Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim biz cakşır otu kullaniyoruz ama o morfolojiye iyi gelmiyor mu acaba? Çoban çokerten direk morfolojiye mi etki ediyor? Keçi boynuzu da kullaniyoruz o e vitamiji barindiriyormus. Acaba ilaç falan mi alsak. Kafam allak bullak

İstanbul Çapa'da yaptırdık biz

Evet ayrintili bakmışlar. Baş %94 boyun%60 kuyruk %48 yazıyor. Ne demek tam anlayamıyorum. Üzerinde de normal %0 Anormal %100 yazıyor

Sonuçlarımızda sperm sayısı 20 milyon. Toplam sperm sayısı 108.400.000 ileri hareket%60 yerinde hareket%12 hareketsiz%28 toplam hareketli sperm sayısı:65 milyon. Yuvarlak hücre sayısı:600.000 morfoloji: Normal%0 Anormal%100 baş:%94 boyun% 60 kuyruk%48 stoplazmik parcaçik%0 defektli sperm sayısı: 2.02

Siz bunu nerede yaptırdınız acaba.bizde morfoliji sıfır gördüğümuz zamanlar oldu Memorial da yaptirdigimizda diğer yerlerde hep %1 yada 2 çıkıyor galiba düzelmesi en zor olan bu .
Ama düzelir inşallah mutlaka iyi bir ürolog a gidin

Siz bunu nerede yaptırdınız acaba.bizde morfoliji sıfır gördüğümuz zamanlar oldu Memorial da yaptirdigimizda diğer yerlerde hep %1 yada 2 çıkıyor galiba düzelmesi en zor olan bu .
Ama düzelir inşallah mutlaka iyi bir ürolog a gidin

Çapa'da yaptırdık

S
Siz ne kadardır istiyorsunuz? Duzelmek icin birsey kullandiniz mi?

Canim biz cakşır otu kullaniyoruz ama o morfolojiye iyi gelmiyor mu acaba? Çoban çokerten direk morfolojiye mi etki ediyor? Keçi boynuzu da kullaniyoruz o e vitamiji barindiriyormus. Acaba ilaç falan mi alsak. Kafam allak bullak
Caksır otuda iyiymiş evet coban cokerten direkt morfolojiyi etkılıyor saracoglundan arastırabılırsın

Bu testten iki hafta evvel Haseki'de yaptırmıştık. Sperm sayısı(toplam sperm sayisi degil) 50 milyon cikmisti.(1cc'de) ileri hareket %40 yerinde hareket %30 çıkmıştı. Ordaki doktor problem yok demişti. Ancak morfolijiye falan bakmamişlar. Şimdi biraz bitkisel şeyler deneyip tekrar test yaptircaz. Maddi durumumuz suan iyi degil iyi bir doktora gidemeyiz malesef. Yuvarlak huçre sayisi 600.000 diyor. Aslinda 5milyondan az olan normalmiş. Hasekidekinde de lökosit görüldü diyordu. Bu da etkiliyor mudur? Bunun icin de ısırgan otu kullanmayı düşündüm de. Ne dersiniz?

Kızlar aranızda eşimde süt hormonu yüksek olan beyinde hipofiz bezi bulunan varmı ?? Gebeliğe engel mi??
Çünki doktor boşuna uğraşma senin çocugun olmaz dedi

Canım sayıniz kötü değil ama morfoliji sıkıntı olabilir ama oda düzelir inşallah.esiniz sigara iciyirsa bıraksın emodex bence morfoliji ye iyi geliyor içinde çoban çökerten ,üzüm çekirdeği özü var ve sperme iyi gelen birçok şey var onu alıp kullanabilirsiniz .incir tuketsin eşiniz.benim hikayem uzun üç yıldır uğraş veriyorum kayiplarim var inşallah sen benim yaşadığım talihsizlikleri yaşamaz yavruna çabuk kavuşursun.dedigim gibi çok vahim değil.ama eşini ürolog görsün varikosel varmı baksın

Kızlar aranızda eşimde süt hormonu yüksek olan beyinde hipofiz bezi bulunan varmı ?? Gebeliğe engel mi??
İlk defa duyuyorum eşiniz azospermi mi doktor neye dayanarak bunu söyledi.

Yok sigara kullanmıyor kola kahve bile içmez. Evet bazı takviyeler kullanacağım inşallah.sayı böyle iyiyken morfoloji neden kötü oluyor ki? Varikosel olsa sayı ve hız da düşük olmaz mıydı?

Yok sigara kullanmıyor kola kahve bile içmez. Evet bazı takviyeler kullanacağım inşallah.sayı böyle iyiyken morfoloji neden kötü oluyor ki? Varikosel olsa sayı ve hız da düşük olmaz mıydı?
Bilmiyorum bir ürolog görsün eşinizi muayene etsin

Böyle kesin konuşan doktorlar bana iğreti geliyor. Benim de rahmim tersti. Dedi senjn olmaz çocuğun. Teyzem düzeltti rahmiki. Tekrar gittim doktor dilini yuttu şaşkınlıktan.

Böyle kesin konuşan doktorlar bana iğreti geliyor. Benim de rahmim tersti. Dedi senjn olmaz çocuğun. Teyzem düzeltti rahmiki. Tekrar gittim doktor dilini yuttu şaşkınlıktan.
Peki bu grupta eşindeki süt hormonu nedeniyle çocuğu olmayan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…