Canim kanama nedeni soylemedi dusuk tehlikesi dedi igneler verdi progestan verdi yattim. Cok zordu psikolojim bozulmustu wc ye gitmeye korkuyordum.Senin neden oldu kanamaların nasıl geçti doktor kırmızıdan kork ama kahverengi de bi dusuk tehdıdı dedi bide tam kanama var diye ultrasona girdim kalp atısıda o zaman duyuldu öyle etkilendimki
Sanirim seninle ayniyim cnm ..Allah saglikli kucagina almayi nSip etsinSenin neden oldu kanamaların nasıl geçti doktor kırmızıdan kork ama kahverengi de bi dusuk tehdıdı dedi bide tam kanama var diye ultrasona girdim kalp atısıda o zaman duyuldu öyle etkilendimki
Bata kaç gün var benim 8 gün vardı doktorum varsa çıkar dedikızlar doktorum yumurta takibi yaptı bu ay. klomen kullandım 4 tane yumurtam gelişmiş, çatlatma iğnesi yaptı. Bugün 4. gün. Crinone jel kullanıyorum. Belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı var. Normal mi sizce. Cuma günü gebelik testi yapsam kanda çıkar mı? Çok soru soruyorum ama bir de yolculuk yapmam gerekebilir bu süreçte bir sakıncası olur mu?
bizim degerler tam duzelmeden yaptirmistik ama bu tamamen Allah.jn takdiri canim. Ilkinde de degerler iyi degildi yaptirdik olmadi. Ikincisinde cok sukur oldu.Merhaba arkadaşlar. Bu ay kadın doğum özel bi doktora gittim. Herşeyime bakıldı hersey normal ama eşimin değerleri tam düzelmedi. Bizim durumumuz da olup yani değerleri tam düzelmeden aşılama ya da tüp bebekte başarı oranı nedir. Normal yolla olmasını beklemek çok zor bu ay da olmadı. Cuma günü randevu aldım kadın doğum dpktorumdan bakalım ne dicek. Aşılamaya sormak istiyorum öncelikle. Rabbim inşallah en yakın zamanda bizlerin kucagınıza doldurur. Ne zormuş beklemek
Amin canım amin hepimizin su tehlıkeyıde bi atlatsakSanirim seninle ayniyim cnm ..Allah saglikli kucagina almayi nSip etsin
Canim kanama nedeni soylemedi dusuk tehlikesi dedi igneler verdi progestan verdi yattim. Cok zordu psikolojim bozulmustu wc ye gitmeye korkuyordum.
Degerleriniz derken? Sorununuz neydibizim degerler tam duzelmeden yaptirmistik ama bu tamamen Allah.jn takdiri canim. Ilkinde de degerler iyi degildi yaptirdik olmadi. Ikincisinde cok sukur oldu.
spermde morfoloji, sayi ve hiz. Hiz duzeldi ama morfoloji ve sayi genel olarak cok azdi. Sorun buydu.Degerleriniz derken? Sorununuz neydi
Aşılamayla tuttu yani öyle mi arkadaşım? Morfoliji nasildi? Bizim %0. Ama sayı ve hız çok iyispermde morfoloji, sayi ve hiz. Hiz duzeldi ama morfoloji ve sayi genel olarak cok azdi. Sorun buydu.
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım. Tüp mü aşılama mı oldu sizinbizim degerler tam duzelmeden yaptirmistik ama bu tamamen Allah.jn takdiri canim. Ilkinde de degerler iyi degildi yaptirdik olmadi. Ikincisinde cok sukur oldu.
Bizim morfoloji düzeldi hız ve sayı yetersizspermde morfoloji, sayi ve hiz. Hiz duzeldi ama morfoloji ve sayi genel olarak cok azdi. Sorun buydu.
Nasıl düzeldi morfoliji neler kullandiniz? Ne kadar zamanda duzeldi? Kaçtı kaç oldu?Bizim morfoloji düzeldi hız ve sayı yetersiz
Canım önce 1 çıktı sonra 2 en son 4oldu 6ayda emodex kullanıyor eşim klomen birde e vitamini ama yeterli olmuyor sanırımNasıl düzeldi morfoliji neler kullandiniz? Ne kadar zamanda duzeldi? Kaçtı kaç oldu?
11 gün var, cuma günü 9 kalmış olacakBata kaç gün var benim 8 gün vardı doktorum varsa çıkar dedi
Hız ve sayi nasil?Canım önce 1 çıktı sonra 2 en son 4oldu 6ayda emodex kullanıyor eşim klomen birde e vitamini ama yeterli olmuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?