Çok şükür biz yükselttik darısı başınıza darısı gebeliğimize olsun inşallahherkese merhaba kızlar 2024 yılı morfoloji ile mücadele edenler burada haberleşelimAllah kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Amin inşallah kaç oldu sizin morfoloji maşallah en kısa sürede gebeliğe darısıÇok şükür biz yükselttik darısı başınıza darısı gebeliğimize olsun inşallah
Canım diğer konuda gördüm şimdi 9a yükselmiş maaşallah bu ilacı kaç ay kullandınızÇok şükür biz yükselttik darısı başınıza darısı gebeliğimize olsun inşallah
Birde anlamadım şimdi bu yazdığın ( oswed plus sovital horny ) tek bir ilacın ismi miÇok şükür biz yükselttik darısı başınıza darısı gebeliğimize olsun inşallah
Hayır ayrı ayrıBirde anlamadım şimdi bu yazdığın ( oswed plus sovital horny ) tek bir ilacın ismi mi
1 ayCanım diğer konuda gördüm şimdi 9a yükselmiş maaşallah bu ilacı kaç ay kullandınız
Amin amin inşallahAmin inşallah kaç oldu sizin morfoloji maşallah en kısa sürede gebeliğe darısı
Nerden aldınız ilaçları eczaneden miHayır ayrı ayrı
Evet eczanedenNerden aldınız ilaçları eczaneden mi
Bir gelişme olursa yazın olur mu bende bu ay rahim filmi çektireceğimEvet eczaneden
Tamam çok sağolun hangi merkezler bu konuda iyi acaba bilginiz var mıTüp bebekte çip yöntemi morfoloji problemi olanlarda faydalı oluyor aklınuzda olsun
Ben izmirde gördüm tedavimi. Doktorumm Volkan Emirdar’dıTamam çok sağolun hangi merkezler bu konuda iyi acaba bilginiz var mı
Anladım teşekkür ederim hayırlısı ile atlatırız bizde inşallahBen izmirde gördüm tedavimi. Doktorumm Volkan Emirdar’dı
Morfoloji miydi sorununuzBen izmirde gördüm tedavimi. Doktorumm Volkan Emirdar’dı
Çift taraflı yaş ve morfoloji problemmi vardıMorfoloji miydi sorununuz
Yükseltebildiniz mi morfolojiyi biz bir senedir uğraşıyoruzÇift taraflı yaş ve morfoloji problemmi vardı
Yükseltmek için 3 ay impryl kullandık sonra. Ölçtürmedik çip uygulaması yaptırdıkYükseltebildiniz mi morfolojiyi biz bir senedir uğraşıyoruz
Anladım Allah bağışlasın darısı da bana olsun inşallahYükseltmek için 3 ay impryl kullandık sonra. Ölçtürmedik çip uygulaması yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?