Motorcu olmak...

Siz tesettürlüydünüz sanırım. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum; daha önce hiç görmedim, tesettüre uygun giyinip başınıza kask nasıl takıyordunuz? zor olmuyor muydu?

Siz tesettürlüydünüz sanırım. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum; daha önce hiç görmedim, tesettüre uygun giyinip başınıza kask nasıl takıyordunuz? zor olmuyor muydu?

var ya benden çok yaşıycaksın..:13:bende aynı şeyi soracaktım..

bir de tesettürlü bir hanımın yaşam tarzının dışında bi şey bu motor vs.olayları..:44:
kimseyi kalıba sokmak istemem ama öyle görüyoruz..
nasıl uyabiliyorsun peki bu spora diyeyim bari..

sevdiğimiz için sevdiğimiz şeylerden bazen vazgeçmek zorunda olmazsak herzaman biz kaybederiz . aman beni boyle kabuletsin vs sadece laf bunlar biz karşımızdaki insanın ne kadarını kabul edebiliyoruz gram bile olsa gözümüze batan birşey olmuyormu?
bu fedakarlık ödün vermek değil.
inancımda dinimde prensiplerimden ailemden asla ödün vermem.
ama bu motor işini sevsem bile maneviyatım değil yada bir parçam değil.
amacı beni korumaktı sadece cunki, bizim bindiğimiz motorlar küçük çaplı scooter yada sucu motoru değil yarış motorları ve dünyada en co k kaza bu tip motorlarla yapılıyor.
siz eşinizin istediği birşeyi asla yapmazmısınız?
siz yapmazsanız yarında sizinki yapılmaz.
bazen sırf gönlü hoş tutmak karşıdakini mutlu etmek ıcın yapılır.
hayat hep bizim istediğimiz gibi olmaz.
bazen kalmalı bazen gitmeli deriz ya işte oyle!
hakikaten fedakarlığa değecek bir adam bulununca VAZGEÇMELİ!

İşte bu fedakarlık değil ödün vermektir..Koruma içgüdüsü altında yapılan bir ambargodur.

Bu kadar çok seviyorsunuz, konu açacak kadar üzülüyorsanız, sizce adı fedakarlık olan şey benim dediğime çıkar.

Birini korumak sevdiği şeylerden vazgeçmesini istemekle olmaz.

O söz ettiğiniz motorun scooter olmadığını biliyorum..

Dürüstçe deseki evlendikten sonra kıskanırım, binmeni istemem, aileme bana ters; sizde kabul eder ya da kabul etmezsiniz ki bu bile yanlış.

Ama seni korumak istiyorum, tehlikeli bu derse işte dediğim gibi bunun adı ambargo olur.

Elbetteki sevdiğim için birşeyden vazgeçmem gerekirse vazgeçerim ama butür hobilerimden vazgeçmem.

Çünkü ne evliliğimize zarar veriyor nede başka birşey.

Fedakarlık çok daha farklı kulvarlardadır.

Karşımdaki her ne kadar değer bir insan olsada bunu yapmak bana ters geliyor.

O vazgeçsin bunu istemekten ben değil.

Ayrıca fedakarlık yaparsam asla üzülmem. Sizcede bu fedakarlıksa sizi etkilememeli.

Son düzenleme:
bosverr cnm kafa yorma bu konuya :D

Zor olmuyor mu demiş arkadaşımız,tesettürün yelpazesi artık çok geniş ...aklına muhtemelen uzun birşeyler geliyor ki tahayyül edemiyorsun haklısın:)
bir pantolon bir ceket bir de kask işte nesi zor olsun...

Son düzenleme:
İşte bu fedakarlık değil ödün vermektir..Koruma içgüdüsü altında yapılan bir ambargodur.

Bu kadar çok seviyorsunuz, konu açacak kadar üzülüyorsanız, sizce adı fedakarlık olan şey benim dediğime çıkar.

Dürüstçe deseki evlendikten sonra kıskanırım, binmeni istemem, aileme bana ters; sizde kabul eder ya da kabul etmezsiniz ki bu bile yanlış.

Ama seni korumak istiyorum, tehlikeli bu derse işte dediğim gibi bunun adı ambargo olur.

Elbetteki sevdiğim için birşeyden vazgeçmem gerekirse vazgeçerim ama butür hobilerimden vazgeçmem.

