Noldu canim ?Bana ne oluyor kizlar
Hayırdır inşallah.Bana ne oluyor kizlar
Hayırdır inşallah.
Limonum bence o kız saklıyor göstermiyor kendini maşallah onlaraKizlar merhabalar
Cok sukur bugun bebislerimi gordum
Biri icin erkek dedi ama digeri bagdas kurmus gostermedi cinsiyetini.
Rahim agzi uzunluguna bakti eger bu uzunluk yeterli degilse dikis atiyorlarmis erken dogum riskine karsi Allah.a cok sukur oyle bir risk yok dikis atilmayacak dedi. Kanamalarin normal dedi. Kucuk bebis kanayarak yavas yavas atacak kendini dedi.
Bebislerin sagliklari da cok sukur iyiymis.
Allah.im sizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim arkadaslarim.
Hala inanamiyorum bebek goruntulerine, gobegime...
Inaniyorum kizlar inaniyorum ki sizlere de Allah nasip edecek...
Alah razi olsun canmmm amin cnmHiranur3434 için okudum. Allah hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin.
Çok şükür çok sevindim. Allah onları sana bağışlasın.Kizlar merhabalar
Rahim agzi uzunluguna bakti eger bu uzunluk yeterli degilse dikis atiyorlarmis erken dogum riskine karsi Allah.a cok sukur oyle bir risk yok dikis atilmayacak dedi. Kanamalarin normal dedi. Kucuk bebis kanayarak yavas yavas atacak kendini dedi.
Allah.im sizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim arkadaslarim.
Yöneticiler tarafından uygunsuz şeyler paylaşılınca uzaklaştırılıyorsun ona diyorlar.hani bam yazmışsın iz ya bende onu anlamadım ne diye sordum ah şu otomatik klavye
ayy bir minis ki sorma. erkek bebek daha guclu kuvvetli ama digeri boyle daha narin sanki. Ama saglikli olsunlarda erkek kiz farketmezLimonum bence o kız saklıyor göstermiyor kendini maşallah onlara
amin canim. Tabi ki ederim isim olarak bana ozelden yazarsaniz isminizle dua ederim.Çok şükür çok sevindim. Allah onları sana bağışlasın.
Amin inşallah canım. Sende bebişlerin haraket ettiğinde selevat getirip bizler için dua edersen çok sevinirim.
ayy bir minis ki sorma. erkek bebek daha guclu kuvvetli ama digeri boyle daha narin sanki. Ama saglikli olsunlarda erkek kiz farketmez
amin canim. Tabi ki ederim isim olarak bana ozelden yazarsaniz isminizle dua ederim.
Oglusuma arkadas geliyor .Masallah canim .Sen bir de ayrintilida gor onlari goz yaslarini tutamayacaksin .3 4 haftaya hissetmeye baslarsin .Kimildanirlar karincalanma hissi olur .Kizlar merhabalar
26.haftadayiz canim gittikçe agirlasiyorum havalar da isindi .Dort gozle izne ayrilmayi bekliyorum.
Maşallah canım Allah sana bağışlasın hayrla sağlıkla kucağına alOglusuma arkadas geliyor .Masallah canim .Sen bir de ayrintilida gor onlari goz yaslarini tutamayacaksin .3 4 haftaya hissetmeye baslarsin .Kimildanirlar karincalanma hissi olur .
26.haftadayiz canim gittikçe agirlasiyorum havalar da isindi .Dort gozle izne ayrilmayi bekliyorum.
Ayyy maşallah gözün aydın bizde 14 hafta olduk ama kesinleştiremedk daha cinsiyeti merakla bekliyorum.Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda bu mucizeyi heranı ayrı güzelKizlar merhabalar
Oy oy kuzum masallah Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsinKizlar merhabalar
Alaaala neden acaba cnm? Gostermiyomu? Dr a gitmeden cikolata ye o zamN kipirdiyormus :)))) nasil bseyseAyyy maşallah gözün aydın bizde 14 hafta olduk ama kesinleştiremedk daha cinsiyeti merakla bekliyorum.Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda bu mucizeyi heranı ayrı güzel
Cok Uykucu bu hafta yüzü koyun bacaklarını kapatmış uyuyordu sanırım küçük sehirdeyiz başka imkan yok 12/.haftada kız a benziyor dedi yanıladabilirim dedi hala acaba diyorum saglıcakla gelsin insan merak ediyor yinede sizin kaç hafta oldu bebişinizAlaaala neden acaba cnm? Gostermiyomu? Dr a gitmeden cikolata ye o zamN kipirdiyormus :)))) nasil bseyse
Oy oy uyuya uyuya buyusun annesi. O zaman kiz sanki cunku kiz gec hareketlenir derler. Sen bu cikolata yeme konusunu dene bir, dr a gitmeden on dak once ye ultrasona gir bence goreceksin ..Cok Uykucu bu hafta yüzü koyun bacaklarını kapatmış uyuyordu sanırım küçük sehirdeyiz başka imkan yok 12/.haftada kız a benziyor dedi yanıladabilirim dedi hala acaba diyorum saglıcakla gelsin insan merak ediyor yinede sizin kaç hafta oldu bebişiniz
Deneyim teşekkür ederim genelde sabah ve aç gidiyorum bir dahaki sefere öyle yapayım 16. Haftada.artık hareketlendiğimi görürsünüz ultrason da kıpır kıpır olacak artık 12. Haftada yerinde durmadı doktor tam göremedi bu hafta Uykucu cıktı cok tatlılar:)Oy oy uyuya uyuya buyusun annesi. O zaman kiz sanki cunku kiz gec hareketlenir derler. Sen bu cikolata yeme konusunu dene bir, dr a gitmeden on dak once ye ultrasona gir bence goreceksin ..
Ben yarin 8. Haftaya girmis oluyorum yarin kontrolum var .. hersey yolunda cok sukur bakalim dr ne diyecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?