Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim bugün test verdi kızlar, bu ayda bir gelişme yok. Mililitrede 10 milyon, yüzde 1 morfoloji, hepsi hareketsiz, yüzde 8 canlı...

Bu sefer eşimin de morali bozuldu. Canlılık oranı gittikçe düşüyor.

Eşim bugün test verdi kızlar, bu ayda bir gelişme yok. Mililitrede 10 milyon, yüzde 1 morfoloji, hepsi hareketsiz, yüzde 8 canlı...

Bu sefer eşimin de morali bozuldu. Canlılık oranı gittikçe düşüyor.

Cnm bunun altında illa ki bi sebep vardır. Araştırmak lazım. Neden soermler hareket etmiyor????? Sayınız fena değil aslında hareketi de olsa süper olur. Kaan hocaya gittiniz mi ???

Cnm bunun altında illa ki bi sebep vardır. Araştırmak lazım. Neden soermler hareket etmiyor????? Sayınız fena değil aslında hareketi de olsa süper olur. Kaan hocaya gittiniz mi ???
5 aydır kaan hocayla tedavideyiz. Ne yaparsak yapalım hareket etmiyor

Canlılık 25ti sonra 9 oldu sonra 8
En baştan bu yana hareket hep 0
Sayı da en fazla 40 oldu onun haricinde 10-12 milyon
Ne kullandirdi?
Canlilik hareketsizlige sebep oluyordur belli ki.
Varikosel falan yok degil mi? Hormonlara enfeksiyona falan bakti mi? Kusura bakma senin hikayeni bilmedigimden soruyorum

Ne kullandirdi?
Canlilik hareketsizlige sebep oluyordur belli ki.
Varikosel falan yok degil mi? Hormonlara enfeksiyona falan bakti mi? Kusura bakma senin hikayeni bilmedigimden soruyorum
Yok canım ne kusuru... 2 tane takviye vitamin alıyor, trental alıyor. Hormonları normal, enfeksiyon yok. Çok az erkekte görülen bir durum bu, kuyruk bozukluğu yüksek, o yüzden hareket etmiyor ama canlılık neden düşük onu bilemedik.

Çok mutlu oldum canım ben de hsg çektirmek istiyorum ama hep bi korku var. Bide kadın doğumcular bi seneden sonra mantıklı deyip duruyorlar. :/
Evet benimde amh ve hormonlarim iyi ve ultrason goruntum temiz oldugu icin, esimde varikosel oldugu icin muhtamelen sizde birsey cikmiycak suanda gerek yok olsa adetlerinizde duzensizlik veya hormonlarinizda bi degerde bir belirti mutlaka olurdu dediler ama ben ikna olmadim yaptirdim canim. Yaptirdim ve birsey kaybetmedim en azindan kafam daha rahat. Ayrica bazende yollari aciyormus eger tuplerde tikaniklik varsa faydasi varmis bu gercek bazen bayanlar hsg den sonra hemen hamile kalabiliyormus ..

Kızlar ya doktorlar bir seneden önce hiçbir şeye el atmıyorlar ya. Ben de burdan öğrendim bi çok şeyi Kaan Hocam DNA hasarını. Ama bazen de diyorum erken mi giriştim ne biliyim daha mı çok stres oldum. Gerçi yıllar da çabuk geçiyor ama..6 ay geçtiğinde öğrendim her şeyi.. sizin fikriniz ne bu konuda ?
Yasin kac cnm. Alkol veya sigara kullaniyormusun? Yada esin kullaniyormu?

Evet benimde amh ve hormonlarim iyi ve ultrason goruntum temiz oldugu icin, esimde varikosel oldugu icin muhtamelen sizde birsey cikmiycak suanda gerek yok olsa adetlerinizde duzensizlik veya hormonlarinizda bi degerde bir belirti mutlaka olurdu dediler ama ben ikna olmadim yaptirdim canim. Yaptirdim ve birsey kaybetmedim en azindan kafam daha rahat. Ayrica bazende yollari aciyormus eger tuplerde tikaniklik varsa faydasi varmis bu gercek bazen bayanlar hsg den sonra hemen hamile kalabiliyormus ..
Sizin amh kaç çıktı

Yok canım ne kusuru... 2 tane takviye vitamin alıyor, trental alıyor. Hormonları normal, enfeksiyon yok. Çok az erkekte görülen bir durum bu, kuyruk bozukluğu yüksek, o yüzden hareket etmiyor ama canlılık neden düşük onu bilemedik.
Allah yardimciniz olsun canim.
Hoca ne diyor bu duruma? Tup bebek imsi yontemi deneseniz zaman kaybetmeden?

Sonuçlar çıkmadı hala bekliyoruz 40 gün oldu ama hala çıkmadı :işsiz: bende hep 18 ay arayla gebe kaldım 36 ayda 2 defa gebelik oldu. Gözüm korktu valla. Dün görümcemle konuşuyoruz onunda 6 senedir olmuyor çok kötüydü şunları yapın şu doktora gidin dedim eltim de oradan diyor ki kocam bana kızıyor senin için hep korunmak zorunda kalıyorum hemen gebe kalıyorsun ceketimi üzerine atsam gebesin vs..... diyor. Dün akşamdan beri kafam almak bullak üzüntü içindeyim. Sanki bu sıkıntıyı bizler kendi elimizle yapışız da bizim hatamızmış gibi. Kendimi vebalı gibi hissettim. Allah vermeseydi de sende gebe kalabilseydin demek geçti içimden.
Kan pıhtılasmasının 40gündür çıkmamış olması çok ilginç 10 20güne en fazla çıkıyor normalde

Sonuçlar çıkmadı hala bekliyoruz 40 gün oldu ama hala çıkmadı :işsiz: bende hep 18 ay arayla gebe kaldım 36 ayda 2 defa gebelik oldu. Gözüm korktu valla. Dün görümcemle konuşuyoruz onunda 6 senedir olmuyor çok kötüydü şunları yapın şu doktora gidin dedim eltim de oradan diyor ki kocam bana kızıyor senin için hep korunmak zorunda kalıyorum hemen gebe kalıyorsun ceketimi üzerine atsam gebesin vs..... diyor. Dün akşamdan beri kafam almak bullak üzüntü içindeyim. Sanki bu sıkıntıyı bizler kendi elimizle yapışız da bizim hatamızmış gibi. Kendimi vebalı gibi hissettim. Allah vermeseydi de sende gebe kalabilseydin demek geçti içimden.
Uzak dur canim oyle tiplerden .Eltin de olsa konusma .Sebebini oturup kendi düşünsün. Ne kadar ayip ya cinsel hayatinla övünmek nedir ? ALLAH akil fikir versin .

-Pandora- -Pandora- birsürü şey kullandınız oysaki olmayınca olmuyor demek ki.. allah hayırlısını nasip etsin canım. Spermin içeriği iyileşmiştir inşallah gebelik haberini alırız üzülme olur mu? 1 sperm le bebek sahibi olanlar var. İnşallah sende olacaksın.

zeynepppppppp zeynepppppppp bizde hacamat için randevu aldık. Varikosel için ameliyat demedi Dr bende madem hacamat yaptıralım dedim. İnşallah faydasını görürüz. Pis kanı akıtırsak en azından genişlemiş damarın yükünü azaltmış oluruz diye düşündüm.

Back
X