Motivasyonum yok üzgünüm

Eski halinize bakarak. İnanın geçici dönem. İnsan kendine baktıkça daha pozitif oluyor bakım yapmaya devam edin. Spor yapın vs. 🫶

Peelingler serumlar kremler sipariş ettim bir yerden başlamam gerekiyor. Bir de 30'a yaklaştım herhalde onun da bir paniği var. Eskiden çok zayıfmışım inşallah tekrardan o kilolara dönerim ☹️

Evet bebiş şuan 10. Ayına girecek evet çok acele ediyor musun gibi hissediyorum. Doğum kilolarını ilk 6 ayda verenleri okudukça üzülüyorum 😢

Acele etmeyin ve kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Bebeğinizi sağlık, huzur ve mutlulukla büyütün. :nazar: Evliliğinizdeki sorunlarınızı da çözebilmenizi ve mutlu olmanızı dilerim.

Peelingler serumlar kremler sipariş ettim bir yerden başlamam gerekiyor. Bir de 30'a yaklaştım herhalde onun da bir paniği var. Eskiden çok zayıfmışım inşallah tekrardan o kilolara dönerim ☹️

yahu sanki 60 😂😂 insan her yaşta bakımlı olmalı 20li yaşlar da mı bakmalı sadece kendine insan neyin paniği bu amann 😂

Merhaba hanımlar,
Ufak bir derdim var dün uzun zamandan beridir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana sen önceden cıvıl cıvıldin çok güzel giyinirdin makyajsiz bile yüzün cildin çok güzeldi ışığını kaybetmişsin dedi. Evet doğumdan sonra kilolarimi veremedim bu konuda irademde motivasyonumda yok, kaybettim. Kilo aldığım için kıyafet tarzım değişti çünkü giydigimi yakistirmiyorum. Makyajı bıraktım çünkü özgüvenimi yitirdim. Kızın dediklerinde içime oturdu kötü anlamda demiyor onu biliyorum ☹️ Bu geçici bir durum mu yoksa ben depresyona mı girdim 😢 bu iradeyi ve motivasyonu nasıl sağlarım 😢

Öfff ona ne yaa? Şu insanların hadsizlikleri beni çıldırtıyor. Ona mı düşmüş seni eleştirmek? Resmen moralini bozmak için gelmiş görüşmek için gelmemiş.

Keşke lafı yapıştırsaydın benim cildim yine parlar, ışığımı geri kazanırım ama senin bu insanın ışığını söndüren ruh halin için durum benimki kadar iç açıcı değil deseydin.

mevzu kötü anlamda deyip dememesi değil. Size şu an böyle hissettirmiş olması kâfi. hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz. canınız istiyorsa yapın.

Öneri istiyorsanıza da... Bi tane kil maskesi alın mesela :) sonra kağıt maskeler var. Onlardan alın, nemlendirici alın. Rimel alın. Renkli glosslardan alın bir tane Pastel'in allıklarından alın. Ten ürünü kullanıyorsanız bir tane bb krem alın. Arada sırada kil maskesini yapın, sonra kağıt maskenizi koyun suratınıza öyle işinizi yapın. :D ojeinizi sürün. Bi lip balm bile renk veriyor yüze. Bu bile inanın iyi gelir. :)

Acele etmeyin ve kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Bebeğinizi sağlık, huzur ve mutlulukla büyütün. :nazar: Evliliğinizdeki sorunlarınızı da çözebilmenizi ve mutlu olmanızı dilerim.

Çok teşekkür ederim 😊 umarım çift terapisine gidiyoruz yavaş yavaş duzeliyoruz ikimizde 😇 😊

Öfff ona ne yaa? Şu insanların hadsizlikleri beni çıldırtıyor. Ona mı düşmüş seni eleştirmek? Resmen moralini bozmak için gelmiş görüşmek için gelmemiş.

Keşke lafı yapıştırsaydın benim cildim yine parlar, ışığımı geri kazanırım ama senin bu insanın ışığını söndüren ruh halin için durum benimki kadar iç açıcı değil deseydin.

mevzu kötü anlamda deyip dememesi değil. Size şu an böyle hissettirmiş olması kâfi. hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz. canınız istiyorsa yapın.

