Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Senin neden oldu kanamaların nasıl geçti doktor kırmızıdan kork ama kahverengi de bi dusuk tehdıdı dedi bide tam kanama var diye ultrasona girdim kalp atısıda o zaman duyuldu öyle etkilendimki
Canim kanama nedeni soylemedi dusuk tehlikesi dedi igneler verdi progestan verdi yattim. Cok zordu psikolojim bozulmustu wc ye gitmeye korkuyordum.

kızlar doktorum yumurta takibi yaptı bu ay. klomen kullandım 4 tane yumurtam gelişmiş, çatlatma iğnesi yaptı. Bugün 4. gün. Crinone jel kullanıyorum. Belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı var. Normal mi sizce. Cuma günü gebelik testi yapsam kanda çıkar mı? Çok soru soruyorum ama bir de yolculuk yapmam gerekebilir bu süreçte bir sakıncası olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Bu ay kadın doğum özel bi doktora gittim. Herşeyime bakıldı hersey normal ama eşimin değerleri tam düzelmedi. Bizim durumumuz da olup yani değerleri tam düzelmeden aşılama ya da tüp bebekte başarı oranı nedir. Normal yolla olmasını beklemek çok zor bu ay da olmadı. Cuma günü randevu aldım kadın doğum dpktorumdan bakalım ne dicek. Aşılamaya sormak istiyorum öncelikle. Rabbim inşallah en yakın zamanda bizlerin kucagınıza doldurur. Ne zormuş beklemek

Bata kaç gün var benim 8 gün vardı doktorum varsa çıkar dedi

bizim degerler tam duzelmeden yaptirmistik ama bu tamamen Allah.jn takdiri canim. Ilkinde de degerler iyi degildi yaptirdik olmadi. Ikincisinde cok sukur oldu.

Canim kanama nedeni soylemedi dusuk tehlikesi dedi igneler verdi progestan verdi yattim. Cok zordu psikolojim bozulmustu wc ye gitmeye korkuyordum.

Cok zor gerçekten şükür ki atlatmışsın darısı bizlerin başına bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah progestron 200luk gunde 2 kez kullanıyorum bende ama iğne falan vermedi 3 farklı doktorda

P Perican01
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35

@Zeynep6302 arkadaşımız için okumalarımızı yapıyoruz.
Kendisi selat-ı Tefriciye duasına başlamış. Yardım etmek isteyen. Benim de bir duam olsun diyen arkadaşlar. Okuyabildikleri kadar okuyup Zeynep arkadaşımızı etiketlerlerse sevinirim.

Okuyamayanlar için 707 ya Varis c.c ve 336 ya Musavvir c.c esmalarını okuyabilirler.
Rabbim kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…