Motiva ergonomix sonrası :(

busesoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
58
10
3
25
Kızlar bana ergonomix 400cc takıldı kendi dokum hiç denecek kadar azdı. Yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi bunu hepiniz anlarsınız. Ama şu an 1 ay olacak olmasına rağmen hiç hayalimdeki gibi hissetmiyorum :( tabi hala yerine oturmadı tam olarak ama orta kısmım hala çok boş slikon kısmı yayvan dağılmış bir kas gibi gözüküyor. Ameliyattan sonra giyerim dediğim hiçbir şey güzel durmuyor😭😭moralim cok bozuk yuvarlak yaptırsaydım keşke diye düşünüp duruyorum. Bu slikonu taktıran var mı zamanla oturunca bu görüntü düzelir mi😭😭doktorum doğal olduğu için bunu istemistim ama sanırım doğal bir görüntü istemiyormuşum revizyon olmaya cesaretim de yok tüm bu süreci tekrar yaşamak istemiyorım ama şu an her gün ağlıyorum😭

kendi meme dokunuzun da üst tarafı düz müydü yani boş muydu? Kas üstü mü kas altı mı koyuldu acaba

1 ay kas altı implant için erken bir süre olabilir, kas daha kendini salmamıs olabilir yeterince. Ayrıca göğüs arası bosluk implant ile bir derece kapanıyor, sizin anatominize baglı sonuc biraz da🥲 bence 6 ay bekleyin revizyon düsünmek icin. High profile mı koyulmustu acaba

Back
X