- 5 Ağustos 2025
- 59
- 22
- 3
- 37
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Tebrik ederimKızlar günaydın bugün 3. İğnemi vurulacağım (2,5 mg)
Geçen 2 haftada 3,8 kg kaybettim
Tam moralim bozulacak gibiyken ilk haftalık tuttuğum ölçülerimi görünce sevindim . Tartı da çok kayıp yokken ölçülerim gayet iyi gidiyor gibi. Tavsiyeniz üzerine EnflaC vit aldım bakalım bu hafta nasıl geçecek.
Selam kızlar bende bugün 2. Dozumu vurdum dün doktorla konuştum ilk hafta bende çok iştah azalması kilo verme tokluk veya yan etki de olmadı bana daha önce saxenda kullandığım için vücudumun direnç gösterdiğini 2.5 mg düşük doz olduğu için bu hafta 5mg geçmemi söyledi bugün 5mg vurdum bakalım inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırım.
Takviyeyede devam ediyorum.hadi bakalım hayırlısı olsun. 5’e geçtiniz yarın falan burayı güncellermisiniz rica etsem yan etki veya tam etki neler yaşıyorsunuz diye
Ben de olmadıBen de ilk dozumu dün akşam oldum. Acıkmadım, mecbur olduğum için bir şeyler yedim ama normal yemeğin 1/4 'ü ancak.
Sadece baş ağrım var, sanki gripmişim de tüm gün uyumuşum gibi. Baş ağrısı çekeniniz oldu mu?
Merhaba iki aylık doz kac mg acaba birde reçete istiyor mu eczane oradan alirkenHayır sgk karşılamıyor . Güvendiğiniz eczane haricinde bir yerden almanizi da tavsiye etmem iğneyi kendinize uygulamanız gerçekten çok basit
Ben sakız adasından almıştım iki aylık doz için 347 Euro ödedim
Kimi doktorlar da yurtdışından iğneyi getiriyorlar ve kendileri pazarlayıp satıyorlar bu da bir yöntem ama haliyle üstüne kar koyuyorlardır diye düşünüyorum
Yine de eczane kanalıyla almak en sağlıklısı fikrindeyim
Başlangıç dozu olan 0,25 mg her haftada 1 olacak şekilde 4 hafta kullanıyorsunuz. Eğer iştah baskılanasından memnun iseniz diğer aylarda da 0,25 devam edilebiliyor. Yok eğer 1 ay sonunda gözünüz yine olur olmadık zamanlarda yemek aranıyorsa 0,50 mg geçiş yapılıyor. Eczanelerden reçetesiz temin ediliyor Türkiye’den.Merhaba iki aylık doz kac mg acaba birde reçete istiyor mu eczane oradan alirken
Merhabalar 10 ml flakon nerden aldınız acaba ve ne kadar ücret ödedinizBaşlangıç dozu olan 0,25 mg her haftada 1 olacak şekilde 4 hafta kullanıyorsunuz. Eğer iştah baskılanasından memnun iseniz diğer aylarda da 0,25 devam edilebiliyor. Yok eğer 1 ay sonunda gözünüz yine olur olmadık zamanlarda yemek aranıyorsa 0,50 mg geçiş yapılıyor. Eczanelerden reçetesiz temin ediliyor Türkiye’den.
Ben 10 ml flakon aldım. Eğer 0,25 lik doz olarak devam edersem 4 ay kullanabilirim ama 0,50 lik doza geçersem 3 ay kullanabilirim. Bunu açıkçası gidişat belirleyecek. 0,25 lik dozda 3. İğnemi vurdum şimdilik iştah baskılamasından memnunum.
İnstagramda dr. rengin börekçi’nin postlarını okumanızı da tavsiye ederim
Ben sakız adasından reçetesiz aldım. Soğuk zinciri koruyarak Türkiye’ye getirdim. 10 ml kwik Pen için 347€ ödedimMerhabalar 10 ml flakon nerden aldınız acaba ve ne kadar ücret ödediniz
Teşekkürler cevabınız icin adadan aldığınızda eczane reçete istedi mi acabaBaşlangıç dozu olan 0,25 mg her haftada 1 olacak şekilde 4 hafta kullanıyorsunuz. Eğer iştah baskılanasından memnun iseniz diğer aylarda da 0,25 devam edilebiliyor. Yok eğer 1 ay sonunda gözünüz yine olur olmadık zamanlarda yemek aranıyorsa 0,50 mg geçiş yapılıyor. Eczanelerden reçetesiz temin ediliyor Türkiye’den.
Ben 10 ml flakon aldım. Eğer 0,25 lik doz olarak devam edersem 4 ay kullanabilirim ama 0,50 lik doza geçersem 3 ay kullanabilirim. Bunu açıkçası gidişat belirleyecek. 0,25 lik dozda 3. İğnemi vurdum şimdilik iştah baskılamasından memnunum.
İnstagramda dr. rengin börekçi’nin postlarını okumanızı da tavsiye ederim
Pardon reçetesiz aldim demişsiniz bir sonraki yorumdaTeşekkürler cevabınız icin adadan aldığınızda eczane reçete istedi mi acaba
3 tane almama rağmen Hayır istemedi.Teşekkürler cevabınız icin adadan aldığınızda eczane reçete istedi mi acaba
Merhaba bunu neye göre belirliyorsunuz bende ozempic kullanıyorumBen daha önceki mesajımda yazmıştım
Günlük 60-80 gr protein
50 nin altında karbonhidrat
30 civarı yağ
Toplamda 1200 kalori altında kalmaya çalışıyorum
Bunun için ücretsiz fatsecret uygulamasını kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?