Ayrıca fedakarlık yaparsam asla üzülmem. Sizcede bu fedakarlıksa sizi etkilememeli.

hayatta herşeyi biliyormusunuz milyonlarca insanın karakterini yaşadıklarını boyle hüküm verebiliyorsunuz.
konu açacak kadar üzülüyorsam ne demektir bu ? ağladım hıçkırdım sonra konumu açtım sanıyorsunuz.?
benim nişanlım beni yeteri kadar kıskanıyor koruyor.
beni tanıyormusunuz nasıl kullandıgımı biliyormusunuzki boyle konuşuyorsunuz?
benim ailem bile bundan korkarken onlardamı zorbalık uyguluyorlardı!
motoruda soyleyeyim belki anlarsınız 1000cc
buda türkiyede birçok arabanın basamadğı kadar basıyorsunuz demektir.
10 yasından beri araç kullanıyorum bunuda ekleyeyim.
size ters gelebilir ama bana düz geliyor.
ayrıca burda insanlara birşeyler ispat etmeyi sevmiyorum.
çoğu klavye insanı zaten.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben halimden memnunum sürekli birilerini fişfişlemekten vazgeçin artık cunki halinizden hiçte memnun değilsiniz.
zamanında ezilmişşiniz. kişilik bozukluğu nerde ortaya cıkar biliyormusunuz . gormediğiniz insanlar hakkında karar verirken ve kendi inandıklarınızı başkalarınında doğruları haline getirirken

hayatta herşeyi biliyormusunuz milyonlarca insanın karakterini yaşadıklarını boyle hüküm verebiliyorsunuz.
konu açacak kadar üzülüyorsam ne demektir bu ? ağladım hıçkırdım sonra konumu açtım sanıyorsunuz.?
benim nişanlım beni yeteri kadar kıskanıyor koruyor.
beni tanıyormusunuz nasıl kullandıgımı biliyormusunuzki boyle konuşuyorsunuz?
benim ailem bile bundan korkarken onlardamı zorbalık uyguluyorlardı!
motoruda soyleyeyim belki anlarsınız 1000cc
buda türkiyede birçok arabanın basamadğı kadar basıyorsunuz demektir.
10 yasından beri araç kullanıyorum bunuda ekleyeyim.
size ters gelebilir ama bana düz geliyor.
ayrıca burda insanlara birşeyler ispat etmeyi sevmiyorum.
çoğu klavye insanı zaten.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben halimden memnunum sürekli birilerini fişfişlemekten vazgeçin artık cunki halinizden hiçte memnun değilsiniz.
zamanında ezilmişşiniz. kişilik bozukluğu nerde ortaya cıkar biliyormusunuz . gormediğiniz insanlar hakkında karar verirken ve kendi inandıklarınızı başkalarınında doğruları haline getirirken

Mılletın derdı ıle dertlenıyo gıbı yapıp empatı kurmadan agzınıza gelenı yazıyorsunuz..bu bnm yazımı okuyunca sınırlenen arkadaslara soyluyorum
bır ıkı gune ztn gıdıyorum uyelıgımı sıldırecegm merak etmeyın;)uzulmeyın dostlar:D

yorum yapmayacaktım da tutamadım kendimi
seven insan sevdiğinin isteğine biraz saygılı olmalı ya
ne bilim tehlikeli falan filan ama baskı kurulmuş sizde bundan hoşnutsunuz yorumlarınızdan sorun ne peki

siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa

ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!

Özür dileriz hangi konuyu açacağını size sormadan açmış. Gerçekten çok özür dileriz !

Üye zaten bu yapılan sornasında üyeliğini iptal ettirdi.

Sizi ayakta alkışlıyorum .....

Bu arada konu sahibinin 2 üyeliği yok. O önceki üyeliğini iptal ettirdi bunla yazdı ama bunuda çok gördünüz.

Tam bahar temizliği havası.....

Özür dileriz hangi konuyu açacağını size sormadan açmış. Gerçekten çok özür dileriz !

Üye zaten bu yapılan sornasında üyeliğini iptal ettirdi.

Sizi ayakta alkışlıyorum .....

hadi canim
ben mi suclu oldum simdi
yapmayin Allah askina
bir yorum yaptim
25 begen tiklamis digerleri demekki benim gibi düsünen cok var
ayrica bu üye bunun icin iptal edecek kadar önemesemiyor burdaki insanlari
dugunu olsun iptal edecekti zaten
bunu kendi demisti
dugunude bu haftasonu yanilmiyorsam

bu yapilan sonrasu üyeligini iptal ettirdi lafina katilmiyorum
buraya gelene kadar actigi konularda basina gelenlerin birikimidir Kazen

Son düzenleme:
dügün telasi, cicim aylari bitsin gelir yine:3: ayrica bizim yüzümüzden kizip, gidecek bir tip degildi :31:
herkese iyi laf yetistirebiliyodu :ssz:

her konusunda insanları katıp karıştırdı..
bazı insanlar küçümseyici kelimeleri
çoğunlukla kullanmasalar bile, bir
şekilde belli ediyorlar...bir yandan da
o muhatap olduğu "klavye insanlarına"
dert yanıp duran da kendisi idi ama..:37:

Back
X