Erkek İnfertilitesi Morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Adelsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
17
3
1
29
Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önde tüp bebek tedavisine başladık bende insülin direci yüksekliği vardı allaha şükür başka çok olumsuz etkileyecek bir durum yoktu. Eşimin morfolojisi %1 idi ve doktorum direk tüp bebek önerdi 10 kaliteli yumurtadan sadece 1 tanesi embryo oldu. Bu durumda olup gebe kalan var mı arkadaşlar lütfen bildiğiniz herşeyi yazar mısınız 🙏🏻
üstelik tüp bebekten önce de rahim filmi çekmedi doktorum

Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önde tüp bebek tedavisine başladık bende insülin direci yüksekliği vardı allaha şükür başka çok olumsuz etkileyecek bir durum yoktu. Eşimin morfolojisi %1 idi ve doktorum direk tüp bebek önerdi 10 kaliteli yumurtadan sadece 1 tanesi embryo oldu. Bu durumda olup gebe kalan var mı arkadaşlar lütfen bildiğiniz herşeyi yazar mısınız 🙏🏻
üstelik tüp bebekten önce de rahim filmi çekmedi doktorum
Biraz acemi işi olmuş sizinkisi. Hsg bir kere gerekliydi. Onun dışında bir tane yumurta da yetiyor sonuçta. Yazıldıysa olacak,yazılmadıysa bugün de tutmayacak zaten. O yüzden kaygılanmayın. Ne zaman embriyo transferi olacak yada oldu mu? Eğer olduysa zaten bu gibi düşünceleri bırakıp önümüze bakmalıyız ;)

Biraz acemi işi olmuş sizinkisi. Hsg bir kere gerekliydi. Onun dışında bir tane yumurta da yetiyor sonuçta. Yazıldıysa olacak,yazılmadıysa bugün de tutmayacak zaten. O yüzden kaygılanmayın. Ne zaman embriyo transferi olacak yada oldu mu? Eğer olduysa zaten bu gibi düşünceleri bırakıp önümüze bakmalıyız :KK66:
Transfer oldum ve negatif sonuç aldım. 3. Gün emryosu ve 2. Kaliye

T
Biraz acemi işi olmuş sizinkisi. Hsg bir kere gerekliydi. Onun dışında bir tane yumurta da yetiyor sonuçta. Yazıldıysa olacak,yazılmadıysa bugün de tutmayacak zaten. O yüzden kaygılanmayın. Ne zaman embriyo transferi olacak yada oldu mu? Eğer olduysa zaten bu gibi düşünceleri bırakıp önümüze bakmalıyı

Tabiki öyle allah gönlümüze göre versin isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
Doktoruma fazla güvendim sadece negatif sonuç aldım

Başka değerler iyi mi? İlaç yazmadı mı hiç belki morfoloji de artardı. Yaşınız gençse tüp bebek son aşama bence yani başka yollar deneyebilirsiniz. Bizde de sorunlar var amma daha tüp bebeği aklımıza getirmedik, yaşımız da az değil

Tup bebek vakit kaybetmemek icin iyi bir secim. Ama tup bebek tedavisi oncesi bakilmasi gereken cok fazla deger ve tetkik var.
Ornegin, rahim filmi cekilmeden tedaviye baslanmamali, ilk denemelerde gereksiz gorulse de kromozom analizi, hormon degerleri zaten hep takipte olmali, transfer oncesi TSH degeri onemli vs. Bunlar en genel olanlari...

Tedaviden once 3 ay takviye kullanarak degerlerinde artis yasayanlar var. Morfoloji 1 i sorun olarak gormezler tup bebekte, diger degerleriyle birlikte ele alinmali 🌻

Tabiki öyle allah gönlümüze göre versin isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻
Doktoruma fazla güvendim sadece negatif sonuç aldım
Artık daha emin adımlarla ilerleyin. Önünüze bakın, daha çok tedavi odaklı gidin. En önemlisi de kendinizi üzmemeye çalışın.

Herşey nasip allahtann ümit kesilmez rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻

Tup bebek vakit kaybetmemek icin iyi bir secim. Ama tup bebek tedavisi oncesi bakilmasi gereken cok fazla deger ve tetkik var.
Ornegin, rahim filmi cekilmeden tedaviye baslanmamali, ilk denemelerde gereksiz gorulse de kromozom analizi, hormon degerleri zaten hep takipte olmali, transfer oncesi TSH degeri onemli vs. Bunlar en genel olanlari...

Tedaviden once 3 ay takviye kullanarak degerlerinde artis yasayanlar var. Morfoloji 1 i sorun olarak gormezler tup bebekte, diger degerleriyle birlikte ele alinmali 🌻
Mallesef çok erken davrandık doktorumuza güvendik..ama bizi çok yanılttı uzun bir süre pskolojimi toparlamaya ihtiyacım var herşey allahtan hayırlısı neyse o olur umarım bidaha başlayacağımda tecrübeli olarak başlayacağım

Başka değerler iyi mi? İlaç yazmadı mı hiç belki morfoloji de artardı. Yaşınız gençse tüp bebek son aşama bence yani başka yollar deneyebilirsiniz. Bizde de sorunlar var amma daha tüp bebeği aklımıza getirmedik, yaşımız da az değil
Doktor bizi çok yanılttı bi şans olarak eşime ilaç yazıp eşim odaklı olabilecek tedavileri uygulaması gerekirken apar topar herşeyi yaptı. Bizde çok erken davrandık nasip bakalım

kaç olmalı tsh

Doktor bizi çok yanılttı bi şans olarak eşime ilaç yazıp eşim odaklı olabilecek tedavileri uygulaması gerekirken apar topar herşeyi yaptı. Bizde çok erken davrandık nasip bakalım
Aynı şeyleri ben de yaşadım ve negatif sonuç aldım. Bizim de tek sorunumuz morfoloji, ilaç da kullandık düzelmedi. Sanırım çook araştırmak gerekiyor :(

Back
X