Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Tebrik ederim ben de ilk başta az gidiyor diye üzülmüştüm ama ölçüm yapınca ve kıyafetlerim bollaşmaya başlayınca motivasyonum arttı

Selam kızlar bende bugün 2. Dozumu vurdum dün doktorla konuştum ilk hafta bende çok iştah azalması kilo verme tokluk veya yan etki de olmadı bana daha önce saxenda kullandığım için vücudumun direnç gösterdiğini 2.5 mg düşük doz olduğu için bu hafta 5mg geçmemi söyledi bugün 5mg vurdum bakalım inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırım.
Takviyeyede devam ediyorum.

Dün 12.30 gibi vurdum şuana kadar öyle bi değişiklik yok pek hafif mide bulantım oldu akşam okdar başka bi değişiklik yok

Ben de ilk dozumu dün akşam oldum. Acıkmadım, mecbur olduğum için bir şeyler yedim ama normal yemeğin 1/4 'ü ancak.
Sadece baş ağrım var, sanki gripmişim de tüm gün uyumuşum gibi. Baş ağrısı çekeniniz oldu mu?

Merhaba iki aylık doz kac mg acaba birde reçete istiyor mu eczane oradan alirken

Merhaba iki aylık doz kac mg acaba birde reçete istiyor mu eczane oradan alirken
Başlangıç dozu olan 0,25 mg her haftada 1 olacak şekilde 4 hafta kullanıyorsunuz. Eğer iştah baskılanasından memnun iseniz diğer aylarda da 0,25 devam edilebiliyor. Yok eğer 1 ay sonunda gözünüz yine olur olmadık zamanlarda yemek aranıyorsa 0,50 mg geçiş yapılıyor. Eczanelerden reçetesiz temin ediliyor Türkiye’den.

Ben 10 ml flakon aldım. Eğer 0,25 lik doz olarak devam edersem 4 ay kullanabilirim ama 0,50 lik doza geçersem 3 ay kullanabilirim. Bunu açıkçası gidişat belirleyecek. 0,25 lik dozda 3. İğnemi vurdum şimdilik iştah baskılamasından memnunum.
İnstagramda dr. rengin börekçi’nin postlarını okumanızı da tavsiye ederim

Son düzenleme:
Merhabalar 10 ml flakon nerden aldınız acaba ve ne kadar ücret ödediniz

Merhaba Kızlar;

Durum güncelleme ;

Maunjuro 2,5mg serüvenimin 4 dozunuda tamamlamış bulunmaktayım. Bu hafta 5mg geçmem gerekiyor artık. 2,5mg ile 4 haftada 6 kilo verdim. 6 kilo benim için gayet iyi güzel hızlı verip sarkma veya çökme olmasından iyidir.
72,5kg başladım şuan 66,5 kg dayım. 2. 3.dozda bende yaptığı sadece yan etki mide üşütmesi gibi olan ağzı acı su gelmesi onun haricinden hiç bir yan etki olmadı. ki 4.dozda hiç bir yan etki olmadı. 5mg geçmelimiyim veya 2,5mg devam etmelimiyim bir ay daha kararsızım , tokluk hissi devam ediyor çünkü bende 2,5mg bir ay daha kullanabilirim diye düşünüyorum bakalım. 5mg yan etkiler biraz daha fazlaymış. aşırı halsizlik yapıyormuş. Kullanan var ise tecrübelerini paylaşır ise sevinirim. :)

Merhabalar bende 3. Dozumu dün akşam vurdum 3. Doza kadar hiç sorun yaşamadım ama bugün yorgun mide bulantısı uyku hali ama uyuyamama çok kötü bir gün geçirdim 82 ile başladım şuan 78.6 yım

Teşekkürler cevabınız icin adadan aldığınızda eczane reçete istedi mi acaba

Merhabalar
Burayı yeni buldum
15’inde başladım 2,5 mg ile ve bugün 2. İğnemi yaptım. Haşimato ve Tip 2 diyabet hastasıyım. Endokrin doktoru kontrolünde ilerliyorum. Geçen hafta rahat geçti herhangi bir yan etki yaşamadım çok şükür. 100.1 başlangıç kilomdu bu hafta 3,800 kaybetmişim, güzel ödem attım yani Şekerimi de günlük ölçüyorum ve anlamlı düşüşler var. Umarım böyle devam eder

Selamlaaarrr,
Bugün 6. Dozu yaptım. Toplamda yaklaşık 6 kg verdim. Diyet falan yapmadım. Ama bu 3 hafta elimdekiler bitene kadar daha dikkatli ve hareketli olmaya çalışacağım. Tek başına yüksek kilo verimi olmuyor çünkü. Tatil falan derken biraz saldım. Az yiyorum ama sanki vücut artık alıştı gibi

Merhaba bunu neye göre belirliyorsunuz bende ozempic kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…