- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım DNA hasarına bakıldığı zaman spermler kullanılmıyor diye biliyorum.dna sperm testi aklıma takıldı. çoğu insan yaptırıyor ?? bize gerek yok demişti hoca. şimdi aklıma takıldı acaba yaptırsak mı tüp bebek öncesi... bu ay başlayalım istiyorduk ama bilemedim kafam karıştı gene ???? eşimde sayı ve hız problemi var.. 1 yıla yakındır promotil men kullanıyor.. hız bu süreçte arttı %30 gibi oldu. yarın eşim test gidecek sprem dondurulması yapılcak. acaba tek testle ikisinede bakabilirler mi ??????
Merhaba hayırlısı olsun inşallah da sizdeki sorun neydi? Hem yumurta hem sperm kaynaklı ne olabilir? Birde nerede yaptırıyor sunuz?Merhaba. 10 yumurta toplanmıştı 8 i işlem görmüş 7 si dollenmis 1. gün ancak 3. gune 2 embriyo kalmış. Bunlardan birini bugün transfer edecekler diğerini de 5. gune gider mi diye bakacaklar ama 5. gune gitme ihtimalide zayıf. Sperm ve yumurta kaynaklı sorunlar varmış. Bugün transfer olacak kalan 1 embriyo tutmazsa bütün uğraşlar yine boşa
Canim yumurtanin saglikli ileremesi nasil oluyor yumurta topladiktn sonra dollenme islemi yapildi mi ... yani anlamadgm sprmlerle birlermeden oncede mi yumrtalrda bozulma oluyorKızlar hastaneden aradılar 3 yumurtadan 1 tanesi saglikli ilerliyormus
Canım bizim yumurta toplanmadan yarım saat önce eşimden örnek aldılar sonra yumurtalarim toplandı öyle ayrı şekilde bekletmiyorlar benim 3 yumurtadan 1 tanesi dollendi diğer ikisi neden döllenmedi diye sordum onu tam olarak bilemeyiz dedi yumurtadan dolayida döllenmemis olabilir spermden dolayida olabilir dedi bugün yine aradılar sağlıklı ilerliyormus yarın transfer edilcekCanim yumurtanin saglikli ileremesi nasil oluyor yumurta topladiktn sonra dollenme islemi yapildi mi ... yani anlamadgm sprmlerle birlermeden oncede mi yumrtalrda bozulma oluyor
tşk ederimHayır canım DNA hasarına bakıldığı zaman spermler kullanılmıyor diye biliyorum.
merhaba canım. bende konyadayım ve merkez arayışındayım tedaviye başladınızmıeşi micro tese ameliyatı olan var mı ???
mrb yok daha başlamadık da adet günümü bekliyoruz. inşallah başlayacağız..merhaba canım. bende konyadayım ve merkez arayışındayım tedaviye başladınızmı
Evet canım buna kim nasıl karar verdi yine bilgim yok :)Suskun Ceylan taze transfer olacaksın yani. Hadi hayırlısı inşallah hep birlikte görürüz pozitifleri
Hayırlısı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın. Allah yardımcın olsun.Evet canım buna kim nasıl karar verdi yine bilgim yok :)
Medova ymerhaba canım. bende konyadayım ve merkez arayışındayım tedaviye başladınızmı
Merkezde misiniz?merhaba canım. bende konyadayım ve merkez arayışındayım tedaviye başladınızmı
Medova y
Merkezde misiniz?
Teşekkür ederim. Sperm Dna hasarını da tedavi etmiştik %7 ydi. Ama morfoloji kötü onu biliyorum.kaan hoca dnası iyiyiyse hız hareket morfoloji önemli değil demişti ama sadece 1 dollenen var bu da az bir rakam. İzmir ege doğum evinde oldu.Merhaba hayırlısı olsun inşallah da sizdeki sorun neydi? Hem yumurta hem sperm kaynaklı ne olabilir? Birde nerede yaptırıyor sunuz?
Amin canım inşallah. 5 yumurtadan 4 ü döllendi. 3. Gün transfer oldu. Ankara da başkent hastanesindeHayrli olsun canim ins tutunur sana bebisin. Kac gunluk ebriyo transeredildi. Kac tnesi dollendi canm .bilgilendrrsen bizisevinrm.bir de nerde yaptrmstn ben kcrdm
Dondurulmuşum yok canım. Biraz stres olmamak için çok girmedim. Niyeyse böyle bi tuhaf oldum. Umut var gibi ama aniden modum düşüyor gibi de bi değişik. Rabbim nasip etsin inşallah.Eğer bir ihmalkarlık varsa yazık gerçekten. Allah’a havale et. Şimdi sen yumoşları düşün inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleyip sana evlat olurlar.
L Longway2015 canım dondurulmuş embriyon var mı?
Sayı hız nasıldı? Ben bu konuda Kaan hocaya katılıyorum. DNA da genetikte bir sorun yoksa sperm iyi seçilirse yumurta da da bir problem yoksa allahın izni ile döllenir. Bence merkez laboratuvar sistem bunlar çok önemli ama en önemlisi rabbim nasip ettiyse heryerde herşekilde olur. İnşallah hepimizin evlatları olur.Teşekkür ederim. Sperm Dna hasarını da tedavi etmiştik %7 ydi. Ama morfoloji kötü onu biliyorum.kaan hoca dnası iyiyiyse hız hareket morfoloji önemli değil demişti ama sadece 1 dollenen var bu da az bir rakam. İzmir ege doğum evinde oldu.
Ah canım ben daha transfer olmadan o duyguları yaşıyorum. Seni çok iyi anlıyorum İnan.Dondurulmuşum yok canım. Biraz stres olmamak için çok girmedim. Niyeyse böyle bi tuhaf oldum. Umut var gibi ama aniden modum düşüyor gibi de bi değişik. Rabbim nasip etsin inşallah.
Canım kaç embriyo transfer edildi neden geri kalanları dondurmadinAmin canım inşallah. 5 yumurtadan 4 ü döllendi. 3. Gün transfer oldu. Ankara da başkent hastanesinde