- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Cevap için teşekkür ederim :) etüt odası var ama dolu oluyo gitmeye üşeniyorum falan Ama haklisiniz gitsem daha iyi olucak gibi oda arkadaşlarım laftan anlamiyoKyk’da etüt odası var mı? Varsa odada değil orada çalışmayı deneyin. Yoksa da arkadaşlarınıza durumu açıklayıp rahatsız edilmek istemediğinizi belirtin.
Bahar döneminde böyle halsizlikler olabiliyor.
Kendinizi bu zorlu süreç bittiğinde yapacağınız güzel şeyleri düşünerek motive etmeye çalışın.
Teşekkür ederim cevap icin yaptırdığım test haklısınız. Kahvaltı ediyorum ama soyle bi sorun var benim uykum ağır bikac alarm kurmam gerekiyo istemsizce hep kapatıp uyuyorum ay uyanicam diyorum ama bi bakmışım uyuyakalmışım oda arkadaşlarım da rahatsiz oluyo alarm dan bi tane kurabiliyorum bu yuzden gec kalıyorumUyku saatlerini düzene oturtmalisin öncelikle. Sabahları mutlaka kahvaltı yap ve dersten önce meyve, ceviz, kuru kayısı falan ye. Ya da sağlık ocağına git test yaptır, belki vitamin eksikliğin vardır, ilaç kullanırsın. Muhtemelen b12 eksikliğin var. Bende de vardı ve dikkat bozukluğu, halsizlik, unutkanlık, iştahsızlık yaşıyordum, ilaç kullanıyorum artık ve öyle sorunlarım yok.
Evet ya haklısınız aslinda sadece etüt odaları dolu oluyo useniyroum falan Ama gidicem etüt odasinaBahar yorgunluğudur muhtemelen ama git bir kan tahlili yaptır.
Yurt odasında çalışma, muhakkak bir çalışma salonu vardır oraya git. Oda çalışmak için uygun değil.
Resmî.belge degil diye dikkat etmedim. Bi de noktalama isaretlerim pek iyi degil neyse edinmeyi cok denedim ama ya son geceye bırakıyorlar ya da birlikte çalışmak istemiyolarNoktalama işaretleri kullanmalısınız öncelikle.
Hedef belirleyin ve mümkünse sizinle aynı sınavlara hazırlanan arkadaş edinin. Amacınız aynı olursa, daha kolay motive olursunuz.
Ah keşke anlasalar abla. Dogru söylüyosun aslında mesela bu haftasonu iyi bi başlangıç için gayet güzel bi zamanBir kac gun hic birsey yapmaya calisma disari cik gez kafan dagilsin emin ol rahatlayacaksin ve yeni bir baslangic yapmis gibi olacaksin arkadaslarinlada konusabilirsin bu konuyu destek istersin ders calisman gerektigi zamanlarda kibarca uyarip konusmayi reddedebilirsin
Tamam abla test yaptiricambi aile hekimine hemogram tiroid d vit ölçümlerinizi yaptırın.
ben evde durmaktan d vitaminimi sıfırlamışım, resmen kafamı yukarıda tutamıyordum, kullanmaya başlayalıberi baya enerjim kendime geldi, kendime kızardım tembelim falan diye, boşuna yüklenmişim kendime.
Uyku tamamen alışkanlık aslında. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama ben psikolojik olarak yarın erken kalkıcam diye düşününce istediğim saatte gözüm açık oluyor.:) Ay belki de bende mistik bir şeyler var bilmiyorum.Teşekkür ederim cevap icin yaptırdığım test haklısınız. Kahvaltı ediyorum ama soyle bi sorun var benim uykum ağır bikac alarm kurmam gerekiyo istemsizce hep kapatıp uyuyorum ay uyanicam diyorum ama bi bakmışım uyuyakalmışım oda arkadaşlarım da rahatsiz oluyo alarm dan bi tane kurabiliyorum bu yuzden gec kalıyorumbuna bir öneriniz var mi
Evet 2.öğretimdim simdi erken kalkıyorum :) o dediginiz oluyomus beyne komut veriyormuşuz falan ben çok stresli olunca oluyoUyku tamamen alışkanlık aslında. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama ben psikolojik olarak yarın erken kalkıcam diye düşününce istediğim saatte gözüm açık oluyor.:) Ay belki de bende mistik bir şeyler var bilmiyorum.
O zaman kutuphaneyi yol edeceksin kendine keskelerle yasamamk adina elindeki firsatlari degerlendireceksin keske on yil oncesine donebilsem de simdi daha farkli bir yasantim olsaydi kiymetini bilin elinizdekilerinAh keşke anlasalar abla. Dogru söylüyosun aslında mesela bu haftasonu iyi bi başlangıç için gayet güzel bi zaman
Evet aslında kütüphane cok guzel bi seçenek. Abla ne öneririrsin bana demissin ya 10sene öncesine donsemO zaman kutuphaneyi yol edeceksin kendine keskelerle yasamamk adina elindeki firsatlari degerlendireceksin keske on yil oncesine donebilsem de simdi daha farkli bir yasantim olsaydi kiymetini bilin elinizdekilerin
Meslegimi elime alirdim simdi bir cocukla kpss icin ugrasiyorum ama simdi dusunuyorum keske zamaninda calisip atansaydim ayaklarimin ustunde dursaydim diyorum sana tavsiyemde dis etkenleri bir sure birak sadece gelecegine odaklanEvet aslında kütüphane cok guzel bi seçenek. Abla ne öneririrsin bana demissin ya 10sene öncesine donsem
Anladım abla mesleğini eline al diyosun teşekkür ederim fikir verdiğin için Insallah kpss den atanirsinMeslegimi elime alirdim simdi bir cocukla kpss icin ugrasiyorum ama simdi dusunuyorum keske zamaninda calisip atansaydim ayaklarimin ustunde dursaydim diyorum sana tavsiyemde dis etkenleri bir sure birak sadece gelecegine odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?