Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar merhabalar
Cok sukur bugun bebislerimi gordum
Biri icin erkek dedi ama digeri bagdas kurmus gostermedi cinsiyetini.
Rahim agzi uzunluguna bakti eger bu uzunluk yeterli degilse dikis atiyorlarmis erken dogum riskine karsi Allah.a cok sukur oyle bir risk yok dikis atilmayacak dedi. Kanamalarin normal dedi. Kucuk bebis kanayarak yavas yavas atacak kendini dedi.
Bebislerin sagliklari da cok sukur iyiymis.

Allah.im sizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim arkadaslarim.

Hala inanamiyorum bebek goruntulerine, gobegime...

Inaniyorum kizlar inaniyorum ki sizlere de Allah nasip edecek...

Limonum bence o kız saklıyor göstermiyor kendini maşallah onlara

Çok şükür çok sevindim. Allah onları sana bağışlasın.
Amin inşallah canım. Sende bebişlerin haraket ettiğinde selevat getirip bizler için dua edersen çok sevinirim.

Limonum bence o kız saklıyor göstermiyor kendini maşallah onlara
ayy bir minis ki sorma. erkek bebek daha guclu kuvvetli ama digeri boyle daha narin sanki. Ama saglikli olsunlarda erkek kiz farketmez

Çok şükür çok sevindim. Allah onları sana bağışlasın.
Amin inşallah canım. Sende bebişlerin haraket ettiğinde selevat getirip bizler için dua edersen çok sevinirim.
amin canim. Tabi ki ederim isim olarak bana ozelden yazarsaniz isminizle dua ederim.

ayy bir minis ki sorma. erkek bebek daha guclu kuvvetli ama digeri boyle daha narin sanki. Ama saglikli olsunlarda erkek kiz farketmez

amin canim. Tabi ki ederim isim olarak bana ozelden yazarsaniz isminizle dua ederim.
Canm gözün aydın sağlıkla kucagına al canım inan cok sevindim bizede umut oluyorsun

Oglusuma arkadas geliyor .Masallah canim .Sen bir de ayrintilida gor onlari goz yaslarini tutamayacaksin .3 4 haftaya hissetmeye baslarsin .Kimildanirlar karincalanma hissi olur .
Beth18 ve Afilim92 kaç haftalık oldunuz kızlar?
Zaman çabuk geçiyor değil mi sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alın inşallah
26.haftadayiz canim gittikçe agirlasiyorum havalar da isindi .Dort gozle izne ayrilmayi bekliyorum.

Maşallah canım Allah sana bağışlasın hayrla sağlıkla kucağına al

Ayyy maşallah gözün aydın bizde 14 hafta olduk ama kesinleştiremedk daha cinsiyeti merakla bekliyorum.Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda bu mucizeyi heranı ayrı güzel

Oy oy kuzum masallah Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin

Alaaala neden acaba cnm? Gostermiyomu? Dr a gitmeden cikolata ye o zamN kipirdiyormus :)))) nasil bseyse
Cok Uykucu bu hafta yüzü koyun bacaklarını kapatmış uyuyordu sanırım küçük sehirdeyiz başka imkan yok 12/.haftada kız a benziyor dedi yanıladabilirim dedi hala acaba diyorum saglıcakla gelsin insan merak ediyor yinede sizin kaç hafta oldu bebişiniz

Oy oy uyuya uyuya buyusun annesi. O zaman kiz sanki cunku kiz gec hareketlenir derler. Sen bu cikolata yeme konusunu dene bir, dr a gitmeden on dak once ye ultrasona gir bence goreceksin ..

Ben yarin 8. Haftaya girmis oluyorum yarin kontrolum var .. hersey yolunda cok sukur bakalim dr ne diyecek ..

Deneyim teşekkür ederim genelde sabah ve aç gidiyorum bir dahaki sefere öyle yapayım 16. Haftada.artık hareketlendiğimi görürsünüz ultrason da kıpır kıpır olacak artık 12. Haftada yerinde durmadı doktor tam göremedi bu hafta Uykucu cıktı cok tatlılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…