- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
P Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
D Duygu1701
Hiranur3434
@Sosyeteyorgunu
İsminı yazmayı unutmuş olduğum Kişiler olabilir.
Bazı arkadaşlardan geri bildirim gelmedi. Devam veya tamam durumunuzu yazabilirseniz sevinirim.
Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin.
Dua ederken tüm peygamberlerin özellikle Peygamberimizin ve ashabının hürmetine dualarımızın kabulünü isteyelim. Selevat getirmeyi de unutmayalım. Duaların da bir anahtarı vardır. Kim anne babasına peygamberimize dua etmezse duası yarım olur. Bir kapıyı açabilmek için ilk önce anahtarı kullanmak gerek bilginiz olsun.
Not: sıra gözetmiyorum. Tedavide olan arkadaşların önceliği var. Listeden ismini çıkarmış olduğum zor durumda olan arkadaşlar. Dua istediğinizde lütfen beni etiketleyin. İsim yazıp yazmaması önemli değil. Ben duanızı yaparım. Eminim ki yapacak olan arkadaşlar da olacaktır. Özellikle @gmz1990 tedaviye başlıyorsun diye biliyorum. Beni bilgilendir. Ben duanı yapacağım.
@Hiranur3434 arkadaşımız için okumalarımızı yapacağız. Tüp bebek tedavisi görüyor.
7 ayetel kursi okuyup arkadaşımızı ve bebeklerini Allah’a emanet etmek için duasını yapalım. Allah emanetlerini en iyi gözetendir.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(41 defa )
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
Namaz kılan arkadaşlar namaz bitiminde dua ederlerse sevinirim.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
P Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
D Duygu1701
Hiranur3434
@Sosyeteyorgunu
İsminı yazmayı unutmuş olduğum Kişiler olabilir.
Bazı arkadaşlardan geri bildirim gelmedi. Devam veya tamam durumunuzu yazabilirseniz sevinirim.
Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin.
Dua ederken tüm peygamberlerin özellikle Peygamberimizin ve ashabının hürmetine dualarımızın kabulünü isteyelim. Selevat getirmeyi de unutmayalım. Duaların da bir anahtarı vardır. Kim anne babasına peygamberimize dua etmezse duası yarım olur. Bir kapıyı açabilmek için ilk önce anahtarı kullanmak gerek bilginiz olsun.
Not: sıra gözetmiyorum. Tedavide olan arkadaşların önceliği var. Listeden ismini çıkarmış olduğum zor durumda olan arkadaşlar. Dua istediğinizde lütfen beni etiketleyin. İsim yazıp yazmaması önemli değil. Ben duanızı yaparım. Eminim ki yapacak olan arkadaşlar da olacaktır. Özellikle @gmz1990 tedaviye başlıyorsun diye biliyorum. Beni bilgilendir. Ben duanı yapacağım.
@Hiranur3434 arkadaşımız için okumalarımızı yapacağız. Tüp bebek tedavisi görüyor.
7 ayetel kursi okuyup arkadaşımızı ve bebeklerini Allah’a emanet etmek için duasını yapalım. Allah emanetlerini en iyi gözetendir.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(41 defa )
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
Namaz kılan arkadaşlar namaz bitiminde dua ederlerse sevinirim.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin cnm alh razi olsun
Amn cnm alah razi olsnn cnmmHiranur3434 için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 musevet cnm ben anlıyorum
Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah
Evet ben kendim için gidiyordum hiç bir sıkıntım yok eşimde çıktı doktorumuz tekrar test istedi sonuclar bunlar öbür teste aşılamada olmaz tüp bebek olır demişti bayagı düşük demişti normal yolla olmazmısCnm çok kötü değil aslında panik yapma. Dr gittiniz mi, ilaç kullanıyor musunuz ??
Prolaktinim cokta yüksek değildi suanda düşmüştür . Bu ay esimde sıkıntı var diye öğrendikCnm çok kötü değil aslında panik yapma. Dr gittiniz mi, ilaç kullanıyor musunuz ??
Sayınızı yükseltin biraz. Hızınız biraz düşük onun içinde promen k kullanabilirsiniz. Biz hız için kullandık 4 ay baya yol katettik. Kavrulmamış Ceviz fındık fıstık ve kabak çekirdeği bir avuç yesin hergün. Bi de günde 3/4 tane havuç yesin. Keçi boynuzu kürü de sayıya iyi gelir cnmTotal sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah
Çok teşekkğr ederim canım yarın doktora gidecegiz bakalım o ne diyecekSayınızı yükseltin biraz. Hızınız biraz düşük onun içinde promen k kullanabilirsiniz. Biz hız için kullandık 4 ay baya yol katettik. Kavrulmamış Ceviz fındık fıstık ve kabak çekirdeği bir avuç yesin hergün. Bi de günde 3/4 tane havuç yesin. Keçi boynuzu kürü de sayıya iyi gelir cnm
Saklicennet canım ben adet oldum bu dualar ayet sanırım bende Hira arkadaşimiz için zikirleri çekeyim mi ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir zikirlerini
Ayet ya canım tereddüt ettimBende adetliyim ben okudum günah mı ??? Okunamıyor mu ???
zeynepppppppp ben haftaya Memorial ile ön görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler bende düşünüyorum yavaştan bana kalsa Mayıs'ta da başlayacağım tüp bebeğe tabi bir aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?