- 18 Kasım 2019
- 5.578
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.080
- 198
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Merhaba 9 binlik fiyat kaç adet için daha doğrusu haftada bir vurulunuyor ise kaç hafta gidiyorHadi hayırlı olsun şifa olsun diyelim
yanında insülin enjektörü de alman gerekiyor unutma. Enjektörle çekip karnından vuruyorsun. Kolay uygulaması.
Valla ben ilaç geldiğinde tam sofrayı hazırlamıştım. İğneyi yapıp sofraya oturmuştum
Mrb bu iğneyi sgk karşılamıyor maalesef eczane fiyatı 9157 banada doktor yazdı reçete ederken sgk ödemiyor bilgin olsun dediBu iğnenin fiyatı nedir doktor yazınca fiyatta değişiklik oluyormu googlede sgk bi kısım karşılıyor diye okudum
İçinde 4 doz bulunuyor yani bir aylık her hafta 1 iğne hangi gün vurulduysan her hafta o gün yapıyorsun iğneniMerhaba 9 binlik fiyat kaç adet için daha doğrusu haftada bir vurulunuyor ise kaç hafta gidiyor
Dozuna göre değişiyor fiyatı eczaneden eczaneye göre de farklılık oluyor bence ama bildiğim kadarıyla karşılamıyor özel olarak alıyorsunuzBu iğnenin fiyatı nedir doktor yazınca fiyatta değişiklik oluyormu googlede sgk bi kısım karşılıyor diye okudum
Hayır sgk karşılamıyor . Güvendiğiniz eczane haricinde bir yerden almanizi da tavsiye etmem iğneyi kendinize uygulamanız gerçekten çok basitBu iğnenin fiyatı nedir doktor yazınca fiyatta değişiklik oluyormu googlede sgk bi kısım karşılıyor diye okudum
Teşekkür ediyorum iki ayda kaç kilo verdinizHayır sgk karşılamıyor . Güvendiğiniz eczane haricinde bir yerden almanizi da tavsiye etmem iğneyi kendinize uygulamanız gerçekten çok basit
Ben sakız adasından almıştım iki aylık doz için 347 Euro ödedim
Kimi doktorlar da yurtdışından iğneyi getiriyorlar ve kendileri pazarlayıp satıyorlar bu da bir yöntem ama haliyle üstüne kar koyuyorlardır diye düşünüyorum
Yine de eczane kanalıyla almak en sağlıklısı fikrindeyim
Adınıza çok sevindim ilk ignenizi nereden vurdunuz ben ilkini koldan vurdum ikinciyi göbekten ama bu hafta çok fazla midem bulanıyor göbekten vurduğum için olduğunu düşünüyorumEvet kızlar tastamanına 1. Haftamı bitirdim akşama 2. Dozumu vuracağım (2,5 mg)
İlk vurulduktan 5. Gününe kadar hiçbir yan etki görmedim
İştahım anında kesildi. Aklıma aburcubur tatlı vesaire hiçbir şey gelmiyordu özellikle protein ağırlıklı beslendim günde iki öğün yaptım suyumu bol tükettim ne kadar tok olursam olayım önüme yemek geldiği zaman belirlediğim porsiyonu zorlayarak olsa da yedim. Bu bir hafta boyunca hiç alkol tüketmedim gazlı herhangi bir içecek buna soda da dahil içmedim
Beşinci günden itibaren kan şekerimimin tansiyonumun uyku düzenimin normal olmasına rağmen başım dönüyor bugün baş dönmesinin üçüncü günündeyim her saniye dönmüyor ama böyle bir ağırlık var
Ümit ederim bu akşam vurulacağım yeni dozdan sonra bu yan etki geçmiş olur
Yağlı eti tüketdiğim ve suyu bol tuttuğum için kabızlık sorunu hiç yaşamadım tabi ilerleyen günler ne gösterir bilemiyorum
Yedinci günün sonunda tartıda -2,6 kg kaybım var yani ilk haftam da 2,6 kg kaybetmişimevin içerisindeki aktif hareketimin haricinde herhangi bir spor yapmıyorum tabii ki bu çok üzücü o konuda aktif olmam gerektiğini de biliyorum
Bu akşam ikinci 2,5 mg lık doz mu olucam yine gelişmelerden haberdar ederim sizi
Daha yeni başladım 1. Haftam bugün bittiTeşekkür ediyorum iki ayda kaç kilo verdiniz
Ben kendim vurduğum için göbekten vurdum. Bende hiç yan etki olmadı sadece sın 2-3 gündür baş dönmesi yaşıyorumAdınıza çok sevindim ilk ignenizi nereden vurdunuz ben ilkini koldan vurdum ikinciyi göbekten ama bu hafta çok fazla midem bulanıyor göbekten vurduğum için olduğunu düşünüyorum
Bende mide bulantısı ve tiksinme oldu inşallah gecicidirBen kendim vurduğum için göbekten vurdum. Bende hiç yan etki olmadı sadece sın 2-3 gündür baş dönmesi yaşıyorum
Ben daha önceki mesajımda yazmıştımİyi akşamlar arkadaşlar gün içinde neler tuketiyorsunuz mesela fikir olsun hepimize neler yapıyorsunuz porsiyonlar ne kadar paylaşsak birbirimize nasıl olur
Gün içinde hafif elektriklenme ürperme gibi bişeyler hissediyorum ama çok takılıncak bir durum değilBende mide bulantısı ve tiksinme oldu inşallah gecicidir
Bende yükledim şimdi bi bakayim nasıl bisey aslında yediklerimizi demek istemiştim sabah kahvaltıda neler akşam neler fikir amaçlıBen daha önceki mesajımda yazmıştım
Günlük 60-80 gr protein
50 nin altında karbonhidrat
30 civarı yağ
Toplamda 1200 kalori altında kalmaya çalışıyorum
Bunun için ücretsiz fatsecret uygulamasını kullanıyorum
Tamam başlayalım o zaman tabaklarımızın fotosunu atıp kaç kalori olduğunu da yazalım mademBende yükledim şimdi bi bakayim nasıl bisey aslında yediklerimizi demek istemiştim sabah kahvaltıda neler akşam neler fikir amaçlı
Bir sonraki iğnenizi akşam yemeğinden 2 sonra vurulup yatmayı deneyin bakalım nasıl olacakBende mide bulantısı ve tiksinme oldu inşallah gecicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?