Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amh nin günü yok cnm,E2 ise adetin 2. 3. Günü bakılıyor 50 altında olmasını istiyor tüp doktorları bence yumurtladığını göstermez gibime geliyor. Yumurtladığını progesteron gösterir o da adetin 21. 23.günü arasında bakılıyor
E 2 ye bakıldı cnm klonen kullandırdı yumurtlamaya yakın bu testi yaptırdı 300 küsür çıktı tamam dedi yumurtluyorsun dedi. E2 adetin 3. Günü 20 li bişey çıkmıştı.

Cnm benimde 26 günde gelirdi bu ay 28 de geldi adetleri düzenliyor bence,fsh ı bilmiyorum cnm yumurta kalitesi için progesterona bakıyorlar,prolaktin önemli oda gebe kalmayı engelliyor yüksekse, bide e2 yi önemsiyor tüp bebek doktorları.Biz bu ay gittik tüp bebek için iki yumurtam büyümeye başlamış doktor diğer aya erteledi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Biraz prolaktinim yüksek çıktı inşallah düşer diğer aya
Prolaktinin geçen ay 8.8 çıkmıştı cnm.

Tüp bebek yaptıran bayanlar bir sorum var genelde duydugum ilaçlara adetin 3.günü başlanıyor fakat dr uma gittim bugün adetin 3. günü ilaçları kullanmaya 9 mart yani adetin 21. Günü başlayacaksın dedi neden acaba kafam çorba 2 doktor arasında kaldım

R rvydmrt impryl bize de verdi Kaan hoca şimdi tedaviye başladık. Takviye ama içeriği biraz az geldi bana.
Cnm sizde ki sorun ne bize normal yolla bekleyin dedi geçen yıl nisandan beri tedavideyiz eşimde %65 hasar vardı kasım ayında düştü kasımdan beride normal yolla bekliyoruz promen k vermişti onu bu ay deişti imprlyle neden değişti ilacı bende anlamadım ileri hız için mi acaba

Cnm sayı ve hıza etki eder mi acaba yoksa sadece dna hasarı tekrarlamasın die mi
Canim inan onunla ilgili hicbirsey soylemedi.
Sadece igneyi biraktirdi dusunce hasarimiz. Impryl e devam dedi. Biz hiz ve sayi icin proxeed aldik. Onu kullaniyor esim.
Ben seni hep takipteyim seninle hemen hemen ayniydi durumumuz cunku :)

Kızlar herkese merhabalar bana bildirim mesajları gelmiyor bende diyorum kimse yazmıyor mu şimdi gördüm kaç sayfa yazişmişsiniz hepsini okudum :))
Bestttt Bestttt canım hayırlısı ile güzel sonuçlarla gel yarın inşallah .
Suskun Ceylan Suskun Ceylan canım inşallah aşılaman tutar hiç stres sıkıntı yapma dikkat et 12 gün sonra bize müjdeli haberi verirsin inşallah :)
Selvi25 Selvi25 canım kalp atışını duyduğuna çok sevindim darısı başımıza inşallah bizede dua et :)))

Kızlar herkese merhabalar bana bildirim mesajları gelmiyor bende diyorum kimse yazmıyor mu şimdi gördüm kaç sayfa yazişmişsiniz hepsini okudum :))
Suskun Ceylan Suskun Ceylan canım inşallah aşılaman tutar hiç stres sıkıntı yapma dikkat et 12 gün sonra bize müjdeli haberi verirsin inşallah :)
Selvi25 Selvi25 canım kalp atışını duyduğuna çok sevindim darısı başımıza inşallah bizede dua et :)))
Canim insallahhh. Yarin yazarim hemen cikinca.

Canim inan onunla ilgili hicbirsey soylemedi.
Sadece igneyi biraktirdi dusunce hasarimiz. Impryl e devam dedi. Biz hiz ve sayi icin prox aldik. Onu kullaniyor esim.
Ben seni hep takipteyim seninle hemen hemen ayniydi durumumuz cunku :)
Bize promen i bırakın demiş imprly kullanın demiş elbet bi bildigi vardır bakalım cnm bizim nisanda tedavi 1 yıl olacak iyice umudumuzu kaybettik bakalım nasip artk

İnşallah canım tabiki güzel haberler vermek isterim hayırlısi olsun :)

Bize promen i bırakın demiş imprly kullanın demiş elbet bi bildigi vardır bakalım cnm bizim nisanda tedavi 1 yıl olacak iyice umudumuzu kaybettik bakalım nasip artk
Canim sizde hareket falan duzeldi mi ki tamamen?
Proxeed ve impryl birlikte kullanilsa nolur ki. Biz ikisini de kullanioz.
Burdaki urolog bisey olmaz demisti cunku

Canim sizde hareket falan duzeldi mi ki tamamen?
Proxeed ve impryl birlikte kullanilsa nolur ki. Biz ikisini de kullanioz.
Burdaki urolog bisey olmaz demisti cunku
Bende dra sordum içeriklerini ayarlayın birşey olmaz dedi hatta e vitamini 1000 mg geçmediği sürece sorun yok dedi.

Bende dra sordum içeriklerini ayarlayın birşey olmaz dedi hatta e vitamini 1000 mg geçmediği sürece sorun yok dedi.
Canim ikisinde de cinko var ya, zarari olur mu?
Afedersin 2-3 gunde wc ye giden adam gunde 2-3 kez gidiyor. Bunun etkisi var midir kj

Back
X