Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Merhaba bunu neye göre belirliyorsunuz bende ozempic kullanıyorum

Ben 4. İğnemi de oldum sersemlik dışında bir yan etki olmadı

Ben 4. İğnemi de oldum sersemlik dışında bir yan etki olmadı
bu makro hesaplarını yapabileceğimiz çok güzel uygulamalar var internetten aratabilirsiniz

5mg ye geçtim bende 6 verdim toplam bi 15 gün komple durdu ama sanırım hiçbişey yemedigim için dın akşam vuruldum 5 mg yi 92.2 ile başladım sanırım şuan tam 86 yım gece uyanıp çok fazla aburcubur yiyordum artık uyanmıyorum bile tatlı da yiyorum ayrıca canım istedikçe dün dondurma yedim komple kapatmadım kendimi azar azar köreltmiyorum kendimi çok

Para ayarlayamadım ben de 5mg alsam iyi olacaktı.
Bende çok ıvır zıvır tüketmiyorum. Sevdiğim şeyleri görünce tiksiniyorum resmen. Ara sıra canım isterse az az yiyebiliyorum midem bulanıyor diye.
Bugün biraz açlık hissettim bakalım stresten de olabilir

Merhaba benimde çarşamba günü 4 haftayı tamamlamış olacağım maunjaro kullanıyorum 2.5 ile başladım 82 kilodan 77.8 e düştüm 2.5 la mı devam etsem 5 e mi geçsem karar veremedim haftanın tamamlanmasına 2 gün kala açıkıyorum onun dışında hep tokum sizce ne yapayım

Merhabalar
Tebrik ediyorum Tokluk hissi devam ediyorsa 2,5’la devam etmenizi tavsiye ediyorum. Zira doz yükseltmenin sonu yok. Ama etkinin geçtiği o 2 gün çok zorlanıyorsanız 5 mg’ye geçmelisiniz. Diye düşünüyorum Sağlıklı zayıflamalar

Son 2 gün neredeyse herkes acıkıyor. Benve 2,5 ile gittiği yere kadar devam edebilirsin. Baktın açlık süren fazlalaştı o zaman geç bir üst doza

Reactions: AAD
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 2 gün beni zorlamıyor azıcık birşey yiyince doyuyorum yine

Reactions: AAD
Merhaba, ben 2. Ayı da 2,5 mg ile tamamlıyorum şu an. 3.ay 5 mg geçmeyi düşünüyorum Dr kontrolünde. Şu an iyi gidiyorsa benim düşüncem 2,5 mg devam etmek

Ben bugün 6. Dozumu yapacağım. Açıkçası 2,5 doz bana yetmiyor artık ilk 2-3 gün tokluk hissi iyi ama diğer günler acıkıyorum. Kafama göre bugünkü dozumu 3,75 gibi birşey yapıp gidişata bakacağım.
Her ne kadar 5 mg geçmem gerekse de yan etkiden korkuyorum
5 hatada toplam 5,4 kg verdim

Bu sabah itibariyle Beslenme uzmanı Ebru Gülay ile Fakültatif Karnivor diyetine başladım

Gidişatı haber veririrm

Benimde öyle özellikle geceleri sanırım doz artık yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…