- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Tamam canım önemli değil. :) senin için sevindim miniğini de görürsün. :)Evet canım anneme duaları bı iki gün kacirabilirim şuan yoldayım sabah evde olucam uyurum falan
Canını sıkma lütfen düzelince illa olacak diye bir kaide yok sen Rabbime bırak bizim değerlerimiz düzelmişti o aylarda çok bekledim olacak diye olmadı resmen yıkıldım şubat ayında yaptığımız testte kadın doğumcu çok kötü dedi tüp bebek demişti ileri hızlı hareket yoktu aşılama yapılıp tutmamıştı onun için biz tedaviyi arayacağız ama Rabbimden umudu kesmeyeceğiz burada hamile kalan çoğu arkadaş da kötü değerlerle hamile kaldı içini ferah tut inşÖyle yapcaz insallah. Çok stres yaptim moralim bozuk. Düzelmeyenleri okudukca.
varikosel ve morfoloji sorunumuz var varikoselden ameliyat olcak ama hiç hormon testi yaptırmadıkCnm erkeklerden de hormon testi isteniyor spermlerde sıkıntı varsa. Herhangi bi gün gidebilir ve kan verip hormon testi yaptırabilir.
Canım bu tur beni yoksay çok fazla giremiyorum kimsenin hakkına girmek istemem Rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallahP Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
L Lavinyata
D Duygu1701
Hiranur3434
L Lavinyata
smyr35
İsminı yazmayı unutmuş olduğum Kişiler olabilir.
Bazı arkadaşlardan geri bildirim gelmedi. Devam veya tamam durumunuzu yazabilirseniz sevinirim.
Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin.
Dua ederken tüm peygamberlerin özellikle Peygamberimizin ve ashabının hürmetine dualarımızın kabulünü isteyelim. Selevat getirmeyi de unutmayalım. Duaların da bir anahtarı vardır. Kim anne babasına peygamberimize dua etmezse duası yarım olur. Bir kapıyı açabilmek için ilk önce anahtarı kullanmak gerek bilginiz olsun.
Not: sıra gözetmiyorum. Tedavide olan arkadaşların önceliği var. Listeden ismini çıkarmış olduğum zor durumda olan arkadaşlar. Dua istediğinizde lütfen beni etiketleyin. İsim yazıp yazmaması önemli değil. Ben duanızı yaparım. Eminim ki yapacak olan arkadaşlar da olacaktır. Özellikle @gmz1990 tedaviye başlıyorsun diye biliyorum. Beni bilgilendir. Ben duanı yapacağım.
@Perican01 arkadaşımıza okuyoruz. Allah evladını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin.
7 ayetel kursi
336 el Musavvir c.c
3 ihlas suresini okuyoruz.
(Hasta olan arkadaşlar el Musavvir i okuyabilirler. Bir de ya Mübdi 99 kez okuyabilirler.)
P Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
L Lavinyata
D Duygu1701
Hiranur3434
L Lavinyata
smyr35
İsminı yazmayı unutmuş olduğum Kişiler olabilir.
Bazı arkadaşlardan geri bildirim gelmedi. Devam veya tamam durumunuzu yazabilirseniz sevinirim.
Şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin.
Dua ederken tüm peygamberlerin özellikle Peygamberimizin ve ashabının hürmetine dualarımızın kabulünü isteyelim. Selevat getirmeyi de unutmayalım. Duaların da bir anahtarı vardır. Kim anne babasına peygamberimize dua etmezse duası yarım olur. Bir kapıyı açabilmek için ilk önce anahtarı kullanmak gerek bilginiz olsun.
Not: sıra gözetmiyorum. Tedavide olan arkadaşların önceliği var. Listeden ismini çıkarmış olduğum zor durumda olan arkadaşlar. Dua istediğinizde lütfen beni etiketleyin. İsim yazıp yazmaması önemli değil. Ben duanızı yaparım. Eminim ki yapacak olan arkadaşlar da olacaktır. Özellikle @gmz1990 tedaviye başlıyorsun diye biliyorum. Beni bilgilendir. Ben duanı yapacağım.
@Perican01 arkadaşımıza okuyoruz. Allah evladını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin.
7 ayetel kursi
336 el Musavvir c.c
3 ihlas suresini okuyoruz.
(Hasta olan arkadaşlar el Musavvir i okuyabilirler. Bir de ya Mübdi 99 kez okuyabilirler.)
Bende bugün bam yemiş gördüm geçmiş topiklerde cnmKizlar best e ne oldu 1 aydir yok
Canım o biraz uzaklaşmak istedi çok yiprandim uzaklasayim dedi böyle konuşmuştuk en sonKizlar best e ne oldu 1 aydir yok
Ama Bayadır yok. Galiba gelmemek üzere gitti. Bam bu kadar uzun sürmez.Bende bugün bam yemiş gördüm geçmiş topiklerde cnm
Bende bugün bam yemiş gördüm geçmiş topiklerde cnm
Canım o biraz uzaklaşmak istedi çok yiprandim uzaklasayim dedi böyle konuşmuştuk en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?