morhipo

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
Kızlar öncelikle çok özür dilerim durumun aciliyetinden dolayı buraya açmak zorunda kaldım . Sizlere bir şey sormak istiyorum morhipodan arkadaşım için bir şey sipariş vermiştim yarinda doğum günü dun kargoya teslim edildi "24 saat içinde kargo takip yapılabilir " yazmışlar az önce baktim hala kayıt bulunamadı diyor 24 saat olana kdar bugün biter zaten niye boyle bir şey yapılıyor sizinde başınıza geldiyse yardımcı olur musunuz .

ist içi ise yarına yetişir de. diğer şehirlerdeyse zannetmiyorum

Maalesef morhıpo veya bu tarz alısveriş siteleri çok geç gonderiyor.24 saat içinde kargo takıbı yapılabılır demek 24 saat içinde kargoya teslım edilicek demektir.Yanı teslım numarasaı yok ıse daha teslım edılmemıstır.Yarın kargolar calısmıyor.Cumartesı hakkında bılgım yok fakat pazartesi gelmesi mümkün kanımca.

Kızlar öncelikle çok özür dilerim durumun aciliyetinden dolayı buraya açmak zorunda kaldım . Sizlere bir şey sormak istiyorum morhipodan arkadaşım için bir şey sipariş vermiştim yarinda doğum günü dun kargoya teslim edildi "24 saat içinde kargo takip yapılabilir " yazmışlar az önce baktim hala kayıt bulunamadı diyor 24 saat olana kdar bugün biter zaten niye boyle bir şey yapılıyor sizinde başınıza geldiyse yardımcı olur musunuz .
Kargoya verilmemiş oluyor,bugün vermezlerse yarında vermezler yarın tatil,tabi kargocularda tatil olur mu bilmiyorum ama tatil olursa önümüzdeki hafta gelir,Cumartesi günleri yarım gün çalışıyorlar.

Maalesef morhıpo veya bu tarz alısveriş siteleri çok geç gonderiyor.24 saat içinde kargo takıbı yapılabılır demek 24 saat içinde kargoya teslım edilicek demektir.Yanı teslım numarasaı yok ıse daha teslım edılmemıstır.Yarın kargolar calısmıyor.Cumartesı hakkında bılgım yok fakat pazartesi gelmesi mümkün kanımca.
Aynen dediğimiz gibi oldu milleti keklyolar

Kargo firmaları bazen bilgileri geç girebiliyor. Sorun morhipodan değil, kargo firmasından da kaynaklanıyor olabilir. En sağlıklı sonuca kargo firmasına sorarak ulaşabilirsiniz. En azından tahmini bir teslim tarihi de verebilirler.

Benim urunlerim hep kargo takibi baslamadan ulasiyor :)
En son morhipodan alisveris yaptigimda da kargo takibi 24 saat icinde yapilabilir yaziyorken kapi caldi kargom geldi. Kargo sirketleri verileri gec giriyor Sorun orda.

Öncelikle bu tip fırsat sitelerinden yumurta kapıya dayanınca bir şeyler almayın. Hediye alacaksanız en az 10 gün önceden halledin. Hızlı gönderiyse 24 saat içinde kargoya verilir ancak dün aldıysanız bugün izmire gelmez. Onda da en az 3 iş günü gerekiyor. Birinci gün sipariş, ikinci gün kargo, üçüncü gün teslimat gibi.

kargo şirketi inetrnete geç giriyor genelde.morhipo kargoya verildi demişse vermiştir bence..ki ben hep alıyorum morhipodan bir sıkıntı yaşamadım.

X