- 16 Şubat 2009
- 34.873
- 123.234
- 1.123
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Merhaba bunu neye göre belirliyorsunuz bende ozempic kullanıyorumBen daha önceki mesajımda yazmıştım
Günlük 60-80 gr protein
50 nin altında karbonhidrat
30 civarı yağ
Toplamda 1200 kalori altında kalmaya çalışıyorum
Bunun için ücretsiz fatsecret uygulamasını kullanıyorum
Merhaba bunu neye göre belirliyorsunuz bende ozempic kullanıyorumBen daha önceki mesajımda yazmıştım
Günlük 60-80 gr protein
30 civarı yağ
Günlük 60-80 gr protein
30 civarı yağ
Ben 4. İğnemi de oldum sersemlik dışında bir yan etki olmadıEvet ilk 5 gun çok güzel geçiyor ama son 2 gün acikiyorsun ve kendini tutman gerekiyor Allah'tandır iğne hemen etkisini gösteriyor ben ilk dozda hiç bir yan etki yaşamadım aman2 .doz çok mide bulantısı yaptı inşallah sizdede yapmaz
Ben 4. İğnemi de oldum sersemlik dışında bir yan etki olmadıEvet ilk 5 gun çok güzel geçiyor ama son 2 gün acikiyorsun ve kendini tutman gerekiyor Allah'tandır iğne hemen etkisini gösteriyor ben ilk dozda hiç bir yan etki yaşamadım aman2 .doz çok mide bulantısı yaptı inşallah sizdede yapmaz
bu makro hesaplarını yapabileceğimiz çok güzel uygulamalar var internetten aratabilirsinizMerhaba bunu neye göre belirliyorsunuz bende ozempic kullanıyorum
Ben de olmadıGözünde uçuşan sinekler olan oldumu aramızda?
5mg ye geçtim bende 6 verdim toplam bi 15 gün komple durdu ama sanırım hiçbişey yemedigim için dın akşam vuruldum 5 mg yi 92.2 ile başladım sanırım şuan tam 86 yım gece uyanıp çok fazla aburcubur yiyordum artık uyanmıyorum bile tatlı da yiyorum ayrıca canım istedikçe dün dondurma yedim komple kapatmadım kendimi azar azar köreltmiyorum kendimi çokSelamlaaarrr,
Bugün 6. Dozu yaptım. Toplamda yaklaşık 6 kg verdim. Diyet falan yapmadım. Ama bu 3 hafta elimdekiler bitene kadar daha dikkatli ve hareketli olmaya çalışacağım. Tek başına yüksek kilo verimi olmuyor çünkü. Tatil falan derken biraz saldım. Az yiyorum ama sanki vücut artık alıştı gibi
5mg ye geçtim bende 6 verdim toplam bi 15 gün komple durdu ama sanırım hiçbişey yemedigim için dın akşam vuruldum 5 mg yi 92.2 ile başladım sanırım şuan tam 86 yım gece uyanıp çok fazla aburcubur yiyordum artık uyanmıyorum bile tatlı da yiyorum ayrıca canım istedikçe dün dondurma yedim komple kapatmadım kendimi azar azar köreltmiyorum kendimi çok
Para ayarlayamadım ben de 5mg alsam iyi olacaktı.5mg ye geçtim bende 6 verdim toplam bi 15 gün komple durdu ama sanırım hiçbişey yemedigim için dın akşam vuruldum 5 mg yi 92.2 ile başladım sanırım şuan tam 86 yım gece uyanıp çok fazla aburcubur yiyordum artık uyanmıyorum bile tatlı da yiyorum ayrıca canım istedikçe dün dondurma yedim komple kapatmadım kendimi azar azar köreltmiyorum kendimi çok
MerhabalarMerhaba benimde çarşamba günü 4 haftayı tamamlamış olacağım maunjaro kullanıyorum 2.5 ile başladım 82 kilodan 77.8 e düştüm 2.5 la mı devam etsem 5 e mi geçsem karar veremedim haftanın tamamlanmasına 2 gün kala açıkıyorum onun dışında hep tokum sizce ne yapayım
Son 2 gün neredeyse herkes acıkıyor. Benve 2,5 ile gittiği yere kadar devam edebilirsin. Baktın açlık süren fazlalaştı o zaman geç bir üst dozaMerhaba benimde çarşamba günü 4 haftayı tamamlamış olacağım maunjaro kullanıyorum 2.5 ile başladım 82 kilodan 77.8 e düştüm 2.5 la mı devam etsem 5 e mi geçsem karar veremedim haftanın tamamlanmasına 2 gün kala açıkıyorum onun dışında hep tokum sizce ne yapayım
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 2 gün beni zorlamıyor azıcık birşey yiyince doyuyorum yineMerhabalar
Tebrik ediyorumTokluk hissi devam ediyorsa 2,5’la devam etmenizi tavsiye ediyorum. Zira doz yükseltmenin sonu yok. Ama etkinin geçtiği o 2 gün çok zorlanıyorsanız 5 mg’ye geçmelisiniz. Diye düşünüyorum Sağlıklı zayıflamalar
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 2.5 la devam edicem 5 mg dan korkuyorum zaten yan etkileri daha fazla sanırımSon 2 gün neredeyse herkes acıkıyor. Benve 2,5 ile gittiği yere kadar devam edebilirsin. Baktın açlık süren fazlalaştı o zaman geç bir üst doza
Merhaba, ben 2. Ayı da 2,5 mg ile tamamlıyorum şu an. 3.ay 5 mg geçmeyi düşünüyorum Dr kontrolünde. Şu an iyi gidiyorsa benim düşüncem 2,5 mg devam etmekMerhaba benimde çarşamba günü 4 haftayı tamamlamış olacağım maunjaro kullanıyorum 2.5 ile başladım 82 kilodan 77.8 e düştüm 2.5 la mı devam etsem 5 e mi geçsem karar veremedim haftanın tamamlanmasına 2 gün kala açıkıyorum onun dışında hep tokum sizce ne yapayım
Benimde öyle özellikle geceleri sanırım doz artık yetmiyorBen bugün 6. Dozumu yapacağım. Açıkçası 2,5 doz bana yetmiyor artık ilk 2-3 gün tokluk hissi iyi ama diğer günler acıkıyorum. Kafama göre bugünkü dozumu 3,75 gibi birşey yapıp gidişata bakacağım.
Her ne kadar 5 mg geçmem gerekse de yan etkiden korkuyorum
5 hatada toplam 5,4 kg verdim
Bu sabah itibariyle Beslenme uzmanı Ebru Gülay ile Fakültatif Karnivor diyetine başladım
Gidişatı haber veririrm
Ekmek hiç yemeyin diye bir kural yokgünde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?