- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceki deger nasildiEşim bugün test verdi kızlar, bu ayda bir gelişme yok. Mililitrede 10 milyon, yüzde 1 morfoloji, hepsi hareketsiz, yüzde 8 canlı...
Bu sefer eşimin de morali bozuldu. Canlılık oranı gittikçe düşüyor.
Eşim bugün test verdi kızlar, bu ayda bir gelişme yok. Mililitrede 10 milyon, yüzde 1 morfoloji, hepsi hareketsiz, yüzde 8 canlı...
Bu sefer eşimin de morali bozuldu. Canlılık oranı gittikçe düşüyor.
Canlılık 25ti sonra 9 oldu sonra 8O
Onceki deger nasildi
5 aydır kaan hocayla tedavideyiz. Ne yaparsak yapalım hareket etmiyorCnm bunun altında illa ki bi sebep vardır. Araştırmak lazım. Neden soermler hareket etmiyor????? Sayınız fena değil aslında hareketi de olsa süper olur. Kaan hocaya gittiniz mi ???
Ben hacamata inanmıyorum canım ya yine de siz bilirsiniz.Bizde bi test yapıcaz. Sonrada hacamat olacak eşim bakalım nasıl bi etki yapacak.
Ne kullandirdi?Canlılık 25ti sonra 9 oldu sonra 8
En baştan bu yana hareket hep 0
Sayı da en fazla 40 oldu onun haricinde 10-12 milyon
Yok canım ne kusuru... 2 tane takviye vitamin alıyor, trental alıyor. Hormonları normal, enfeksiyon yok. Çok az erkekte görülen bir durum bu, kuyruk bozukluğu yüksek, o yüzden hareket etmiyor ama canlılık neden düşük onu bilemedik.Ne kullandirdi?
Canlilik hareketsizlige sebep oluyordur belli ki.
Varikosel falan yok degil mi? Hormonlara enfeksiyona falan bakti mi? Kusura bakma senin hikayeni bilmedigimden soruyorum
Evet benimde amh ve hormonlarim iyi ve ultrason goruntum temiz oldugu icin, esimde varikosel oldugu icin muhtamelen sizde birsey cikmiycak suanda gerek yok olsa adetlerinizde duzensizlik veya hormonlarinizda bi degerde bir belirti mutlaka olurdu dediler ama ben ikna olmadim yaptirdim canim. Yaptirdim ve birsey kaybetmedim en azindan kafam daha rahat. Ayrica bazende yollari aciyormus eger tuplerde tikaniklik varsa faydasi varmis bu gercek bazen bayanlar hsg den sonra hemen hamile kalabiliyormus ..Çok mutlu oldum canım ben de hsg çektirmek istiyorum ama hep bi korku var. Bide kadın doğumcular bi seneden sonra mantıklı deyip duruyorlar. :/
Yasin kac cnm. Alkol veya sigara kullaniyormusun? Yada esin kullaniyormu?Kızlar ya doktorlar bir seneden önce hiçbir şeye el atmıyorlar ya. Ben de burdan öğrendim bi çok şeyi Kaan Hocam DNA hasarını. Ama bazen de diyorum erken mi giriştim ne biliyim daha mı çok stres oldum. Gerçi yıllar da çabuk geçiyor ama..6 ay geçtiğinde öğrendim her şeyi.. sizin fikriniz ne bu konuda ?
Sizin amh kaç çıktıEvet benimde amh ve hormonlarim iyi ve ultrason goruntum temiz oldugu icin, esimde varikosel oldugu icin muhtamelen sizde birsey cikmiycak suanda gerek yok olsa adetlerinizde duzensizlik veya hormonlarinizda bi degerde bir belirti mutlaka olurdu dediler ama ben ikna olmadim yaptirdim canim. Yaptirdim ve birsey kaybetmedim en azindan kafam daha rahat. Ayrica bazende yollari aciyormus eger tuplerde tikaniklik varsa faydasi varmis bu gercek bazen bayanlar hsg den sonra hemen hamile kalabiliyormus ..
Allah yardimciniz olsun canim.Yok canım ne kusuru... 2 tane takviye vitamin alıyor, trental alıyor. Hormonları normal, enfeksiyon yok. Çok az erkekte görülen bir durum bu, kuyruk bozukluğu yüksek, o yüzden hareket etmiyor ama canlılık neden düşük onu bilemedik.
Bu ay da düzelme olmazsa tüpe geçeriz testisden sperm kullanırız demişti kaan hoca. Mail attık beraber planlayalım diye.Allah yardimciniz olsun canim.
Hoca ne diyor bu duruma? Tup bebek imsi yontemi deneseniz zaman kaybetmeden?
Disardayim cnm dosyaya bakar bilgi veririm biraraSizin amh kaç çıktı
Kan pıhtılasmasının 40gündür çıkmamış olması çok ilginç 10 20güne en fazla çıkıyor normaldeSonuçlar çıkmadı hala bekliyoruz 40 gün oldu ama hala çıkmadıbende hep 18 ay arayla gebe kaldım 36 ayda 2 defa gebelik oldu. Gözüm korktu valla. Dün görümcemle konuşuyoruz onunda 6 senedir olmuyor çok kötüydü şunları yapın şu doktora gidin dedim eltim de oradan diyor ki kocam bana kızıyor senin için hep korunmak zorunda kalıyorum hemen gebe kalıyorsun ceketimi üzerine atsam gebesin vs..... diyor. Dün akşamdan beri kafam almak bullak üzüntü içindeyim. Sanki bu sıkıntıyı bizler kendi elimizle yapışız da bizim hatamızmış gibi. Kendimi vebalı gibi hissettim. Allah vermeseydi de sende gebe kalabilseydin demek geçti içimden.
Uzak dur canim oyle tiplerden .Eltin de olsa konusma .Sebebini oturup kendi düşünsün. Ne kadar ayip ya cinsel hayatinla övünmek nedir ? ALLAH akil fikir versin .Sonuçlar çıkmadı hala bekliyoruz 40 gün oldu ama hala çıkmadıbende hep 18 ay arayla gebe kaldım 36 ayda 2 defa gebelik oldu. Gözüm korktu valla. Dün görümcemle konuşuyoruz onunda 6 senedir olmuyor çok kötüydü şunları yapın şu doktora gidin dedim eltim de oradan diyor ki kocam bana kızıyor senin için hep korunmak zorunda kalıyorum hemen gebe kalıyorsun ceketimi üzerine atsam gebesin vs..... diyor. Dün akşamdan beri kafam almak bullak üzüntü içindeyim. Sanki bu sıkıntıyı bizler kendi elimizle yapışız da bizim hatamızmış gibi. Kendimi vebalı gibi hissettim. Allah vermeseydi de sende gebe kalabilseydin demek geçti içimden.
Yaaa acaba çıktı da biz mi anlamadık. Kan pıhtılaşmasındaki testler hangisi ????? Bi söyler misin ???Kan pıhtılasmasının 40gündür çıkmamış olması çok ilginç 10 20güne en fazla çıkıyor normalde