Mounjaro 2,5mg günlüğüm

günde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef
Ekmek hiç yemeyin diye bir kural yokAfiyet olsun. Abartmadıkça sorun yok bence.
bana doktorum eger 2,5 yeterli gelirse 5 e gecme dedi. Yani düşük dozda gidilebildiği yere kadar gitmek yan etki artışına karşı koruyucu. Tokluk devam ediyorsa bence 2,5 da kalın.

Merhabalar
Yeni sonuçlarımı buraya da ekleyeyim.

Bugün 92.1’im. 100.1 ile başladım ve 15 Ağustos’tan bu yana toplamda ilginç bi şekilde tam 8 kilo vermiş oldum, çok şükür Bugün 4. Dozumu yapacağım. İnşallah bu hafta da güzel geçer. Bu arada bir hafta pilates yaptım ve bundan sonra devam edeceğim. Ki 2 kilo kas kaybım olduğunu düşünürsek ciddi yürüyüşler de eklemem gerekecek hayatıma. Bakalım belki denerim bu hafta. Herkese sağlıklı zayıflamalar

Merhaba forumda yeniyim maunjaroyu da daha bir doz oldum 3. Günüm. Sürekli gelen bulantı ataklarım oluyor. Karnımda bir siskinlikle birlikte. Bunlari yasayan oldu mu? Geciyor mu? Bir de ilk kez cok az pide yedim mesela o an canım istedi birsey yememistim cunku. Ama hem cok doldum hem de midem bulaniyor. Normal ki kızlar?

Merhabalar hoşgeldiniz
Gün boyu hiçbir şey yemediniz mi doğru mu anlıyorum. Acıkmıyorum diye yememezlik yapmayın, sindirim sisteminizi bozarsınız. Bol su içip protein almaya dikkat edin. Forumda ilgili başlıkları okursanız ilk bir kaç gün bu durumu yaşayanlar var yani normal. Ama uzun süre aç kalmamanızı hatta nacizane 2 ana 1 ara öğün yapmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…