MOTİVASYON herşeydir.

Haklısın canım, iyilik güzellik varken yapmayalım dimi. Ben git demiyorum zaten beni sevmediysen katlanmak zorunda değilsin dedim sadece, ama seviyorsa katlanabilir
Şaka bi yana, kal bizimle Minişim
alinacak birşey kilo vermek gercekten istiyorsa kalacaktir zaten. Bu konuyu hiç olmamis gibi kapatalim.

ŞÜKÜR bugün de bitti sayılır kizlar sadece bir saat bisiklete bindim. Ama kendimi zayiflamis hissediyorum.

alinacak birşey kilo vermek gercekten istiyorsa kalacaktir zaten. Bu konuyu hiç olmamis gibi kapatalim.

ŞÜKÜR bugün de bitti sayılır kizlar sadece bir saat bisiklete bindim. Ama kendimi zayiflamis hissediyorum.

Evet bugün ben de daha az yedim, kardayım galiba :) Bir de yürüdüm, tempolu olmasa da dünden bir adım öndeyim :) şükür bakalım yarın nasıl olcak, evde gerçekten insanın aklı hep yemekte kalıyor :)

kizlar akşamları yogurt biber yiyelim gobek eritiyormus gercekten dün ilk denemeyi yaptim. Limonda sikilmasi lazimmis ama ben koymadim bide sirf bunun için 2 kilo limon aldım, Allah beni bildigi gibi yapsin
Midemi yakar benim sürekli biber

Midemi yakar benim sürekli biber

Kuzum mideni yakacağından eminsen yapma yada az acıyla dene, baktın olmuyo, yapmazsın. Aslında benim de midem yanıyo acı yiyince ama yarım ölçüyle belki bir daha denerim.

Annem geldi bugün sabah normal kahvaltımı yaptımda öğlen aksam kısır yedim

Olsun canım bazen olur böyle hem yapılan araştırmalara göre arada kaçamak yapıp vücudu şaşırtmak da gerekiyomuş.

Annem geldi beraber bebekle ilgilendik bide kısır gömdük:) ama az yedim ya

Az yedim diye sevinmen lazım kuşum hem daha hafifsin hem beslenmeni bozmamış oluyorsun, süper, kısır pilava benzemez daha sağlıklı.

iyiyim canım sen nasılsın. Surekli cocuklar bir yeri dagitiyor sikildim artık daha heryer duruyo toplanacak

Valla hem bebek hem ev işi baya zormuş şimdi anlıyorum anaları:)) yemek yemeye vakit zor buluyorum valla

Selamlar kizlar ben de geldimmm
En bastan atlayarak okudum bende size katılmak istiyorum. İnternet paketim olduğu surece aktifim. Ay sonuna yetismiyor genelde
Ben sadece yediklerime dikkat ederek diyet yapmak istiyorum simdilik. Motivasyonum düşmesin musmutlu yağları yakalim

Hoşgeldin canım kaç kilosun

hoş geldin tatlım c.tesi tarti günümuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…