Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dr.unu degistirmekle bence iyi yapmissin. Tabiki kanamam olmuyorsa gecmistir. Seninde oyle bisey olacak diye bir sey yok ama ben bi gun gecti diye seviniyorum bi kac saat sonra yine basliyor. Ama benim durum farkli canim. Sen yine dikkat et cok ayakta kalma cok is yapma. Dinlenmeye gayret goster. Bu arada gecmesine cok Sevindim

Senin durum nedir canım ? Sürekli devam edicek mi lekelenmelerin.
Kuzum annemde kalıyorum bi 15 gün daha burda kalıcam doktor kontrolüne gidene kadar . Sağolsun annem ayağa bile kaldırmıyo Allah razı olsun rabbim başımdan eksik etmesin. Namazlarımı kılamıyodum ama bugunden sonra devam edicem insallah oturarakta olsa . Bu arada cok sağol canım Rabbim karnındakini sağlıkla sıhatla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar eşim test verecek dua edin morfoliji biraz daha yükselsin.en son ocakta test vermişti esim

Ctesi Pazar cok cok yoruldum. Dugune gidip oynadim bile yeni gelinsin dediler .. Misafir vs .. Indir kaldir surekli vitrinin gozunden malzeme cikart .. misafir agirla ev temizle .. valla dizlerimin uzerinde pas pas bile yaptim. Cok sukur bin sukur sagligim da elveriyor. Carsamba kontrolumuz var bakalim dr um ne diyecek ..

Bende yurtdışına dönüyorum cnm bi süre yoğunum hazırlık yolculuk falan birde.saat farkı olacak gideceğim yerde bu tura katılmayacağım bende Saklicennet

Saklicennet canım sen beni çıkart istersen ben pek takip edemiyorum yoğunm bu aralar..

Günaydın cnm iyi olmaya çalışıyoruz. Okuldayım tek dersim kaldı. Derse girmeyi bekliyorum. Bitse de gitsem evime, dinlensem. Haftada 30 saat zorluyor beni gerçekten. Birdaha asla 30 saat almak istemiyorum

Günaydın kızlar bende evdeyim yatıyorum dr 1 ay daha rapor verdi tehlike geçti diyebilmek için 1 ay hiç kanamaman olması gerekiyor o yüzden dinlenmen gerekiyor dedi Rabbim başta sizlere sonra isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin kızlar ben tüp bebeğe başlayacağız diye eşime arjinin çinko ve pharmaton veriyordum gerçi önceden de kullandık da o zaman yanında birçok şey kullanıyorduk arjinin solgar öyle pahalı da değil tavsiye ederim ama en önemlisi odak noktamızdan çıkarıp bol duaymış herkes diyordu inanmıyordum nasıl stres yapmıcam nasıl aklımdan çıkaracam diyordum bir de tabi vakti zamanı gelmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…