- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
alinacak birşey kilo vermek gercekten istiyorsa kalacaktir zaten. Bu konuyu hiç olmamis gibi kapatalim.Haklısın canım, iyilik güzellik varken yapmayalım dimi. Ben git demiyorum zaten beni sevmediysen katlanmak zorunda değilsin dedim sadece, ama seviyorsa katlanabilir
Şaka bi yana, kal bizimle Minişim
alinacak birşey kilo vermek gercekten istiyorsa kalacaktir zaten. Bu konuyu hiç olmamis gibi kapatalim.
ŞÜKÜR bugün de bitti sayılır kizlar sadece bir saat bisiklete bindim. Ama kendimi zayiflamis hissediyorum.
Midemi yakar benim sürekli biberkizlar akşamları yogurt biber yiyelim gobek eritiyormus gercekten dün ilk denemeyi yaptim. Limonda sikilmasi lazimmis ama ben koymadim bide sirf bunun için 2 kilo limon aldım, Allah beni bildigi gibi yapsin
Annem geldi bugün sabah normal kahvaltımı yaptımda öğlen aksam kısır yedimPelinim sen ne yaptın bugün?
Bebişin nasıl?
Annem geldi beraber bebekle ilgilendik bide kısır gömdük:) ama az yedim yakahve içtim, kesmedi kitab okuyum, tabi sizip kalirim okurken. Uykuda iyi aslında belki tok uyanirim, sağol balimm.
pelin sen nerdesin bu arada
Midemi yakar benim sürekli biber
Annem geldi bugün sabah normal kahvaltımı yaptımda öğlen aksam kısır yedim
Annem geldi beraber bebekle ilgilendik bide kısır gömdük:) ama az yedim ya
İyi geceler :)Iyi geceler kızlar
Günaydın kızlar.....yeni uyandım daha
insan kendinde olmayanin delisi canım. Keske verilecek olsada versek ama bilki çok sanslisinşu vermeye çalıştığınız kilolar benim olsun yaa herkesin derdi ayrı tombiş olsam negüzel olur
ev işi çok sacma yap yap aynı japonlar gibi minimatrik evler en mantiklisi. Yemek olayı adamlarda yok ne güzel kilo sorunu da yokValla hem bebek hem ev işi baya zormuş şimdi anlıyorum anaları:)) yemek yemeye vakit zor buluyorum valla
Hoşgeldin canım kaç kilosunSelamlar kizlar ben de geldimmm
En bastan atlayarak okudum bende size katılmak istiyorum. İnternet paketim olduğu surece aktifim. Ay sonuna yetismiyor genelde
Ben sadece yediklerime dikkat ederek diyet yapmak istiyorum simdilik. Motivasyonum düşmesin musmutlu yağları yakalim
hoş geldin tatlım c.tesi tarti günümuzSelamlar kizlar ben de geldimmm
En bastan atlayarak okudum bende size katılmak istiyorum. İnternet paketim olduğu surece aktifim. Ay sonuna yetismiyor genelde
Ben sadece yediklerime dikkat ederek diyet yapmak istiyorum simdilik. Motivasyonum düşmesin musmutlu yağları yakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?