Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Tebrik ederim ben de ilk başta az gidiyor diye üzülmüştüm ama ölçüm yapınca ve kıyafetlerim bollaşmaya başlayınca motivasyonum arttı

Selam kızlar bende bugün 2. Dozumu vurdum dün doktorla konuştum ilk hafta bende çok iştah azalması kilo verme tokluk veya yan etki de olmadı bana daha önce saxenda kullandığım için vücudumun direnç gösterdiğini 2.5 mg düşük doz olduğu için bu hafta 5mg geçmemi söyledi bugün 5mg vurdum bakalım inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırım.
Takviyeyede devam ediyorum.

Dün 12.30 gibi vurdum şuana kadar öyle bi değişiklik yok pek hafif mide bulantım oldu akşam okdar başka bi değişiklik yok

Kızlar lütfen mezurayla bedeninizin ölçülerini alın . Ben 4 kg vermeme rağmen incelme tartıdan daha sevindirici

Ben de ilk dozumu dün akşam oldum. Acıkmadım, mecbur olduğum için bir şeyler yedim ama normal yemeğin 1/4 'ü ancak.
Sadece baş ağrım var, sanki gripmişim de tüm gün uyumuşum gibi. Baş ağrısı çekeniniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…