Muhteşem üçlü dediğiniz nedir?Morfoloji ve hız düşüklüğü olanlar şu muhteşem üçlü deneyin derim bişey kaybetmezsiniz. Biz faydasını gördüm eşinde sperm sayısı düşüklüğü ileri hiz ve morfoloji sorunu vardı. 2 aylik kullanim sonucunda su an 6.5 aylik hamileyim Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder insallah.
sayısı iyi bence ama hareketlilik ve motilite( canlı sperm sayısı) %16 düşük. Eşiniz ameliyat oldu mu?Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah
Muhteşem üçlü nedir?Morfoloji ve hız düşüklüğü olanlar şu muhteşem üçlü deneyin derim bişey kaybetmezsiniz. Biz faydasını gördüm eşinde sperm sayısı düşüklüğü ileri hiz ve morfoloji sorunu vardı. 2 aylik kullanim sonucunda su an 6.5 aylik hamileyim Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder insallah.
sayısı ve hızı ne kadar canım?Arkadaşlar hep uzaktan takip ediyorum siteyi. Canım çok sıkkın. 1 yıldan fazla oldu gebe kalamadım. Artık saymiyorum aylar gelip geçiyor. Benim problemlerim vardı tedavi oldum şuan iyiyim. Ama eşimin sperm sayısı ve hızı iyi olmasına rağmen morfoloji sıfır çıktıne yapmam lazım...
Sperm sayisi 20 milyon. Toplam sperm sayisi 108 milyon. Ileri hareket %60 yerinde hareket%12sayısı ve hızı ne kadar canım?
amin canim insallah. SagolasinCanm gözün aydın sağlıkla kucagına al canım inan cok sevindim bizede umut oluyorsun
14 haftalik olduk teyzesi
Evet canim arkadas geliyor oglusuna :) yaa valalhi bu sefer gittigimizde bile nasil duygulandim dr. Anlata anlata gosterdi. Allah arkadaslarimiza isteyen herkese nasip eder en yakin zamanda insallahOglusuma arkadas geliyor .Masallah canim .Sen bir de ayrintilida gor onlari goz yaslarini tutamayacaksin .3 4 haftaya hissetmeye baslarsin .Kimildanirlar karincalanma hissi olur .
26.haftadayiz canim gittikçe agirlasiyorum havalar da isindi .Dort gozle izne ayrilmayi bekliyorum.
Ya sorma Selvi. Sende bi kesinlestir bakalim ama bana seninki kiz gibi geliyor annesine arkadas. Saglikli olsunlarda gercekten kiz erkek muhim degil.Ayyy maşallah gözün aydın bizde 14 hafta olduk ama kesinleştiremedk daha cinsiyeti merakla bekliyorum.Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda bu mucizeyi heranı ayrı güzel
amin insallah hep birlikte insallah. Sagolasin.Oy oy kuzum masallah Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin
Evet ya prensestir benimki sanırım kesinleştirelimde belki ciciler almaya başlarım hayırlısı ileamin canim insallah. Sagolasin
14 haftalik olduk teyzesi
Evet canim arkadas geliyor oglusuna :) yaa valalhi bu sefer gittigimizde bile nasil duygulandim dr. Anlata anlata gosterdi. Allah arkadaslarimiza isteyen herkese nasip eder en yakin zamanda insallah
Ya sorma Selvi. Sende bi kesinlestir bakalim ama bana seninki kiz gibi geliyor annesine arkadas. Saglikli olsunlarda gercekten kiz erkek muhim degil.
amin insallah hep birlikte insallah. Sagolasin.
MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ ÖĞRENEN VARMI ACABAMuhteşem üçlü nedir?
Benim bildigim Pharmaton ,zinco 3. Neydi hatirlayamadimMUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ ÖĞRENEN VARMI ACABA
Canım 3. L karnitin ama bence arjinin de çok faydalı hem de daha uygun fiyatıBenim bildigim Pharmaton ,zinco 3. Neydi hatirlayamadim
16.haftaya kadar kritik kendinize dikkat edinBeth18 canım tamda dedigin gibi oldu lekelenmelerim tam bitti derken 1 hafta sonra yeniden başladı doktor kontrolume de 10 gun var kese arkasındakı kanama alanı hala duruyo sanırım tehlike yenıden mı basladı yada hep mi vardı ben kendımı kandırıyodum senin hala devam ediyor mu 9 ay boyunca böyle mi olucak
EŞİM BU AY SONU AMELİYAT OLCAK VARİKOSELDEN AMELİYAT BİTİNCE VERİRİM ARTIK İLAÇLARDANCanım 3. L karnitin ama bence arjinin de çok faydalı hem de daha uygun fiyatı
aynen annesi kesinlessin alirsinEvet ya prensestir benimki sanırım kesinleştirelimde belki ciciler almaya başlarım hayırlısı ile
benim doguma kadar devam edebilirmis canim doguma kadar pruloton igne vurulacagim. Ama benim durumum farkli. 3.bebekten dolayi kanamam. Yani kanama alanim yok 3.bebek kendini kanayarak disariya atacakmis. Senin durumunu en iyi dr bilir. Bence 10 gun beklemeBeth18 canım tamda dedigin gibi oldu lekelenmelerim tam bitti derken 1 hafta sonra yeniden başladı doktor kontrolume de 10 gun var kese arkasındakı kanama alanı hala duruyo sanırım tehlike yenıden mı basladı yada hep mi vardı ben kendımı kandırıyodum senin hala devam ediyor mu 9 ay boyunca böyle mi olucak
aynen annesi kesinlessin alirsin
benim doguma kadar devam edebilirmis canim doguma kadar pruloton igne vurulacagim. Ama benim durumum farkli. 3.bebekten dolayi kanamam. Yani kanama alanim yok 3.bebek kendini kanayarak disariya atacakmis. Senin durumunu en iyi dr bilir. Bence 10 gun bekleme
16.haftaya kadar kritik kendinize dikkat edin
Canim 9 ay yatanlar var dua et cok surmesin .Benim de cok kanamam oldu ilk aylarSagol canım ilgin icin. Cok zormus gercekten yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum bi haftadır bitek dün biraz ayaklandım öyle dolandım oturdum vs ağır bi iş kesinlikle yapmadım basladı lekelenmelerim . Kesem gayet duzgun kalp atısı da duyuldu cok sukur ama bu kanama alanı benı cok ürkütüyo yatmaktanda sıkıldım ama mecburum
Senin neden oldu kanamaların nasıl geçti doktor kırmızıdan kork ama kahverengi de bi dusuk tehdıdı dedi bide tam kanama var diye ultrasona girdim kalp atısıda o zaman duyuldu öyle etkilendimkiCanim 9 ay yatanlar var dua et cok surmesin .Benim de cok kanamam oldu ilk aylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?