Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Muhteşem üçlü dediğiniz nedir?

sayısı iyi bence ama hareketlilik ve motilite( canlı sperm sayısı) %16 düşük. Eşiniz ameliyat oldu mu?

Muhteşem üçlü nedir?

sayısı ve hızı ne kadar canım?

Canm gözün aydın sağlıkla kucagına al canım inan cok sevindim bizede umut oluyorsun
amin canim insallah. Sagolasin

Beth18 ve Afilim92 kaç haftalık oldunuz kızlar?
Zaman çabuk geçiyor değil mi sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alın inşallah
14 haftalik olduk teyzesi
Evet canim arkadas geliyor oglusuna :) yaa valalhi bu sefer gittigimizde bile nasil duygulandim dr. Anlata anlata gosterdi. Allah arkadaslarimiza isteyen herkese nasip eder en yakin zamanda insallah
Ayyy maşallah gözün aydın bizde 14 hafta olduk ama kesinleştiremedk daha cinsiyeti merakla bekliyorum.Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda bu mucizeyi heranı ayrı güzel
Ya sorma Selvi. Sende bi kesinlestir bakalim ama bana seninki kiz gibi geliyor annesine arkadas. Saglikli olsunlarda gercekten kiz erkek muhim degil.
Oy oy kuzum masallah Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin
amin insallah hep birlikte insallah. Sagolasin.

Evet ya prensestir benimki sanırım kesinleştirelimde belki ciciler almaya başlarım hayırlısı ile

Beth18 canım tamda dedigin gibi oldu lekelenmelerim tam bitti derken 1 hafta sonra yeniden başladı doktor kontrolume de 10 gun var kese arkasındakı kanama alanı hala duruyo sanırım tehlike yenıden mı basladı yada hep mi vardı ben kendımı kandırıyodum senin hala devam ediyor mu 9 ay boyunca böyle mi olucak

16.haftaya kadar kritik kendinize dikkat edin

Evet ya prensestir benimki sanırım kesinleştirelimde belki ciciler almaya başlarım hayırlısı ile
aynen annesi kesinlessin alirsin

benim doguma kadar devam edebilirmis canim doguma kadar pruloton igne vurulacagim. Ama benim durumum farkli. 3.bebekten dolayi kanamam. Yani kanama alanim yok 3.bebek kendini kanayarak disariya atacakmis. Senin durumunu en iyi dr bilir. Bence 10 gun bekleme

Allah bebeklerini sağlıklı sıhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin canım cok sagol

16.haftaya kadar kritik kendinize dikkat edin

Sagol canım ilgin icin. Cok zormus gercekten yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum bi haftadır bitek dün biraz ayaklandım öyle dolandım oturdum vs ağır bi iş kesinlikle yapmadım basladı lekelenmelerim . Kesem gayet duzgun kalp atısı da duyuldu cok sukur ama bu kanama alanı benı cok ürkütüyo yatmaktanda sıkıldım ama mecburum

Canim 9 ay yatanlar var dua et cok surmesin .Benim de cok kanamam oldu ilk aylar

Canim 9 ay yatanlar var dua et cok surmesin .Benim de cok kanamam oldu ilk aylar
Senin neden oldu kanamaların nasıl geçti doktor kırmızıdan kork ama kahverengi de bi dusuk tehdıdı dedi bide tam kanama var diye ultrasona girdim kalp atısıda o zaman duyuldu öyle etkilendimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…