Motivasyonunuzu kimden veya neyden alıyorsunuz?

Kendimi bu hayatta epey yorgun hissediyorum. Hangi konuda olursa olsun motivasyonsuz olmuyor. Siz motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz? Bana bir yol gösterin, sizden feyz alayım ... :cry:
Mesela temizlik konusunda eve iki gun sonraya misafir cagirip iki gun deli gibi temizlik yapiyorum ben :halay::halay::halay:

Genel durumlar icin ise ozellikle kitap almakla odullendiriyorum kendimi :KK76::KK76:

kargaşadan .
herşey düzenli olunca motive olamıyorum ben..
düzeltilecek birşey kalmayınca çabalamanın bir alemi olmuyor..

Kendimi bu hayatta epey yorgun hissediyorum. Hangi konuda olursa olsun motivasyonsuz olmuyor. Siz motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz? Bana bir yol gösterin, sizden feyz alayım ... :cry:
Karşımdakini acayip gaza getiren bir halim vardır. Hepte söyler cevrem. Sen yaparsın başarısın diye bir veririm gazı er meydanında bulurlar kendilerini ama bana gelince kimse yok. Bende kimseye gaz vermiyorum artık. Kendime saklıyorum tüm kaynakları mı:)

tevekkul" Allah bana yeter" :KK200: kesinlikle yetiyor ,en guclu olana dayanmak lazim ,cok rahat edersiniz yorulmayin baska kapilarda sebepleri yaratanda o cellecelaluhu,asamadiginiz ber durumda samimi kalple soyleyin mutlaka yardim ediyor ayetle sabit.

Amaçlarımdan, isteklerimden, hayallerimden sağlıyorum ben. Bir amacınız var mı mesela? Acaba amaçsızsınız da ondan mı motivasyonsuz hissediyorsunuz kendinizi? Ya da amaçladığınız şeyleri gerçekten istiyor musunuz? Çünkü gerçekten isteyince insan güç buluyor kendi içinde gibi geliyor bana, tabi depresyon gibi bir dönem atlatmıyorsanız ya da çok sıkıntılı bir süreçten geçmiyorsanız..

Bu aralar bahar havası carpıo ben genelde mazada benım elemanlarla kaynatıoz bıtane elamanm var bı alem konyssa yetıo aglayan ı bıle guldrr evde olursam snap acıom vıdeolarla eglnıom kendımısekılden sekıle sokuom oda yoksa vıne lere bakıım komık vıdeolar var
Vala bu aralar snap taktım kafyı kenımı sekılden sekıle sokuom xd ha benım annm öldu arada o varmıs gubı bakanne kızın evlendı cok mutlu sende mutlu ol derım yasın okurum bıde annecımım mezarına sık zıyaret ve cıcek dıkıom o herseyden ıyı gelıo
İkidir yorumlarınızı okumaya çalışıyorum, ama anlayamıyorum inanın, bilmem bir tek bende mi sorun ama bir çok kelimenizde hata var, noktalama işareti kullanmıyorsunuz, naçizane uyarmak istedim, imlaya dikkat etmeye çalışırsanız boşa gitmez yorulup da yazdığınız yorumlarınız :KK66:

gerçekten namaz bu kadar etkili mi?
Ben namaz kilamadigim gunlerde yani adetli gunlerimde koltuga uzanip 3 4 saat durabilirim usengeclikten. Ama namaz vakti girdiginde abdest alman gerekiyor ve o mecburi kalkistan snra ve yuzune boynuna su calmamdan snra bi silkeleniyorum. Uykum felan aciliyor uyusukluk gidiyor.

İnsanlar bazen böyle hisseder normaldir.motivasyon düşer ve hiçbir şeyden keyif alamazsınız. Eğer derinlerde yatan psikojik bir neden yoksa bu daha çabuk atlatilir. Ama bunun için bile mücadele gerekir.Yani motive olabilmek içinde motivasyon şart. .Ah hiç bitmiyor dertler))

Bana deli diyebilirsin
artık her gün kendime 10 dakika sözüm var.
Akşam islerimi bitiriyorum
ve ayna karşına geçip kendime kendimi anlatıyorum ve sonra karşımdaki kendimi motive ediyorum bir sonraki gün için
çokta keyif alıyorum :KK39:
Ben bunu deneyeceğim.
Benim de sürekli kendime sorduğum bir soru motivasyon bu aralar. Özellikle işimle ilgili...

Kendimi bu hayatta epey yorgun hissediyorum. Hangi konuda olursa olsun motivasyonsuz olmuyor. Siz motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz? Bana bir yol gösterin, sizden feyz alayım ... :cry:[/QUOTE

Her zorluk ve Müşkül durumlarda diyelimki

Allah bana yeter O ne güzel vekildir !

Çok güzel konu..hep merak etmisimdir icten.ice, insanlar bu yasam enerjisini nerden alıyorlar diye..takipteyim ;)

İkidir yorumlarınızı okumaya çalışıyorum, ama anlayamıyorum inanın, bilmem bir tek bende mi sorun ama bir çok kelimenizde hata var, noktalama işareti kullanmıyorsunuz, naçizane uyarmak istedim, imlaya dikkat etmeye çalışırsanız boşa gitmez yorulup da yazdığınız yorumlarınız :KK66:
yok 2010a geri dönmüş ablamız. yapıo edio biliiim ne allah aşkına. forumda türkçe konuşamayan insan kaynıyo. gözardı etsen hangi birini. üstelik bu bi forum kuralı.

ben de mesela "bir kural" yazmıyorum bi kural yazdım ama en azından yeni bi dil yaratmıyoruz. hala değil yazamayıp deyil yazan var.

bir tek ben değilmişimmm ama hayali bile mutlu ediyor:KK49::KK49:

konuyu dağıtmak gibi olmasın da bu aralar çok aşıkım :KK45::olamaz::KK47::KK36: ama gerçekçi olalım hiçbi zaman bizim olmayacak :işsiz::KK50: o yüzden aslında hayal kurarken gerçek olma ihtimali olan hayaller kursak en azından onları gerçekleştirebilmek için çalışırız bu da motivasyonumuz olur :kahve: hadi yine konu sahibinin konusuna da bi bağlantı kurdum kopukluk olmasın diye :KK14:

Back
X