Öneri istiyorsanıza da... Bi tane kil maskesi alın mesela :) sonra kağıt maskeler var. Onlardan alın, nemlendirici alın. Rimel alın. Renkli glosslardan alın bir tane Pastel'in allıklarından alın. Ten ürünü kullanıyorsanız bir tane bb krem alın. Arada sırada kil maskesini yapın, sonra kağıt maskenizi koyun suratınıza öyle işinizi yapın. :KK70: ojeinizi sürün. Bi lip balm bile renk veriyor yüze. Bu bile inanın iyi gelir. :)

Bir sürü bakım ürünü aldım gelince yapacağım bakalım. Önceden baya susluydum şimdi kız kendimi öyle salmış görünce kendince uyarmak istedi sanırım ben onun dediklerine alınmadım dışarıdan gerçekten böyle mi gorunuyorum o moralimi bozdu. Önerilerinizi yazdım çok teşekkür ederim 😊

Hastaneden direk oraya uğramak zorundaydım o yüzden öyle oldu. Aslında daha özenlide gidebilirdim niyeyse içimden gelmedi önceden çok özenlirdim saçıma kıyafetime makyajıma dediğiniz gibi ondandır Ben de kötü niyetli düşünmüyorum hakkında 😢
Evet sizde haklısınız, insanda her an ozencek motivasyon yada vakit olmuyor, bidaha buluştuğunuzda daha özenli gidersiniz. İnsan kendine baktıkça, bakımlı oldukça moralide yükseliyor

Merhaba hanımlar,
Ufak bir derdim var dün uzun zamandan beridir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana sen önceden cıvıl cıvıldin çok güzel giyinirdin makyajsiz bile yüzün cildin çok güzeldi ışığını kaybetmişsin dedi. Evet doğumdan sonra kilolarimi veremedim bu konuda irademde motivasyonumda yok, kaybettim. Kilo aldığım için kıyafet tarzım değişti çünkü giydigimi yakistirmiyorum. Makyajı bıraktım çünkü özgüvenimi yitirdim. Kızın dediklerinde içime oturdu kötü anlamda demiyor onu biliyorum ☹️ Bu geçici bir durum mu yoksa ben depresyona mı girdim 😢 bu iradeyi ve motivasyonu nasıl sağlarım 😢
boyle insanlara gicik oluyorum kiskandi heralde seni evli çocuklu mutlu fln gordu sanirim. uzun zaman gorusmemissin iyi olmuş yine gorusme. hamilelik sonrasi bende neler duydum neler. veriliyor kilolar merak etme. kimi uc ayda verir kimi uc yilda bi sekilde kilolar gider. yeni anneler isildamaz zaten kimse kimseyi kandirmasin. uykusuzluktan bayilir, yarim yamalak uyku uyku degildir, kilolar ayri koca ayri bebek ayri bambaska bir hayat. elbetteki temizlikciniz bakiciniz varsa her hafta bir etkinliğe esinizle katılıyorsaniz isil isil patlarsıniz 🤣🎉

Derya seni aralık ayı annelerinden tanıyorum benimkisi de öyle hiç dibimden ayrılmıyor saçımı toplayamıyorum wcye gidersem bile kapıda bitiyor. Kız bekar belki de ondandır böyle düşünmesi beni de Instagram fenomeni mi sandi ne ☹️
Saçma sapan konuşmalar gerçekten . Sen ona fikrini mi sordun bir kere konuşuyor ki boş boş. Ben de daha doğum kilolarımı tam olarak veremedim, dolapta ne varsa ondan yemek yapmaya hatta bazen ona bile vakit ayıramıyorum. Dışardan yemek söylüyoruz vs . Hasta olmayalım olmasınlar da illa kişişel bakıma da sıra gelecek

Yanına tişört eşofman altı ile gitmiştim çünkü dolabımda gerçekten bana olabilecek kıyafet kalmadı özensiz gördü galiba
Siz bensiniz. Kendime hiçbir şey almıyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Doğum kilolarım duruyor. Çirkin biri de değildim ama artık kendimi çok çirkin hissediyorum. Kilo vermek her birini yerine geri getirecek biliyorum ama ben de yapamıyorum...

