hiranur3434
@Sosyeteyorgunu

İsminı yazmayı unutmuş olduğum Kişiler olabilir.
Bazı arkadaşlardan geri bildirim gelmedi. Devam veya tamam durumunuzu yazabilirseniz sevinirim.
Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin.

Dua ederken tüm peygamberlerin özellikle Peygamberimizin ve ashabının hürmetine dualarımızın kabulünü isteyelim. Selevat getirmeyi de unutmayalım. Duaların da bir anahtarı vardır. Kim anne babasına peygamberimize dua etmezse duası yarım olur. Bir kapıyı açabilmek için ilk önce anahtarı kullanmak gerek bilginiz olsun.

Not: sıra gözetmiyorum. Tedavide olan arkadaşların önceliği var. Listeden ismini çıkarmış olduğum zor durumda olan arkadaşlar. Dua istediğinizde lütfen beni etiketleyin. İsim yazıp yazmaması önemli değil. Ben duanızı yaparım. Eminim ki yapacak olan arkadaşlar da olacaktır. Özellikle @gmz1990 tedaviye başlıyorsun diye biliyorum. Beni bilgilendir. Ben duanı yapacağım.

@Hiranur3434 arkadaşımız için okumalarımızı yapacağız. Tüp bebek tedavisi görüyor.

7 ayetel kursi okuyup arkadaşımızı ve bebeklerini Allah’a emanet etmek için duasını yapalım. Allah emanetlerini en iyi gözetendir.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(41 defa )
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
Namaz kılan arkadaşlar namaz bitiminde dua ederlerse sevinirim.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

smyr35 etiketledim ama çıkmamış. Listede eklisin dualara katılabilirsin. Listeyi tekrar attığımda yazarım.

Okudum arkadaşımıza dua ettim rabbim yavrularına kavuştursun inşşş

Arkadaşlar hep uzaktan takip ediyorum siteyi. Canım çok sıkkın. 1 yıldan fazla oldu gebe kalamadım. Artık saymiyorum aylar gelip geçiyor. Benim problemlerim vardı tedavi oldum şuan iyiyim. Ama eşimin sperm sayısı ve hızı iyi olmasına rağmen morfoloji sıfır çıktı ne yapmam lazım...

Cnm çok kötü değil aslında panik yapma. Dr gittiniz mi, ilaç kullanıyor musunuz ??

Cnm çok kötü değil aslında panik yapma. Dr gittiniz mi, ilaç kullanıyor musunuz ??
Evet ben kendim için gidiyordum hiç bir sıkıntım yok eşimde çıktı doktorumuz tekrar test istedi sonuclar bunlar öbür teste aşılamada olmaz tüp bebek olır demişti bayagı düşük demişti normal yolla olmazmıs
Benim prolaktinim yüksek diye parlodel kullanıyorum . İstanbulda dr. Ayse büyük öğüte gidiyorum

Birde testin altında oligoastenozoospermi tanısı konulmustur yazıyor pek anlamadım ne demek bilen varmı

Sayınızı yükseltin biraz. Hızınız biraz düşük onun içinde promen k kullanabilirsiniz. Biz hız için kullandık 4 ay baya yol katettik. Kavrulmamış Ceviz fındık fıstık ve kabak çekirdeği bir avuç yesin hergün. Bi de günde 3/4 tane havuç yesin. Keçi boynuzu kürü de sayıya iyi gelir cnm

Çok teşekkğr ederim canım yarın doktora gidecegiz bakalım o ne diyecek

Saklicennet canım ben adet oldum bu dualar ayet sanırım bende Hira arkadaşimiz için zikirleri çekeyim mi ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir zikirlerini

zeynepppppppp ben haftaya Memorial ile ön görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler bende düşünüyorum yavaştan bana kalsa Mayıs'ta da başlayacağım tüp bebeğe tabi bir aksilik olmazsa

zeynepppppppp ben haftaya Memorial ile ön görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler bende düşünüyorum yavaştan bana kalsa Mayıs'ta da başlayacağım tüp bebeğe tabi bir aksilik olmazsa

Ay cnm git bi görüş detaylı bilgi al bana da aktar. Fiyatta indirim ne kadar, uygulamaları nasıl, vs... gerçi biraz bilgi topladım ama sen gidince daha net öğrenirsin. Ben muhteşem 9 haziranda gidicem 10 yada 11 haziranda tedaviyebaşlıycam. Böyle beklemek istemiyorum cnm zaman geçiyor. Bürüksel tüp bebek merkezine de git görüş cnm. Bana bilgi ver lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…