Evet sizde haklısınız, insanda her an ozencek motivasyon yada vakit olmuyor, bidaha buluştuğunuzda daha özenli gidersiniz. İnsan kendine baktıkça, bakımlı oldukça moralide yükseliyor

Haklısınız insan kendisine baktıkça arkası da geliyor bugün işte kil maskesi yaptım bebiş uyurken biraz kendimle vakit geçirdim yemek ve temizlik yapmadım biraz daha iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim 💞

boyle insanlara gicik oluyorum kiskandi heralde seni evli çocuklu mutlu fln gordu sanirim. uzun zaman gorusmemissin iyi olmuş yine gorusme. hamilelik sonrasi bende neler duydum neler. veriliyor kilolar merak etme. kimi uc ayda verir kimi uc yilda bi sekilde kilolar gider. yeni anneler isildamaz zaten kimse kimseyi kandirmasin. uykusuzluktan bayilir, yarim yamalak uyku uyku degildir, kilolar ayri koca ayri bebek ayri bambaska bir hayat. elbetteki temizlikciniz bakiciniz varsa her hafta bir etkinliğe esinizle katılıyorsaniz isil isil patlarsıniz 🤣

Şanslı azınlıkta olsaydın ben de hemen verirdim işte yemeyi seviyorum 🤣 Bir de dediğim gibi bu aralar bir salmışlık var üzerimde çocuk uyumuyor diş çıkartıyor koca ilgi bekliyor zaten şey işsiz kaldı onunla uğraşıyorum kaynana altında onunla ayrı uğraşıyorum. Ben sönmeyeyim de kimler sönsün tabii o kadar yakın arkadaşım olmadığı için bunları anlatmadım da. Bazen en azından temizlik kısmında şu fenomenlere özeniyorum 🤣

Saçma sapan konuşmalar gerçekten . Sen ona fikrini mi sordun bir kere konuşuyor ki boş boş. Ben de daha doğum kilolarımı tam olarak veremedim, dolapta ne varsa ondan yemek yapmaya hatta bazen ona bile vakit ayıramıyorum. Dışardan yemek söylüyoruz vs . Hasta olmayalım olmasınlar da illa kişişel bakıma da sıra gelecek

Yok yani ben bir şey sormadım ona da işte kendince beni sarsmaya mi çalıştı anlayamadım ama cidden bu bebek işleri dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş insan gerçekten kendine vakit ayıramıyormuş bunu anladım biraz büyüdükten sonra zaten istesem de yanımda durmayacak 😔

Siz bensiniz. Kendime hiçbir şey almıyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Doğum kilolarım duruyor. Çirkin biri de değildim ama artık kendimi çok çirkin hissediyorum. Kilo vermek her birini yerine geri getirecek biliyorum ama ben de yapamıyorum...

Lupetta seninle diyet topiğin de karşılaşmıştık yanlış hatırlamıyorsam işte ne olduysa o diyet topiğinden sonra oldu 😂 hala 80'de sayıyorum o kadar diyetisyenine gittim Yok olmuyor inşallah şu kiloları verecek iradeyi bulurum kendimde İnşallah sen de bulursun

Merhaba hanımlar,
Kesinlikle geçici bir dönem umudunuzu yitirmeyin. Keyifle kilo verdiğimiz bir sayfamız var. Her zaman bekleriz.

Kesinlikle geçici bir dönem umudunuzu yitirmeyin. Keyifle kilo verdiğimiz bir sayfamız var. Her zaman bekleriz.

Çok teşekkür ederim link verebiliyorsanız alabilir miyim kendimi toparladığım zaman size katılayım 😔

Rica ederim. "Zipzip ile Masterfit" anasayfada oluyoruz genelde. Link paylasamadim. Sıkıntılarınızın bir önce bitmesini dilerim. :KK68:
Tamam diye topiğinde görüyordum ben o sayfayı inşallah yakın zamanda buluşmak dileğiyle teşekkür ederim 😍

Back
X